Xlash (sandraHaugesittliv)

XlashGod kveld/ god natt!

Nå er jeg på vei til i seng, akkurat fjernet sminken. 

"jeg bruker natten til å se ok ut om dagen", jeg tenkte nå å prøve den berømte xlash. 

På hjemmesiden til xlash.no skriver de:  Xlash er vekstserum som sørger for at dine egne øyevipper blir mørkere, fyldigere og lengre, helt uten sminke.Xlash innneholder kun naturlige planteekstrakter. Vi har 100 % fornøyd-garanti - eller pengene tilbake.

Jeg er alltid skeptisk til slike ting, men det skader jo ikke å prøve. De hevder at du skal få oppnådd lange øyevipper allerede om 30 dager, kan bli spennende å se om det blir noe resultat.

 

Her er før bilde:Jeg tenkte å bruke produktet hver natt så sant det går i 30 dager å oppdatere dere om produktet. Jeg har forresten ikke fått produktet sponset, har kjøpt det av egen fri vilje. På hjemmesiden til xlash koster den 499 kr, jeg bestilte den på den svenske siden xbeauty for noen dager siden for 219 norske kr inkludert frakt osv. Utrolig rask levering. Dere vet jo at de svenske kronene er mindre verdt enn de norske, som igjen vil si at det er fornuftig å bestille fra Sverige om de leverer til Norge. Jeg fant en rabattkode på siden xbeauty også, noe som gjorde at jeg sparte en del kr. 

Da gjenstår det bare å si: God natt! 

-Sandra  • Skriv en ny kommentar


    hits