Hjemsøkt?! (sandraHaugesittliv)

Hjemsøkt?!Heei, mine kjære lesere!

Jeg tror at leiligheten min er hjemsøkt, jeg er livredd om kvelden / natten! 

 

Det har skjedd flere uforklarlige ting i leiligheten min. Jeg vet at det er mange av dere som kommer til å le av meg når dere leser dette, men det betyr ingenting. jeg har VITNER! he he

Blant annet har eldstedatteren min våknet midt på natten å hylskreket, flere netter. En natt i forrje uke, hylskrek hun helt utrolig masse å roet seg først når jeg tok hun inn i sengen til meg. Når jeg tok hun inn i sengen min, begynte jeg å høre en kvinnelig stemme i rommet mitt & Nathalie svarte den kvinnlige stemmen. Jeg ble livredd..gjemte meg under dynen. he he. stakkar Nathalie. 

I natt:

Først våknet jeg av et stoort smell fra kjøkkenet, ble litt skremt, men det stoppet ikke der. Kort tid etter, hørte jeg fottrrinn i gangen, dunkelyder i boden & en mann som "rensket" halsen sin. Det var dråpen! da ringte jeg pappa for å roe meg ned...Han tror iallefal på meg. Kl var ca halv 5 om morningen når jeg ringte. Jeg lå seriøst å skalv i sengen. 

idag når jeg våknet, oppdaget jeg at lyset i gangen var gått. Så gangen min er helt mørk. Den er egentlig ganske lang og ekkel. Dette er en ganske gammel leilighet like ved oselven. Når jeg ser ut vinduet så ser jeg rett på elven hvor flere mennesker har druknet. 
 

Har du opplevd uforklarlige ting i din bolig?

-Sandra♥


 • Henrik

  22.04.2013 kl.20:06

  Herrgud, trenger du en til skremme han vekk om nettene ?

  22.04.2013 kl.20:10

  Henrik: ja! hehe

  22.04.2013 kl.20:14

  Ja, eller noen andre (og kanskje meg?) har opplevd at det var en mann i gamlehuset inne i Alta. Mannen var spesielt på rommet ved siden av mitt, altså mitt søsters rom. Ellers trur jeg han bare var snill med min familie, men ikke med besøkende eller dem som tok over huset.

  Hørt at de fleste unger kan se/høre mer enn et voksen menneske. Stemmer det, kanskje?

  22.04.2013 kl.20:16

  Ellen: uff, det er så sykt ekkelt!! hater å bo alene. Det tror jeg nok ja, jeg har ofte hørt at hun eldste sitter i sengen å snakker så ser hun på samme punktet i rommet mens hun prater å ler.

  22.04.2013 kl.20:16

  uff så ekkelt! Jeg hadde dødd om det var her, sånn helt særiøst. Håper det bare er en periode og at det går bort igjen, ikke særlig gøy. Har opplevd ting selv så jeg tror ikke du er gal.

  22.04.2013 kl.20:19

  trur deg jeg. jeg har opplevd masse når det gjelder det der. jeg kan til og med se ..

  kompisen min lurte på en del spørsmål og jeg fant ut hvem han var og åssen han døde uten at noen har sagt det te meg..

  her hjemme også går det igjen. er piss redd men likevel ikke redd :S haha

  22.04.2013 kl.20:19

  AnjaElisabeth: ja, skjer ting med jevne mellomrom, kan gå måneder mellom hver gang det skjer noe nytt.. hva har du opplevd? :)

  22.04.2013 kl.20:22

  Camilla mamma til Elias,Eline : såpass, det er jo passe skremmende! glad jeg ikke kan se noe! :) har sett hendene hans på bilde med Nathalie..det var sykt nok for min del..

  22.04.2013 kl.20:24

  Ånei, wuæææ, jeg blir så redd av sånne historier...

  22.04.2013 kl.20:24

  hehe.. små barn ser frem til dem er 7år;)

  største sønnen min kan våkne om natten og si mannen.:S peker og hyler igjen..

  utrolig ekkelt men

  22.04.2013 kl.20:27

  Du må huske på at 'spøkelser' ikke har noen bevisthet. Det er bare en imprint av energien til personen det stammer fra :) Her er en video som forklarer dette godt i detaljer. Beroligende å ineressant se på.. :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cnim2X0BBaE

  22.04.2013 kl.20:29

  Camilla mamma til Elias,Eline : husker det med niesen min når hun var mindre.,,.pekte på bildet av farfaren min og skrek oldefar..så sa hun at oldefar stod utenfor soverommet til foreldrene mine å klorte på vinduet..da var hun 4 år gammel og visste ikke hvem farfar var. Hun var helt syk når det kom til å se ting. Jeg er litt glad for at vi vokser av oss evnen til å se ting.. selv om det egentlig er litt fascinerende også.

