Mine siste dager! (videoklipp) (sandraHaugesittliv)

Mine siste dager! (videoklipp)Heisann! :)

Dere vet jeg ikke er den som kommer med flere blogginnlegg om dagen og kun blogger nå begge ungene sover på samme tid. 

Nå har jeg et lite øyblikk som jeg tenkte å bruke på bloggen. 


Fredag 25.01.13:

Jeg begynte dagen med å kose masse med ungene før de skulle leveres til pappaen sin. Vi fikk besøk av søsteren min og broren min som selvsagt ville tilbringe tid sammen med ungene mine.

Lillesøsteren min satt barnevakt for en gutt på 2 år som også var med, han og Nathalie lekte sammen & koste seg. Oldemoren deres fra Fusa skulle ta ungene med på bussen til fusa om kvelden. Når vi hadde levert ungene til Fusa med mormor, gikk de andre hjem & jeg ble hentet. Jeg tok litt solarium, sykt deilig med litt varme. Når jeg var kommet hjem, ringte tlf og jeg ble spurt om å bli med å gå tur så det ble jeg selvsagt med på. Viktig å bevege seg litt. 

Lørdag 26.01.13

i 11 tiden kom søsteren min, Lene & leverte yngste datteren sin, Malene. Kort tid etter kom hun andre søsteren min, Silje sammen med guttungen hun passet i helgen. Malene og gutten storkoste seg, følte de var perfekt match personlighetsmessig! De lekte så fint sammen. Det gikk kjempe fint å være barnevakt, de var jo så rolig at jeg nesten ikke la merke til de. hehe. Jeg skal forresten passe Malene igjen på Torsdag til Fredag, Gleder meg masse! Jeg syns det er så kjekt når Nathalie kan leke sammen med andre unger. Senere på kvelden gikk jeg ut en tur med noen venner, det ble for mye av det gode for min del. Men var koselig likevel. 

Søndag 27.01.13

i går tidlig kom Sjur og ungene...jeg var kjempe trøtt etter generelt sett lite søvn så han lekte med Nathalie mens Sebastian og jeg sov noen timer. Sykt godt å sove. Det var bare en max lat dag.

Mandag 28.01.13

Nå sover begge ungene mens jeg skal til å rydde og vaske litt straks. I kveld er planen bare å slappe av mens jeg ser SØNNER AV NORGE..må jo se om Charlotte Pucci kommer videre. Jaja, legger ved noen bilder fra de siste dagene så ønsker jeg dere en fin kveld. Kos dere masse! :))Antrekk Lørdag.

video:tvideo00010


- Sandra  • Skriv en ny kommentar


    hits