Hvordan kan du være så kald? (sandraHaugesittliv)

Hvordan kan du være så kald?Heei! 

 

Om femten minutter er det midnatt, jeg ligger våken i sengen med tidenes tankekjør. Jeg var overbevist om at mitt første innlegg skulle være om hvor forelsket jeg var og hvor perfekt livet mitt var. Men let's face it, jeg er lei av å være superpositiv. Akkurat nå, føler jeg meg helt tom innvendig, jeg har en skikkelig dårlig følelse. Tankene flyr, jeg tenker så alt for masse, det er vanskelig å få skrevet det ned, ikke vet jeg hvordan jeg skal formulere det heller. Livet mitt er ikke perfekt, jeg lever ikke på en rosa sky. Hvorfor skal vi mennesker gå rundt å late som om alt er ok hele tiden? Hvorfor svarer vi alltid at vi har det bra når folk spør?. 

Hvorfor må folk ha lappen, hus, bil, mann/kone barn og en a4 jobb? Hvorfor blir man sett ned på om man ikke har en jobb eller om man ikke er suksessrik. Hvem er det vi prøver å imponere? Jeg bryr meg bare mindre og mindre om hva mennesker rundt meg tenker om meg egentlig. Hvorfor skal folk fortelle meg hva jeg burde gjøre, eller hvordan livet mitt skal være? Jeg kan fortelle dere en ting, jeg er ikke som dere andre. Jeg må ha en hverdag hvor jeg føler meg fri, en variert hverdag. Ikke et liv hvor jeg jobber 8 timer hver dag og kommer hjem og skal lage middag. Glem det. Det er ikke noe for meg. Jeg elsker å jobbe, jeg skal jobbe meg opp i selskapet jeg driver nå, og leve nøyaktig det livet jeg ønsker! Jeg skal oppleve verden,jeg vil bli kjent med andre kulturer og hjelpe mennesker til å oppleve drømmene sine. 

 

Hvorfor tar du ikke ansvar?

 

Hvordan er samfunnet vårt lagt opp? Er det ok for en far og bare slippe unna alt ansvar? Jeg blir så utrolig trist, sint og frustrert på samme tid. Mitt største ønske er at barna mine skal ha kontakt med faren sin, men vil han det? NEI! nå har han blokket meg på facebook også, hvor gammel er vi? 14? Når man setter en unge til verden, så må man virkelig ta vare på de også. Ikke snu ryggen sin til de.Du lovet å ikke kutte ut ungene da jeg flyttet fra deg, jeg har gjort de mest utrolige ting for at du skal ha kontakt med de. Nå er det over. Jeg gidder ikke å mase mer på deg!! Jeg lover deg, om du leser dette innlegget, du kommer til å angre livet av deg en dag!! Vi har faktisk skapt helt fantastiske unger sammen, de har det veldig bra hos meg. De er lykkelig, men hva med den dagen de kommer til meg å spør hvor pappa er? Hva skal jeg svare: Han ville ikke ha noe med dere å gjøre? Det knuser meg å tenke på den dagen. Jeg må ærlig innrømme at jeg har kjempet for at du skal ha ungene i 2 år, nå jeg er lei av å mase på deg, hvorfor skal jeg måtte mase for at du skulle ha kontakt med de? Jeg håper virkelig du åpner øynene dine en dag, og vil skrive en avtale med meg. Jeg har ingen problem med å ha ungene 24/7, jeg elsker ungene våre! Dette handler ikke om frihet, det handler om at de skal ha kontakt med barnefaren. Jeg kan få barnepass gjennom kommunen, eller skaffe barnevakt. Det er ingen problem å få barnepass om jeg vil det. Jeg har mistet all respekt for deg!! Det at du kutter ungene på denne måten, forteller ekstremt mye om deg som person. 

 Dette innlegget kommer nok ikke til å skape fred på jorden eller gjøre endringer, men jeg fikk iallefall ut noen av tankene mine. 

Håper dere alle sover fantastisk godt inatt. 

 

-Sandra


 • 03.02.2014 kl.00:30

  Fint innlegg, og tror mange kjenner seg igjen :)

  Drøm søtt :*
  ...

  03.02.2014 kl.07:45

  Noen ting burde holdes privat, og dette er en av de tingene...

  03.02.2014 kl.10:42

  Flott innlegg. Mange som deler din erfaring og vi kan godt snakke om det. Men han som ikkje held kontakt med barna sine er den store taperen her. Du og barna dine kan nesten vere glad for å bli kvit denne følelsesladet mannen.

