Ødelagt vennskap (sandraHaugesittliv)

Ødelagt vennskapGod kveld!

 

Jeg er alene, ting synker inn. Spørsmål som: gjorde jeg det rette? Er han verdt tiden? Skal jeg prøve å fikse opp i det eller skal jeg bare gi slipp?  dukker opp i hodet mitt. 

Idag som jeg ikke har 13.000 lesere så føler jeg at jeg kan skrive om litt dypere ting og bruke bloggen som en dagbok. Jeg har en skikkelig rar følelse i kroppen akkurat nå, TOM tror jeg må være det mest beskrivende ordet. Jeg har hørt at når man føler seg tom, så er det et godt tegn for da er man klar for å komme seg videre. En ny start. 

 

Rare snaps, roadtrips, sydenturer, spakvelder, byturer, "normale dager" !! Vi har gått gjennom så masse ilag på godt og vondt. Du var som en lillebror for meg gjennom alle de årene. Jeg har alltid følt et behov for å passe på deg og hjelpe deg. Denne gangen gikk det galt, det ble for mye av det gode. Etter alle de årene så trodde du at jeg skulle ødelegge livet ditt, men det ville jeg selvsagt ikke. Alt jeg ønsket var at du skulle leve et sunt og bra liv, jeg ville hjelpe deg vekk fra den stien du var i ferd med å ta. Jeg var bekymret for deg og jeg brydde meg om deg. Jeg er litt lei meg og skuffet over at du trodde jeg var ute etter å ødelegge livet ditt. Det er ikke sånn jeg er og jeg ville aldri gjort det mot deg. Det trodde jeg du av alle personer visste. 


Jeg har valgt å gi slipp på vennskapet vårt, jeg håper virkelig at du får et bra liv og holder deg til de vennene som virkelig bryr seg om deg og som har sunne interesser. Jeg vil takke for alt vi har gjort sammen! Jeg kommer nok aldri til å glemme deg! 


-Sandra

#blogg #tanker #vennskap #gislipp 


 • 07.06.2015 kl.16:33

  Den er kjipt. Håper det går bedre med deg etterhvert. Tu gt og tøft å miste en man bryr seg om.

  08.06.2015 kl.10:40

  AnjaElisabeth: Tusen takk for det! :)

  Skriv en ny kommentar


  hits