  22.04.2013 kl.20:39

  Simen Georg: Takk for kommentar! :) jeg fikk ikke opp linken, kan du sende på nytt?

  22.04.2013 kl.20:46

  Gleden er på min side! Prøv denne: http://youtu.be/cnim2X0BBaE

  22.04.2013 kl.20:55

  åå hjelp:O men er jo litt spennene også

  22.04.2013 kl.20:56

  Kom gjerne med en respons om dine tanker rundt spøkelser etter at du har sett videoen. :) her på kommentarene, eller ved å sende en melding på hjemmesiden min..

  22.04.2013 kl.20:56

  hahah nå jeg leser sånn innlegg som det her blir jeg livredd!

  Har opplevd ting som er spøkelses aktig, men har begynt og tenke at det ikke finnes og det er en helt naturlig årsak at det skjedde eller at jeg bare innbildte meg noe, men blir jo bare mer og mer overbevist om at de finnes når jeg leser sånt her!

  En gang nå for ikke så lenge siden skjedde det noe som virkelig friket meg ut! Jeg hadde lagt meg til og sove, og det var helt stille på rommet mitt, plutselig hørte jeg et stort smell (stort og stort, kanskje litt overdrevent) og da lå plutselig et sånn stativ jeg har det jeg hadde hengende noen øredober og et smykke jeg hadde fått av oldemor. Hadde vindue igjen og døren lukket. Og stativet er ikke et sånn stativ som detter med det første! Skal låve deg at jeg såv ikke med lyse av på lange! Er faktisk fortsattskeptisk med å såve med lyset av.!....

  Har en sånn ekkel følelse om at det finnes noe mer mellom himmel og jord som vi mennesker ikke kan se. Noe som og friker meg ut! hahah, gruer meg til jeg skal flytte alene, selv om at vi bor i et utrolig gammelt hus nå og bor ganske så øde! heheh

  Kom på en anen opplevelse jeg har hadd her hjemme. Jeg var alene hjemme og satt nede i stuen med leksene. Det var liksom helt stille og plutselig kom det et donk fra kjøkkenet, da jeg kom ut i stuen igjen var tv skrudd på. Vi har en sånn gammel tv så siden tv-boksen ikke var på var det bare skurring! Noe som er veldig ekkelt.. Så jeg satt livredd i sofan, men bestemte meg for å hente en kniv for å så låse meg inn på badet helt til noen kom hjem.. hahah flaut!

  Og så vil jeg dele den tredje opplevelsen min som jeg opplevde med en veninne. Hun er naboen vårres så det er liksom bare vi og dem og et hus til som brukes til feriehus her i strøket jeg bor. Og en dag vi var hos hun alene, hadde vi hørt et smell fra gangen, og så hadde plutselig noen ropt hallo. Det var en mørk mannestemme! Hahahah det første vi gjor da var å hente 2 kniver og satte oss ned atme kjøkkenbenken! Skal låve deg at vi satt der i ca 2 timer før noen kom hjem! hahahahha, har hadde ganske mange flaue spøkelsesaktige opplevelser! :P
  Lene

  22.04.2013 kl.20:59

  Kødder du??

  22.04.2013 kl.21:03

  Jeg var på besøk hos søskenbarnet mitt engang når vi var mindre. Så hadde jeg vært å møtt han som var kjæresten min da. Så var jeg uttafor huset til søskenbarnet mitt også så jeg henne i vinduet som vinket til meg, så jeg vinket jo såklart tilbake. Men da jeg kom innafor døra skjønte jeg fort at det ikke var henne, for hun var ute med hunden akkurat da. Det stakk seg inni meg akkurat da. Jeg måtte spørre tanta mi om hun hadde stått å vinket i vinduet, jeg måtte særiøst sette meg ut på trappa, ble helt tappet for energi. Husker det som om det skulle være i går :o

  22.04.2013 kl.22:14

  Karoline Larsen: takk for at du deler historiene dine! godt å vite at jeg ikke er alene ;D føler meg så teit hver gang jeg skal fortelle historier til folk om hva jeg opplever i leiligheten :P hehe

  22.04.2013 kl.22:16

  AnjaElisabeth: helsikken, det er jo faktisk sinnssykt! ikke akkurat noe man vil oppleve :P

  Skriv en ny kommentar


  hits