Underholdningsbransjen er IKKE for alle! (sandraHaugesittliv)

Underholdningsbransjen er IKKE for alle!Heei!

 

Har du noengang vurdert å gå inn i underholdningsbransjen? Gå all inn for å bli "kjendis"?

Har du noen gang tenkt at personene du ser på tv eller i media er svake mennesker?

Da må du tro om igjen. For å komme på tv så må du gjennom flere intervju. På det ene intervjuet så snakker du med en psykolog som sitter å vurderer om du er psykisk egnet til å være på tv. Så du må med andre ord være en psykisk sterk person for å komme på tv, iallefall i reality program. 

Nå har ikke jeg vært på TV enda, om du ser bortifra VGTV. Men jeg har allerede merket til at det fort kan bli "for mye" av det gode. Misforstå meg rett, jeg synes det er kjempe gøy med oppmerksomheten dere gir meg. Det som derimot er vanskelig er å få svart alle sammen, man vil jo gjerne svare alle som skriver til deg. 

Du må også være forberedt på at folk skriver dritt til deg, og snakker dritt om deg. Om du er en person som tar ting lett til deg og blir fort såret, så vil jeg ikke anbefale deg å gå inn i underholdningsbransjen. Da tror jeg rett og slett at du blir psykisk ødelagt.  Jeg tror de viktigste egenskapene man kan ha om man skal overleve i bransjen, er selv ironi og selvsikkerhet.  

Vit hvem du er, stå for den du er og det du gjør. Hev deg hodet og fortsett å gå den veien du vil i livet. 

Kunne du tenkt deg å være på TV? hvorfor / hvorfor ikke?

-Sandra♥

 

P.S nå skal jeg hente ungene i barnehagen og kommer ikke til å svare dere før ikveld. Ha en fantastisk dag så snakkes vi!

#sandrahauge #underholdningsbransjen #selvironi #blogg  • Skriv en ny kommentar


    hits