Hvorfor er det så vanskelig å være ærlig?! (sandraHaugesittliv)

Hvorfor er det så vanskelig å være ærlig?!Den siste tiden har jeg blitt fortalt alt for mange løgner, hovedsaklig fra folk som betyr veldig masse for meg.¨

Dette sårer meg veldig,.det er ikke det personene gjør som sårer meg, men den fakta at de lyger om det.  Det får man til å lure på hva mer personen skjuler eller lyger om. Er personen til å stole på i det hele tatt? er alt de har sagt til meg bare bullshit? 

Livet er for kort til å bruke tid på folk som ikke klarer å være ærlig. Jeg tåler utrolig masse drit, det skal masse til for å knekke meg. Jeg er den personen som sårer andre med sannheten istedenfor å servere en løgn. løgn er det værste jeg vet. 

Om man forteller sannheten å er ærlig, er det veldig lett å tilgi personen fordi man vet h*n er til å stole på.  

Lyger folk fordi de er redd for reaksjonen til vedkommende? Isåfall kan jeg fortelle dere med en gang, at reaksjonen blir mye VERRE om man finner ut du lyger. Kanskje man ikke hadde reagert i det hele tatt. 

Jeg takler løgn så sinnssykt dårlig, det ender som regel opp med at jeg gir opp personen..Nå når jeg har unger kan ikke jeg bruke tiden på folk som sårer meg med en løgn. Sår meg med sannheten & jeg blir utrolig takknemmelig for at jeg endelig kan stole på noen. 

Hva foretrekker du? sannheten eller løgn?

 

 -Sandra


  • 17.03.2013 kl.13:31

    Sannhet!:)

    Skriv en ny kommentar


    hits