  Ha ei fin framtid
  cathe rasmussen

  03.02.2014 kl.11:17

  Takk for at du deler tankene dine <3 Dette var veldig godt skrevet og du er modig. Jeg ønsker deg og dine barn alt godt...og i fremtiden står det sikkert en dag en mann i døren som er MANN og som vil dele livet sitt med deg og barna. <3 Lykke til <3 Hilsen fra moren til Karina.
  F.A

  03.02.2014 kl.13:49

  så lenge man har hverandre, så e det, det viktigste :)

  09.02.2014 kl.14:09

  Noe er ikke nødvendig å dele med hele verden! Å legge ut dette om faren til sine barne forteller kanskje like mye om moren? Bli VOKSEN! Har man valgt å få barn, må man ta ansvar...

  09.02.2014 kl.19:39

  OMG!! Dette bør en hver mor holde seg til god for å skrive!!!

  09.02.2014 kl.22:43

  Anonym: Haha, dagens. Jeg er jo den som tar ansvar for barna :)

  10.02.2014 kl.08:56

  Ansvar er et begrep med større betydning enn du tolker! Ta ansvar for sine handlinger blant annet ! Som å ikke skrive, akkurat det du skriver om far til dine barn. Men var kanskje for mye for langt at du skulle forstå det. Uansett lykke til. Orker ikke bruker mer tid på dette !

  18.02.2014 kl.22:05

  Syntes det er bra skrevet og er veldig enig i at man skal "belyse" et viktig tema som dette! Er far til 2 småbarn selv og kunne ALDRI forlatt mine barn under noen omstendighet!!! Er man umoden og ikke klar for ansvaret et barn bringer så må man bare se å bli voksen og MANN og gjøre det som faktisk kreves av en FAR!!!

  Min mening ;)

  21.02.2014 kl.13:29

  Anonym: Veldig bra at du stiller opp for barna dine! Det viser manndom og modenhet :)

  02.03.2014 kl.22:09

  Skjønner at du er i en sårbar situasjon og at du vil det beste for barna dine, men du bør kanskje tenke litt over om hvordan du legger det ut på sosiale medier. Dette er trakassering og ærekrenkelse av barnefaren og kan skade dere i en barnefordelingsak og dessuten straffbart. Selv om du ikke navngir han er det ikke vanskelig å finne ut hvem han er i henhold til tidligere blogginnlegg.

  Kanskje du skal sette deg inn i straffelovens paragrafer om ærekrenkelser;

  Almindelig borgerlig Straffelov (Straffeloven).

  Anden Del. Forbrydelser.

  23de Kapitel. Ærekrænkelser.

  § 246. Den som rettsstridig ved ord eller handling krenker en annens æresfølelse eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 6 måneder.

  0Endret ved lov 10 mars 1939 nr. 1.

  linkDel paragraf

  § 247. Den som i ord eller handling optrer på en måte som er egnet til å skade en annens gode navn og rykte eller til å utsette ham for hat, ringeakt eller tap av den for hans stilling eller næring fornødne tillit, eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år. Er ærekrenkelsen forøvet i trykt skrift eller i kringkastingssending eller ellers under særdeles skjerpende omstendigheter, kan fengsel inntil 2 år anvendes.

  0Endret ved lover 10 mars 1939 nr. 1, 12 des 1958 nr. 1, 23 mars 1973 nr. 17, 13 juni 1980 nr. 36.

  linkDel paragraf

  http://lovdata.no/dokument/NL/lov/1902-05-22-10/KAPITTEL_2-16#KAPITTEL_2-16
  Gunnvor

  05.06.2015 kl.09:40

  Hei, Sandra. Jeg er en dame på 30 år, har opplevd dette selv med to barn. Har klart å komme meg gjennom dette, men det tok dessverre mange år. Jeg var 19 når første mann kom til verden, og 22 når andre mann kom. Jeg har vært både mamma og pappa oppgjennom tiden siden faren valgte "det gode liv" forran oss.

  Jeg skjønner deg veldig godt.. Du er tøff og sterk som takler mammalivet for to små alene. Jeg vet at dager med små barn er vanskelig, lite fritid til seg selv har man også. Men når barna er eldre og livet blir lettere da har du deg selv å takke og deg selv å være stolt av! Du er en god mor, husk det! :)

  Og forresten! Jeg ser de stygge kommentarene, fader for noe piss! Det er folk uten barn og ikke har kjent sorg i livet.. Jeg skjønner godt at du ville dele dette med verden, for dette innlegget fortjener faren til barna! Han er ikke verdt noen ting!

  Hilsen meg

  05.06.2015 kl.10:06

  Gunnvor: Hei Gunnvor! :)

  Tusen takk for fin tilbakemelding. Livet som alene mamma har sine utfordringer uten tvil. Jeg synes dette var viktig og belyse da jeg vet at det er mange som kjenner seg igjen i det. Synes du er kjempe tøff som har klart å ta deg av begge 2 alene!! Stå på! Ha en fin uke! :)

  Skriv en ny kommentar


  hits