Jeg har fått en unik mulighet! (sandraHaugesittliv)

Jeg har fått en unik mulighet!I flere år har jeg hatt problemer med selvfølelsen min, jeg har aldri følt meg god nok. 

Jeg har levd et liv hvor jeg har sett ned på meg selv å vært overbevist om at jeg ikke er god nok. Jeg har rett & slett sett på meg selv som en mislykket person og levd deretter. 

Jeg har alltid tenkt; jaja, jeg klarer det ikke uansett, hvorfor stresse. Jeg har hatt tro på alle andre enn meg selv. 

Om jeg har den innstillingen - kommer jeg til å lykkes i noe jeg gjør da? I det siste har jeg tenkt at nok er nok, nå skal jeg jobbe for suksess, jeg skal endre tankegangen min. 

Jeg skal tenke positive tanker om meg selv.  Jeg har ikke fått barnehageplass til ungene mine, jeg har kjøpt meg i hus på "landet" og har ikke lappen (enda). 

Men dette skal endres NÅ(!!), jeg må endre hvordan jeg tenker ellers går det utover ungene mine og ikke bare meg selv. Det er sinnssykt slitsomt å tenke nedlatende om seg selv hele tiden, jeg må overvinne frykten og gjøre drømmer til virkelighet. 

For ca 2 og en halv uke siden kom en venninne til meg å tilbydde meg en unik mulighet, jeg kunne ikke takke nei, den var alt for bra!  Jeg bruker daglig kveldene mine til å prøve å motivere meg til å oppnå suksess med livet mitt og til å endre tankegangen min. Jeg har enda en lang vei å gå, men jeg skal komme dit!


Har du hatt det på samme måte & vil endre det?

Du kan kontakte meg på mail: sanhau6@gmail.com

 

Ha en fin kveld!

-Sandra


 • 30.06.2013 kl.21:57

  er SÅ kjedelig å ha det slik .. hadde det aldrig slik før, hadde både selvtillit og følte meg sikkert uovervinnelig til tider .. hehe .. men etter den første graviditeten ble ALT forandret dær :/ følte meg forferdelig, følte meg stygg, følte meg utilstrekkelig, følte jeg ikke kunne klare noe osv .. men noe har jeg da klart, driver jo nå å pusser opp mitt andre hus nå, har lappen, har tre barn, har tre hnder, venter to valpekull osv, men alikevell føler jeg at jeg ikke har gjort noe for at det skal skje å tenker at det er bare pga kjæresten at jeg har komment så langt i livet, selv om jeg innerst inne vet at det ikke er tilfelle :S

  Så stå på, for ønsker ingen å føle det slik ^^,

  30.06.2013 kl.22:15

  SiljeMerethe: Wow, du er jo superflink!! all grunn til å være fornøyd med deg selv! :) hvor mange på din alder har oppnådd det du har & likevel ser så bra ut som du gjør? det er svæært få! Takk, i lige måde! =))

  06.07.2013 kl.22:03

  så koselig svar av deg da ^^, tusen takk :D

  06.07.2013 kl.22:56

  SiljeMerethe: Bare ærlig :)

  Skriv en ny kommentar


  hits