Nakenbilde av MEG på nett? (sandraHaugesittliv)

Nakenbilde av MEG på nett?God morgen!

 

Sent i går kveld fikk jeg en melding av en jeg ikke kjenner på facebook.

Der stod det som følger: 

Hei. Vet ikke om du e klar over det men du e lagt inn på denne siden med nakenbilder.. E sjøl lagt ut der så alle eg kjenner igjen sier jeg ifra til. Legger me linken http://www.anonib.com/nor/res/26782.html

 

Når jeg først klikket inn på linken så lo jeg godt, det var jo ikke meg det var bilde av.  Jeg er ikke akkurat den personen som sender nakenbilder av meg til hvem som helst. Men for all del, hun hadde veldig fin kropp og kirurgen hadde gjort en fantastisk god jobb. 

Jeg har en mistanke om at personen som har lagt ut desse bildene, er en person jeg har avvist og vært ganske klar på at jeg ikke vil noe som helst med. Hvem det er, det vet jeg ikke. Godt mulig det er en av de fyrene som har sendt nakenbilde av seg selv uten å få noe tilbake, hva vet jeg? Bitter er han iallefall. Skjønner ikke at folk gidder å bruke fritiden sin på å prøve å finne nakenbilder av meg. Vet ikke om jeg skal bli smigret eller hva jeg skal. Jeg kan iallefall si med 100 % sikkerhet at dette er en person jeg verken har rotet, flørtet med eller gjort noe som helst annet med. Hva blir det neste? Lime hodet mitt på en annen sin kropp?  

Det som faktisk har irritert meg rundt dette styret, er meldingen jeg våknet til på facebook idag. Den var fra barnefaren: Virkelig, Sandra? Inne i pornobransjen nå?

Er det mulig? Respektløst å skrive noe sånt. Skjønner ikke at han skal bry seg uansett, hadde han sett bildet, hadde han sett lett at det ikke var min kropp. Han antar ting uten å i det hele tatt ha sett bildet å det irriterte meg litt. HVorfor skal han i det hele tatt bruke tid på meg når han har fått seg dame? gi meg space å snakk til meg når du har noe positivt å si eller vil snakke om ungene.

 

Mye oppmerksomhet

De siste dagene har jeg fått i overkant mye oppmerksomhet, mulig det er pga bildene på siden, jeg vet ikke. Facebook har florert med pokes,venneforespørsler og meldinger,dette muligens pga et nakenbilde som ikke en gang er av meg. Til dere som har bedt meg ut på date, vil bli fuck friend å lignende: jeg er ikke interessert!  Jeg er hverken ute etter å flørte, ha sex eller forhold akkurat nå. Skulle noe skje tilfeldig, å jeg skulle fått usedvanlig god kjemi med en person så kunne kanskje ting endre seg, men jeg oppsøker det ikke. Hvis du virkelig er oppriktig interessert i meg, ikke snakk om hvor deilig jeg er eller lignende, før en normal samtale. 

 

Deilig å få det ut, så slipper jeg å svare hver enkelt person. he he. 

 

Ha en nydelig dag alle sammen! 

-Sandra  


 • Silje

  18.10.2013 kl.12:37

  Bra skrevet, Sandra :) ! Glad i deg , hilsen din søster <3
  Linn beate

  18.10.2013 kl.13:51

  Hehe, ligger et av meg på en side. Der de har skamredigert( alle ser at det er falskt!)

  For all del, noen må kjede seg veldig. Så å gi meg hengepupper

  På et bilde er jo helt fantastisk :D gosh! Folk må få seg et liv!

  18.10.2013 kl.13:57

  Linn beate: hahaha, latterlig! de bildene har jeg faktisk sett, og ja, sykt falskt og dårlig redigering! :))
  Linn

  18.10.2013 kl.14:27

  uhm.. ut i fra kommentarene på de bildene de har lagt ut av deg.. så må jeg bare si at det ikke ser ut som om det er en dude du har avvist som har gjort dette.. men en jente som prøver å trøkke deg ned.. kanskje forde typen hennes (x'en? ) har sagt at du er pen eller lignende.. jeg vet ikke.. men det der er ikke slik gutter skriver.....

  18.10.2013 kl.15:01

  Linn: Tanken har slått meg, har en tanke om hvem det kan være også. Men gidder ikke å spekulere i det å lage unødvendig styr. Får bare ta det med en latter tror jeg :))

  Skriv en ny kommentar


  hits