Før jeg dør (sandraHaugesittliv)

Før jeg dør 

Heii

Har dere hatt en fin dag? i skrivende stund sitter jeg i en slags yoga stilling med teppe i fanget og det eneste som lyser opp rommet er et par stearinlys. #høststemning. i sånne koselige stunder som nå, hvor jeg er helt alene så pleier jeg å tenke over livet mitt. Jeg tenker på så sykt masse, alt fra jobb til døden. For meg er det viktig å nyte livet, jeg er en skikkelig livs-snyter. Jeg kan finne glede i de mest utrolige ting, jeg kan jobbe på Rema 1000 og være sykt fornøyd med det. En person som betydde veldig mye for meg sa en gang: "du må være den lykkeligste butikkmedarbeideren jeg noen gang har møtt". Men tingen er, at det spiller ingen rolle hva man gjør i livet, det handler om å verdsette det man har. Folk skaper sin egen lykke, det handler om å kontrollere hodet ditt. Når man først får den kontrollen så blir livet så mye lettere. 

Uansett, planen var ikke å skrive om hvordan du kunne bli lykkelig. Opplevelser, det er det jeg vil skrive om. Til nå i livet så har jeg opplevd så utrolig mange ting, jeg har så mange gode minner å se tilbake på. Og flere skal det helt klart bli. Min største og min desidert dyreste hobby, er å reise. Jeg elsker å reise rundt i verden å oppleve nye kulturer og prøve ut nye ting. Til nå så har jeg opplevd alt jeg tidligere drømte om og tenker derfor å sette meg nye mål. 

Bucket List:

-Dra på ferie i Maldivene

- Oppleve Australia

Dra til Hollywood

-Lære meg Spansk

- Hoppe i strikk

- Dra til slummen i Afrika og gjøre en forskjell i livene til de innfødte

- Hoppe på et tilfeldig fly og ikke ane hvor jeg ender.

- Reise jorden rundt med bare en sekk

- Bo i utlandet et år 

- Møte Channing Tatum i virkeligheten (skype er ikke det samme) 

 Har du opplevd noe av dette?

 

-Sandra♥

#blogg #bucketlist #livet


 • 14.09.2015 kl.21:32

  You go girle! Mye av det vil jeg oppleve også, vi får flytte sammen til utlandet, Hehe. Jeg bare digger den stå på viljen du har! Kjenner jeg deg rett får du nok oppleve alt dette <3

  Stooor klem
  NudieKenneth

  14.09.2015 kl.21:41

  Hola chica guapa 😉 3 dager....#superduperspent

  14.09.2015 kl.21:43

  Annette Hegland Mathiesen: jaa :D lets go! tuusen takk og i lige måde! <3

  14.09.2015 kl.21:43

  NudieKenneth: jaa, er så spent :D wææ
  Lene

  15.09.2015 kl.21:47

  Er det en nordlenning som heter Ole Petter med i adam søker eva?

  15.09.2015 kl.22:59

  Lene: Det vet jeg faktisk ikke, vet ikke hvem alle deltagerne er! :) Det er godt mulig, jeg kan gi deg en tilbakemelding på Torsdag.

  Skriv en ny kommentar


  hits