DET ER DITT LIV!! (sandraHaugesittliv)

DET ER DITT LIV!!Folk må tenke mer på seg selv og sitt eget liv! 

Jeg tror roten til alt vondt i verden er at personer føler seg mislykket fordi de prøver å leve opp til egne eller andres forventninger!  Slutt å lev opp til andres forventninger, det er ditt liv og du kommer ikke levende ut av det. Hva vil du ha ut av livet ditt? Mange mennesker tror at meningen med livet er å stå opp hver måren, gå på jobb, gifte deg, få unger, bil, lappen og hus! Veldig mange gjør dette fordi de føler presset på seg. Kanskje det er et press de legger på seg selv eller et de føler fra andre. Uansett syns jeg folk skal tenke på at du en gang ligger for døden, vil du virkelig ligge å tenke at du ikke hadde et godt liv fordi du prøvde å leve et liv andre forventet at du skulle leve? 

Hvis du skal være den personen som skal få deg hus, gifte deg osv så må det være fordi DU VIL DET! Og mens du gjør det, sørg for å dele gode stunder med folkene som betyr noe! ta deg fri til å gjøre det du vil. Ingen skal fortelle deg at du ikke er god nok! Ikke la noen stoppe deg for å oppfylle dine drømmer..! Jeg er helt ærlig oppgjitt over at alle skal forvente så masse av hverandre, og dømme hverandre. Syns folk skal konsentrere seg om sitt eget liv og hva de vil. Om folk ikke vil det samme som deg og har de samme ambisjoner som deg, betyr ikke det at de er mislykket. Folk legger for masse press på seg selv og de rundt seg. Om du vil ta en uke i syden fordi du rett og slett trenger en pause fra livet ditt, gjør det!  om du vil flytte til utlandet for å prøve å bli sanger, gjør det! 

Fikk en kommentar i dag på at det var så godt å være med meg, fordi jeg var så avslappet! noen mennesker har fortalt meg mange hemmeligheter og ting i det siste som jeg ikke kan si videre. Men jeg kan si dere en ting, ingen av de har det særlig bra! Det har drevet meg til å skrive dette innlegget for alle har en ting til felles: DE FØLER SEG IKKE GOD NOK OG PRØVER Å TILFREDSTILLE ANDRE! 

Jeg tenkte også over hvorfor jeg er så "avslappet"..Jeg er flink til å overse det negative i livet mitt, ta pauser, gjøre det beste ut av det jeg har og sånne ting. For eksempel: jeg elsker å ha ungene mine hjemme, begge 2, vi duller leenge om morningen, jeg tar meg god tid til å gjøre ting og prøver å nyte øyeblikkene..Når jeg er med ungene mine, er jeg mamma, når jeg har barnefri pleier jeg å koble ut morsrollen å fokusere på å pleie meg selv og nyte "ungdommstiden". På denne måten får jeg energi og overskudd til å mestre hverdagen. Når jeg er sint eller stresset, hjelper det veldig for meg å gå en tur i frisk luft eller komme meg vekk fra personen som stresser meg. 

Og et tips til: istedenfor å snakke stygt om personen som stresser deg eller du har problemer med, vent til du har roet deg ned & fortell vedkommende hva du føler. Aldri vært redd for å si rett ut hva du mener, dine meninger er minst like verdifulle som andre sine!

Husk at det værste som kan skje; er at du blir drept eller dør, men det skal alle uansett så hvorfor ikke dø for noe du står for? Da blir du til og med husket som en helt har jeg lært!

TA VARE PÅ DEG SELV OG LEV UT DRØMMENE DINE!

 HVA SKAL TIL FOR AT DU SKAL HA DET BRA?


Hvis du er enig med meg- del gjerne innlegget videre! 

-Sandra • 17.12.2012 kl.02:30

  Kjempe fint innlegg!! Det er så riktig det du skriver om det å dømme andre! Hva er det med oss mennesker å gjøre dette mot hverandre? Jeg tror nok de fleste av oss (også jeg) har dømt noen uten å ha noe grunnlag for å gjøre det. Shame on me!!

  Fin blogg du har:))

  17.12.2012 kl.03:45

  jeg er helt enig med deg :-) folk som prøver å leve opp til noe de er, de er noe! de vil bare ikke se det selv.

  Kjempe fin blogg du har :) besøk gjerne min

  17.12.2012 kl.04:03

  er veldig enig i det du skriver, flott innlegg!!

  17.12.2012 kl.05:06

  Veldig bra skrevet, folk må få gjøre hva de selv vil og ikke bli dømt pga av det. Jeg tror nok det er derfor mange ikke tør å være seg selv og leve ut sine drømmer fordi de er redd for hva andre folk mener om dem. Men hvis man lever hele livet uten å gjøre det man selv vil og bare leve etter andre folks forventninger tror jeg man vil leve et kjedelig liv. Dette er noe jeg har hatt problemer med selv, det og bry meg alt for mye om hva andre folk tror om meg, men jeg har blitt flinkere til å gi litt faen i det siste selv om jeg fortsatt kan bli bedre på det.

  Utrolig bra innlegg og håper vennene dine får det bedre i fremtiden :)

  17.12.2012 kl.09:49

  Hej :)

  Skulle du vilja blir stor bloggare ? :)

  17.12.2012 kl.21:33

  Silje: Det er kjekt å høre at det går riktig vei for deg! :) Ja, det tror jeg også. Trenger å minne meg selv på det av og til også..Lykke til videre! :D

  17.12.2012 kl.21:33

  ?? chaaugen: takk for det! :)

  17.12.2012 kl.21:34

  jannickechristinee: Det er helt sant! :) tusen takk for det, tar meg en tur innom! :)

  17.12.2012 kl.21:35

  cassandraen: Ja, det er veldig lett å se andre sine feil..tror nok alle dømmer til tider desverre! trenger å minne meg selv på dette jeg også. Takk for det :)

  17.12.2012 kl.21:54

  nathalie: Det er vel ikke den største drømmen og det er ikke et mål, men hadde ikke gjort noe med flere lesere! :)

  Skriv en ny kommentar


  hits