Mine tanker om at barnefaren har fått seg kjæreste! (sandraHaugesittliv)

Mine tanker om at barnefaren har fått seg kjæreste!God dag! 

 

Nå har det seg sånn at faren til ungene, har fått seg dame. I forrje innlegg spurte jeg hva dere ville lese mer om, det var en som ville jeg skulle lage et innlegg om nettopp dette. Så her er det.

 

Når jeg fant ut av det, var jeg på ferie i Mallorca. Jeg ble litt overrasket først, men samtidig var det forventet. Han hadde fortalt meg om hun, men at de skulle bli sammen etter bare å ha kjent hverandre i 1,5 måned, hadde jeg ikke sett for meg. Alle mennesker er forskjellige, noen tar det fort, andre tar det rolig. Selv er jeg blant de som ikke blir fort forelsket å bruker lang tid på å knytte meg til en person. Jeg synes jo selvsagt at det er koselig at han finner lykken, jeg unner han det. Men samtidig så stakk det litt også. Følte meg litt ensom der å da. 

Det funket ikke med oss, det var det flere grunner til. Jeg håper å tror at han har tatt lærdom av det forholdet vi hadde, å jobbet med seg selv slik at de får det kjempe fint sammen. Jeg skal ikke klandre alt på han for at det ikke funket mellom oss, for jeg hadde selvsagt en del av skylden jeg også. 

Jeg vil også avkrefte at jeg har følelser for han, jeg kom over han for en god stund siden. Jeg har til og med dobbeltsjekket det. hehe. Med det mener jeg at vi traff hverandre ute for ca 5 uker siden. Vi kysset smålig for å sjekke om det var følelser å hente, å det var det abosolutt ikke. Ikke fra min side iallefal. 

Nå tenker jeg at det er kjempe koselig, jeg føler at barnefaren er mye blidere å koseligere å snakke sammen med. Itilegg til det så føler jeg at han tar litt mer kontakt angående ungene, sier han savner de å sånne ting. Da blir jeg kjempe glad, at ungene har en pappa som bryr seg, det er gullverdt for meg. Om det er damen hans som har den innflytelsen, så sier jeg bare: kjør på, håper det varer. Jeg ønsker de alt godt å hun får selvsagt treffe ungene når hun vil, de vet jo at jeg er mammaen deres uansett. 

Far&sønn

Ha en super dag!

-Sandra  


 • 16.10.2013 kl.14:35

  Det er alltid litt tungt når ekser finner seg nye damer, selv om man ikke engang har noe som helst av følelser for vedkommende. Det viser liksom at de greier å gå videre uten oss. Men det er godt å høre at du tar det så bra som du gjør :) Ha en fin dag! :)

  16.10.2013 kl.14:38

  Koselig innlegg :)

  16.10.2013 kl.14:59

  pleaseremember: Helt sant :) takk for det, i lige måde! :D

  16.10.2013 kl.15:00

  Nathalie Gjesdal: :)

  Skriv en ny kommentar


  hits