Nivea Lips (sandraHaugesittliv)

Nivea LipsGod Morgen

 

Fun fact:  omtrent hele livet mitt har jeg blitt kalt lip gloss jenta. Grunnen er at jeg rett og slett er avhengig av å ha noe på leppene mine, gjennom hele ungdomstiden til dags dato har jeg alltid med meg en lipsyl eller lip gloss i vesken min. De fleste jenter elsker vel å ha noe på leppene? 

 


 Her er jeg og min flotte venn, Sindre Moen på den røde løperen i Oslo. Som dere kan se, så har jeg lip butter på leppene. 

For et par uker siden fikk jeg tilbud om å få teste Nivea Lip Butter Raspberry Rosê & Vanilla & Macadamia, det takket jeg gledelig ja takk til! Jeg mottok produktene Onsdag i forrige uke og de ble med meg til Oslo på premièrefest. 
LIP BUTTER RASPBERRY ROSÉ

 

NIVEAs Lip Butter Raspberry Rosé er en aromatisk godbit for leppene dine. Den kommer i en designmessig nyskapende krukke, og forener langvarig fuktighet, trendige smaker og en unik pleieopplevelse for leppene. Den rike formelen smelter på leppene, gjør dem herlig myke og gir gir dem silkemyk glans. Visste du forresten at rosa farge på leppene, gjør at huden din ser renere ut? Raspberry Rosê ble min favoritt og er den jeg har på meg på bildet over.LIP BUTTER VANILLA & MACADAMIA

Jeg synes denne luktet helt fantastisk godt, og ga en veldig shiny effekt på leppene. Den blir mer gjennomsiktig enn raspberry Rosê og gjør ikke så veldig mye ut av seg fargemessig.Men den er utrolig deilig å ha på leppene, det som overrasket meg mest ved produktene, var hvor lenge de holdt seg på leppene. Jeg testet denne etter jeg hadde tatt solarium i 1 time, de som tar sol vet at leppene ofte blir litt tørre da. Men etter jeg tok denne på leppene, ble de mykere enn de var i utgangspunktet. Jeg har et veldig godt inntrykk av produktene og du får kjøpt de til en gunstig pris, både på Dagligvare butikker og H&M.

 

Obs:

Jeg har testet andre produkter også for andre selskap, men i og med at jeg fikk et negativt inntrykk av produktene, ville ikke personen at jeg skulle publisere innlegget. Jeg synes det er viktig å være ærlig mot leserne mine, og jeg kommer derfor ikke til å anbefale dere produkter jeg ikke liker selv!

 

Ha en super dag! 

Sandra♥

 


 • 22.09.2015 kl.11:14

  jeg ELSKER Nivea sine lip butter! :D

  22.09.2015 kl.11:22

  Kristi Pedersen: Ja, de er fantastiske :D

  Skriv en ny kommentar


  hits