Er det horete å danse poledancing? (sandraHaugesittliv)

Er det horete å danse poledancing?Er det noe vi gjør nok av i 2015, så er det å dømme andre mennesker.

Vi dømmer hverandre ut i fra yrke, stil, vennekrets, interesser m mer. Selv elsker jeg å overraske, jeg har veldig mange ulike sider ved meg selv og noen ganger kan jeg fremstå som tidenes "hore". Selv om dette er langt i fra tilfelle, så er det mange som tror det. Rett og slett fordi jeg elsker å gå utenfor komfort sonen og prøve nye ting.

Jeg skal gi dere et eksempel:Jeg skrev denne statusen på Facebook, hvem poster en slik status om de faktisk drar med seg tilfeldige folk hjem? Iallefall ikke jeg. Men det var jo det som ble trodd og jeg tenker det er like greit. Jo verre ting folk tror, desto lettere er det å overraske positivt. Ikke sant? Jeg har ikke behov for å forklare meg hele tiden, jeg er fan av overraske og elsker at folk tar feil av meg. Sjekk kommentarene som kom inn. 

Skjønner dere? ha ha. 

Etter jeg hadde TV2 på besøk, kom jeg til å tenke på at det var på tide å lære seg noen moves på polestangen jeg har hjemme. Blir for dumt at den står den til pynt og jeg ikke kan bruke den. Er dere ikke enig? Jeg startet rett og slett på kurs forrige Tirsdag. Og jeg overrasket meg selv veldig, ikke bare klarte jeg pullup på stangen, men jammen klarte jeg å stå på hodet inntil stangen også. Da ble det en liten seiers dans og high five med en annen på kurset for å si det sånn. Ble jo kjent med en super herlig kvinne der, håper å se hun der senere idag. Så lett å komme overens med. Gleder meg til dagens time. Jeg er ikke vant med å trene armer og jeg skal  love dere at poledancing er sinnssykt god trening for armene, det er jo nesten bare styrke og teknikk.  Tror folk flest har et veldig feil syn på poledancing, jada, det kan være utrolig hot, men mest er det kunstnerisk synes jeg. Som skrevet så er det utrolig god styrke trening og jeg hadde en gangsperr jeg aldri har kjent før i armene. Når jeg nevnte jeg skulle starte på poledancing til noen så svarte de med: skal du bli stripper? ha ha, noen mener også at det er horete. Jeg ser ikke på strippere som horer og jeg ser egentlig ingenting galt i å være stripper heller. Det er jo en jobb det også. Når man er stripper så har jo ingen lov til å ta på deg eller noe. Du får jo betalt en del for å danse i undertøyet, det er jo nesten like uskyldig som å gå i bikini på stranden. Men nei, jeg skal ikke bli stripper.

Meg på stangen etter kurset, det svir ekstremt på innsiden av lårene når man sitter slik på stangen. Det dere ser på bildet er et pokerface, jeg ser avslappet ut? 

Foto: Marita FrancisHva synes du om poledancing? har du prøvd det?

 

-Sandra♥

Hold deg oppdatert på mine nyeste innlegg på facebook: trykk her og lik siden

#blogg #stripping #poledancing #blogg #mamma #dans #hobby #facebook #sandrahauge

 


 • 01.09.2015 kl.15:21

  Jeg elsker pole dancing, det er kjempegøy :) og jeg er ikke stripper heller, haha

  01.09.2015 kl.15:25

  Kat: Sant :D Hvor danser du?

  01.09.2015 kl.15:35

  I fjor danset jeg på universitetet mitt, men i år skal jeg flytte litt lenger bort så det blir slitsomt å reise for både forelesninger og dans hvis tidene blir veldig forskjellig. Derfor må jeg kanskje lete etter et nytt sted litt nærmere der jeg skal bo :)

  01.09.2015 kl.16:35

  Dette er en av de tingene som virkelig provoserer meg, når noen antar ting om andre uten å vite noe som helst i utgangspunktet. Hvis man går med det man vil er man horete, hvis man har en hobby som er utenom det vanlige så er man plutselig stripper. Sannheten er jo at poledancing er blitt en veldig populær hobby for mange, det burde være en klar forskjell mellom stripping og poledancing. Selv har jeg ganske lyst å prøve det ut bare for å ha prøvd det, men er ganske flau over meg selv og tørr skjeldent å prøve nye ting, spesielt ikke om det er et kurs hvor andre mennesker ser på.

  01.09.2015 kl.22:56

  Caroline: Jeg forstår veldig godt hva du mener. For et år siden var jeg akkurat slik som deg. Turde ikke å trene på treningssenter en gang fordi jeg ikke ville at folk skulle se på meg og jeg var redd for å gjøre noe feil. Min beste råd: fokuser på å bli den beste versjonen av deg selv, ta til deg råd og konstruktiv kritikk, men ikke ta til deg drittslenging. De som rakker på ned på andre, har det som regel ikke bra selv så hev hodet og gå utenfor komfortsonen din. Da utvikler du deg og blir tryggere på deg selv! Masse lykke til! :)

  01.09.2015 kl.22:57

  Kat: Det forstår jeg veldig godt! :)
  Amina Sofie

  03.09.2015 kl.14:54

  NEI, det er ikke horete. Poledancing er en utroolig god treningsmetode, man blir myk og smidig samtidig råsterk. Men Så klart er det super sexy å kunne danse på stangen.

  De som sier at poledancing er horete, kun er for strippere etc, er meget trangsynte synes jeg.

  03.09.2015 kl.15:29

  Amina Sofie: words! Helt enig! ??

  Skriv en ny kommentar


  hits