Xlash (resultater) (sandraHaugesittliv)

Xlash (resultater)God daag!

Jeg har masse greier på gang nå, så bloggingen blir desverre litt nedprioritert, men skal selvsagt prøve å oppdatere dere hver dag.

I morgen så skal jeg ha min første kjøretime noensinne, jeg er kjempe nervøs og spent. Endelig er jeg skikkelig i gang med lappen, føler jeg. 

Ungene blir hentet ikveld/ ettermiddag av barnefaren, jeg skal ha en skikkelig fornuftig helg, tenkte jeg. Jeg har så masse å gjøre om dagen, men jeg elsker det!

 

Over til overskriften  Nå har jeg prøvd XLASH i ca 7 dager ( ikke sammenhengende). Som dere kanskje husker, så var jeg veldig skeptisk til at dette vippeserumet kom til å funke, Men når jeg ser på bildet etter kun 7 dager så ser jeg jo forbedringen. Gjør dere? dere kan lese mer om x-lash her: http://sandrahaugesittliv.blogg.no/1370643015_xlash.html

 

Ha en fin dag! 

-Sandra


 • 20.06.2013 kl.16:03

  Har også denne, men er sløv å huske den ^^ Ser ut som den funker bra da!

  20.06.2013 kl.17:15

  Liv Hege Hagfors: Ja, samme her! :) ja, jeg har ikke merket det selv før jeg så bildet faktisk så det er bare å bruke den :D

  20.06.2013 kl.17:29

  Skal jeg gjøre :-D Vant den jo fra blogg.no her like før jul, så burde kanskje begynne nå x) Starter allerede nå, jeg :-) Ha en fin dag, søta!

  Skriv en ny kommentar


  hits