De dagene du bare vil legge deg ned for å dø! (sandraHaugesittliv)

De dagene du bare vil legge deg ned for å dø!Hallo! :)

Som dere kanskje har fått med dere så mistet jeg kortholderen min sammen med alle kortene inni. Idag har dagen bare vært forferdelig fra den begynte til den sluttet.

I går var en kompis så snill at han lovde at han skulle kjøre meg til jobb idag tidlig, men når morningen kom og jeg ringte han, tok han selvsagt ikke tlf. Jeg måtte ta bussen til jobb å forklare at jeg hadde blitt frastjålet alle kortene mine, det gikk heldigvis greit. Når jeg kom på jobb var jeg sinnsykt kvalm og dårlig etter bussturen og måtte holde meg når jeg satt i kassen til det ikke var noen kunder slik at jeg kunne springe på toalettet og spy. Så blir jeg kritisert av en kollega for at jeg løper fra kassen med en gang det ikke er folk å lar andre blir sittende. Da ble jeg skikkelig sint for det er ikke lett å sitte der når man er så kvalm. Det er ikke akkurat sånn at jeg kan spy i kassen heller.  Hun argumenterte med at det var dårlig gjort å la en person sitte i kassen fra kl 08- 14, det skjønner jeg jo, for jeg sitter SINNSYKT ofte i kassen i 8 timer i strekk (hvis du ser vekk i fra pausen). Da er det ingen som bryr seg + at jeg er nesten alltid den siste som får spise lunsj. Jeg hadde også svært lyst å se brannkampen som gikk idag, det var jo huseklepp sin første hjemmekamp. Jeg spurte folk  flere dager i forkant av kampen om de kunne ta vakten eller bytte slik at jeg kunne se kampen, men det var selvsagt ikke mulig. Jeg begynte på jobb 30 minutter før jeg skulle begynne i håp om å få gå litt tideligere slik at jeg kunne se kampen, men svaret ble også nei til det. Enda det ikke var masse å gjøre og stengeansvarlig stod på lageret og spilte ball med flere av de ansatte. Når jeg skulle ha lunsj, var det 2 andre som bare hadde jobbet et par timer som var der inne med meg. For meg ble det så mye at jeg begynte å grine foran de to som satt der(masse hormoner). Jeg griner svæært sjelden offentlig, men jeg fikk så nok.  

Mistet 500 kr: mamma & pappa reiste til syden igår og var så snille at de ga meg 500 kr før de reiste så jeg kunne ha til mat. Jeg har på en eller annen merkelig måte klart å miste de. 

Når jeg endelig var ferdig på jobb så gikk det ikke noen busser som passet hverandre fra Fanatorget til Os, så det tok meg 3 timer fra jeg var ferdig på jobb til jeg var hjemme. 

 

Kort oppsumert: skuffelse på skuffelse, mister 500 kr, ingen brannkamp,ingen kortholder, 3 timer å komme seg hjem, masse negative tanker og følelser, ingen kjekk dag på jobb.  Ingen å komme hjem til, ingen lyspunkt. Hvordan har din dag vært?


 • 11.08.2012 kl.22:56

  Så fryktelig. Du fortjener to dager ekstrem lykke ! ♥

  11.08.2012 kl.22:56

  Så trist å høre. Men det går nok bedre skal du se. :)

  I dag har jeg bare kost meg sammen med kjæresten

  11.08.2012 kl.23:01

  Nora: hehe, det hadde gjort deg! tusen takk :D

  11.08.2012 kl.23:06

  fin blogg :) blir glad hvis du kommenterer innlegget mitt om pengeproffene :)
  Jeanette

  11.08.2012 kl.23:21

  Trist, du finn den sekkert igjenn :P

  11.08.2012 kl.23:50

  hørtes ut som du hadde hatt litt av en dag ja, får håpe dagen din i morgen blir bedre :)

  titt gjerne innom bloggen min vis du vil :)

  Skriv en ny kommentar


  hits