Hvordan ser de perfekte høyttalerene ut? (sandraHaugesittliv)

Hvordan ser de perfekte høyttalerene ut?God kveld

I starten av forholdet så går alt så fint at man som regel ikke irriterer seg over de små tingene. Som for eksempel de gigantiske høyttalerne som tar halve stuen. Men etterhvert som tiden går, blir det et skikkelig irritasjonsmoment. "Hvorfor må de stygge klossene oppta all plassen?" 

illustrasjonsbilde: Kilde

Menn vil ha gigantiske høyttalere som gjør at hele huset vibrerer når de hører på musikk. Bass, lyd og størrelse er så utrolig viktig for de. The bigger the better?

Mens kvinner synes de er stygg og ser helst at mennene kvitter seg med høyttalerne snarest mulig. De høyttalerne tenker man over fra starten, men man tenker at de skal jeg klare å bli kvitt til tross for at mennene ser utrolig stor glede i de.  Tro det eller ei, men høyttalere er ofte et diskusjonsemne for samboere. 

Kvinner de trenger kun et par små høyttalere som passer inn i resten av huset, slik som de her fra expert.no:


De er fancy, tar liten plass. I tilegg til dette, er de trådløs. Så de slipper å snuble i ledninger. 

Helt ærlig så er jeg veldig glad for at jeg er singel og slipper å diskutere høyttalere. Men til dere som sliter med å komme til enighet, jeg har funnet de perfekte høyttalerne: 

 

 

Rene linjer, glimrende lyd og fradokket frihet

 • Trådløs strømming med AirPlay og DLNA
 • God bassytelse
 • Innebygd Room Adaption
 • Lyden tilpasses rommet
 • Lightning-dokk for iOS-enhet
 • Bang & Olufsen-design

BeoPlay A8, kompatibel med den nye Lightning-kontakten på iPhone 5

BeoPlay A8 lydanlegg fra B&O PLAY utvider funksjonaliteten til den bestselgende BeoSound 8 ved å legge til Apple AirPlay å ??koble din iPhone eller iPad til en fleksibel verden av førsteklasses lyd - kjapt og trådløst. BeoPlay A8 har portabilitet til å gjøre ethvert kjøkken eller sommerhus til en festsone.

Bygget på resultatene av BeoSound 8, som solgte over 50.000 enheter det første året og ble Bang & Olufsen mest suksessrike sound system noensinne, har de to modellene samme design, spesifikasjoner og enestående lyd. Det som gjør BeoPlay A8 enda bedre er integrert AirPlay trådløs forbindelse - i tillegg til den flyttbare Apple docking-kontakten.

Synes du også at de høyttalerne var perfekte for dere? du får kjøpt de her: Expert.no

 

Håper dere kommer til enighet. 

Innlegget er:  

-Sandra♥

  


 • En random dude

  28.09.2015 kl.06:09

  Ja.... Så burde det nevnes at de koster 8000 spenn også da? =P Og for de spenna kan du faktisk helt ærlig få noen mye mye bedre høytalere, de høytalerene der er 1500kr for lyd og 5500kr for design... Vent litt, er det en høytaler som er ment for å lage lyd?! Nei, detta var litt fail. Ikke akkurat stedet jeg ville gå for å oppsøke anbefalinger av høytalere! :D

  28.09.2015 kl.10:57

  En random dude: hahah. Jeg legger meg flat og innrømmer at jeg ikke har så god peiling på høyttalere, men de hadde god lyd å såg bra ut :D
  Thomas

  01.10.2015 kl.20:45

  Om jeg hadde valgt høytalere så hadde det blitt noe av typen sonos, det gir en god lyd og er trådløst :D men, jeg er ikke typen som har høytalere rundt om i leiligheten, så jeg går rundt med hodetelefoner fra Sennheisser, modell 'momentum' i størrelse liten, utrolig god akustikk og lyd, akkurat passe for meg, og så er de utrolig behagelige å ha på, med lærreim og puter mot ørene :D kostet 1495 men verdt :)

  02.10.2015 kl.10:42

  Thomas: Høres veldig bra ut :D

  Skriv en ny kommentar


  hits