Hvorfor definere deg som en mor? (sandraHaugesittliv)

Hvorfor definere deg som en mor?Gode kveld

 

Man ser det overalt mammatil...skjønner ikke vitsen egentlig. Ja, greit, man er en mor. 

Men hvem var du før du ble en mor? Du er sannsynligvis en søster, tante, venninne, student, frue eller noe sånt også. Men det er den ene rollen som setter seg fast. Du ser ikke en blogg som heter: venninentilsusanne.blogg.no for eksempel. 

Folk har tanker om hvordan man skal oppføre seg som mor..helst så skal man ikke bruke sminke, stelle seg eller nyte alkohol. 

 Jeg skal ærlig innrømme at jeg er flink til å ta vare på meg selv og innhente nye impulser. Jeg steller meg hver dag, trener storsett hver dag, er med venner, familie, jobber og det som faller meg inn. Når jeg ikke har ungene så nyter jeg tiden max og jeg har aldri dårlig samvittighet for at jeg fortsatt tar vare på meg selv. Jeg er så mye mer enn bare en mamma. Morsrollen er den viktigste rollen min, men jeg lar den ikke hindre meg i å ta vare på meg selv eller de jeg bryr meg om.  

Det er så lett og miste seg selv når man blir mor. man slutter å ta vare på seg selv, slutter og bruke tid på partneren din. Man kommer i et sted i livet hvor man må prioritere annerledes og sette andre foran seg selv, men ikke gjør det hele tiden. Ikke glem hvem du var og hvem du er. Ikke glem og smil, ikke glem å unne deg litt ekstra selvom du får barn. Du vil bli overrasket over hvor bra det er om du tar en pause fra morsrollen og bruker tid på deg selv. Ikke gjem deg bak morsrollen.

 

Hva tenker du?

 

-Sandra

 

#blogg #meninger #mor  #tanker

   • Skriv en ny kommentar


    hits