Dagens Dilemma (sandraHaugesittliv)

Dagens DilemmaGod morgen/formiddag!

 

I skrivende øyeblikk sitter jeg med ansiktsmaske i fjeset og tar en pause fra klessoteringen. Det er så kjedlig, sitter å tenker på hvilket land jeg skal flytte til, mens jeg ser klær og klemetin-skall flyter rundt meg. Jeg er jo alltid (nesten) pålogget facebook når jeg holder på med andre ting, nyskjerrigheten tar meg fort når det plinger på tlf. Sjekk varselen som dukket opp på facebook. 

Chihuahua valper til gratis adopsjon. wææ. Jeg er egentlig ikke en hundeperson, men er veldig glad i chihuahuaer.Jeg vurderer å kontakte personen å bare motta en av valpene, de var så søøte. Ønsker meg den ene til jul.

Hehe, kan jo ikke si nei til en julegave. Problemet mitt er at når det kommer til ting jeg vil, tenker jeg ikke. Jeg gjør det. Jeg er for spontan når det kommer til avgjørelser. Tar alltid det valget som føles riktig for meg der å da. Hvis jeg drar til Oslo i helgen så vet dere hvorfor. he he.

 

Ha en fiin dag!

-Sandra


 • 17.12.2013 kl.13:11

  Kjære Sandra :) disse valpene har jeg sett bilde av før :) og dette er bare svindel :( sorry :(

  17.12.2013 kl.14:11

  Visst du var ironisk så er det bra. men visst du vurdere å kontakte personen så må du ikke gjøre det. E svindel å du kan risikere å bli rundlurt

  17.12.2013 kl.14:38

  Anonym: Vet..Jeg bare leker med å ser hvordan de svindler folk :) Meg og Inger snakker med hun, begge 2. Blir spennende å sammenligne samtaler når hun kommer hjem fra jobb. Virker som måten det fungerer er at hun later som hun bor i frankrike og skal sende hundene mot at du betaler frakten. Man gir ikke bort hunder uten å ha møtt en person :)

  18.12.2013 kl.21:30

  Synd dette er en svindel da :/

  19.12.2013 kl.21:58

  lillebenedikte: mhm ..

  Skriv en ny kommentar


  hits