Dette er for DRØYT!! (sandraHaugesittliv)

Dette er for DRØYT!!Håper alle har hatt en fin start på dagen!

 

Jeg har fått mye forskjellige meldinger i det siste, ganske mye som er på kanten også. Men det må man nesten regne med når man stiller naken på tv. 

I går kveld så jeg gjennom noen av meldingene jeg hadde fått, jeg ble ganske overrasket over den ene meldingen jeg fikk. Synes rett og slett at den var for DRØY! Det er ikke mye jeg synes er drøyt, men dette er blant de drøyeste meldingene jeg noensinne har fått faktisk. Bare sjekk ut bildene under så skjønner du!

 


 Litt drøy?? Jeg er ikke en person som klarer å la slike meldinger ligge der, nysgjerrigheten tok meg og jeg svarte. Jeg er blå forresten. 

Jeg skrev det for å teste han, hvor langt er man villig til å gå for å tilfredsstille fetisjen sin?Hva er det han tror? Jeg er ikke en hore, jeg har ikke lyst på noe pengeslave. Han kunne betalt meg 100.000, likevel hadde jeg ikke gått med på det.  Jeg er heller ikke interessert i å sitte å slenge drit om en person naken, blir faktisk kvalm bare av tanken. 

Om noen andre der ute skulle misforstå: Jeg er IKKE interessert i å se bilder av kjønnsorganene dine eller tilfredsstille deg for penger!

 

Ellers så setter jeg veldig pris på de fine, anti seksuelle meldingene dere andre sender! 

 

Har du fått lignende meldinger?  Del gjerne innlegget om du synes det var for drøyt. 

 

Ha en super dag!

 -Sandra♥ #sandrahauge #drøyt #meldinger #fetisj #blogg #sex

 


 • Malin

  06.09.2015 kl.18:56

  Du er ikke en 'hore' for å se noen naken på cam...Du selger ikke akkurat din egen kropp på noe vis. Fyren virker dog som en grei og oppegående person, som ganske enkelt har en fetisj han ønsker å få utløp for. Du derimot slår meg som en usympatisk person, som på ganske ureflektert henger ut denne mannen og en privat samtale mellom dere to på bloggen din. Flaut gjort av deg.

  Ellers er dette et av de minst drøye henvendelsene jeg har sett, med unntak av hvor mye han ville gi deg for tjenesten. Selv har jeg fått etterspørsel om alt i fra å la en fyr bo i skapet mitt som slave, til salg av brukte truser.

  06.09.2015 kl.19:19

  Malin: Jeg er omtrendt like usympatisk og ureflektert som kommentaren din! :) Tøft av deg å stille med rett navn da, Ida! ;)
  random facebookvenn

  06.09.2015 kl.20:25

  Enig med Ida/Malin. Du er gjerne ikke en hore på cam, men å henge ut han her for oppmerksomheten er en annen type hore (vidt definert nå til dags). Sorry to say, men ble mer kvalm at det enn hva han skrev. Hvorfor ikke avslå høflig?

  06.09.2015 kl.20:36

  random facebookvenn: Hvis du er en facebookvenn, føl deg fri til å slette meg! :D
  Malida

  07.09.2015 kl.00:31

  *Sandra lener seg tilbake i datastolen etter å ha levert en innertier av et reply i kommentarfeltet på sin blogg. Hun satte virkelig den frekke jenten 'Malin', som utspekulert nok egentlig heter Ida, på plass. Da spesielt med sin bruk av den freidige emoticonen ';)'. Funker alltid, tenker hun til seg selv. Plutselig begynner kroppen hennes å viberere, og det viser seg at personen 'Sandra', egentlig ikke er et menneske i det hele tatt, men et et slags kompleks entitet bestående av tusener av små skrukketroll som velter ut av stolen, før de kryper ut i natten*

  07.09.2015 kl.09:00

  Malida: hahahah!! Tusen takk!! Dette gjorde morningen min!!! ??
  du er ikke alene

  17.09.2015 kl.14:45

  Fikk denne her for litt siden selv, ikke akkurat noe jeg kunne tenke meg, men fikk i hvert fall en god latter!

  Hei 😊

  Du vet, du ser helt utrolig bra ut! 😊

  Vet dette er noe drøyt å spørre om, men jeg hadde aldri tatt sjansen på å nevne det for noen jeg kjenner så....

  Kunne du tenkt deg å la en fremmed gutt være en slags "pengeslave" for deg på skype?

  Alt jeg vil at du skal gjøre, er å være fullt påkledd, men bestemme over meg 100% på webcam..

  Jo "slemmere" du er mot meg, jo bedre er det.

  Og ja, jeg hadde betalt deg bra for det 😊

  Send meg en melding om det høres ut som noe du kunne vurdert da... Jeg er 30 år fra Oslo btw 😊

  Kunne gitt deg 3-4000 per gang feks? :$
  Tommy

  03.10.2015 kl.11:48

  Synes ikke han virker spesielt rar overhodet. Istedenfor virker det som at du ikke har sett mye i denne verden før. Folk har mange forskjellige ting de tenner på, og jeg synes det er uforskammet av deg å henge han ut på denne måten.

  Hva forventet du deg egentlig når du var med på dette programmet på TV da? At du ikke har blitt nedrent av slike tilbud er jo helt utrolig i seg selv.

  Synes du burde slette hele dette innlegget om denne karen jeg og slutte å henge ut folk fordi de har andre ting de tenner på enn deg. Og kanskje du tenker deg om et par ganger ekstra før du stiller naken opp på TV igjen.

  Skriv en ny kommentar


  hits