Jeg har mistet interessen (sandraHaugesittliv)

Jeg har mistet interessenShould I stay or should I go?

Jeg tenker så utrolig masse om dagen, men mest på jobb, karrière og barna. Jeg sliter med å sove om natten, hodet mitt er fylt med tanker. I går kveld så fikk jeg nok en jobbmulighet i Spania, og det er en hakket bedre stilling på drømmeplassen. Jeg elsker denne plassen, Anfi Del Mar i Gran Canaria! Det er altså her jeg har fått jobbtilbud. Jeg var på denne plassen i Mars ifjor sammen med eks kjæresten og barna. Barna elsket seg på Anfi stranden, også er Øyen formet som et hjerte. Det er så søtt. Stedet er langt finere i virkeligheten, her er det mulig å kjøpe penthouse 2 uker i året. Denne plassen er veldig ekslusiv, og flere hollywoodstjerner har kjøpt seg uker her, blant annet Jason Statham og Christiano Ronaldo for å nevne noen. 

Jeg har mistet interessen for menn

Det er så rart, jeg har alltid elsket å flørte, helt siden jeg gikk i 2.klasse. Men nå er det null interesse for menn og sånn har det vært i hele år egentlig, jeg har prøvd å presse meg selv til å bli interessert i folk. Men jeg føler ingenting annet en likegyldighet.Når de sier jeg er fin så tror jeg ikke på det, når de sier at jeg kan være den eneste så tenker jeg: tror du at jeg er dum?! ha ha.  For eksempel i forrige uke så tenkte jeg at jeg skulle prøve å treffe mannfolk igjen for første gang siden innspilling av Adam Søker Eva. Fyren jeg møtte, er relativt kjent og jeg tror at det er en del jenters drøm å være med han. Leilighet til flere millioner, perfekt bil osv. Men jeg følte ingenting, jeg klarte ikke å bry meg. Faktisk så dro jeg hjem etter 1 t og 30 minutter uten å så mye som flørte litt. Så tenkte jeg, hva er det som har skjedd med meg? hvorfor klarer jeg ikke å bry meg om oppmerksomheten jeg får. Jeg har rett og slett mistet interessen. 

 Forresten så må jeg bare si unnskyld for at jeg har brukt så utrolig lite tid på sosiale medier i det siste. Tiden har gått opp i karrière, tanker og barn. Rett og slett. Jeg har vært sliten og vil helst unngå å snakke med folk når jeg ikke er i humør til det. Vil jo helst holde en hyggelig samtale med dere når vi først snakker sammen. 

Rotete innlegg, akkurat som hodet mitt. he he. 

Ha en fantastisk dag! 

-Sandra?

 

 #sandrahauge #tanker #følelser #Spania #jobb #karrière #barn


 • RÅd

  29.09.2015 kl.12:18

  Drømmemannen? Leilighet til flere millioner, perfekt bil osv. wtf... trur du må interessere deg i viktigere ting enn materielle ting kjære, kanskje det er derfor du ikkje finner den rette.

  29.09.2015 kl.12:20

  RÅd: Du må lese skikkelig, jeg skrev at jeg IKKE var interessert :) Jeg har alt jeg trenger, en mann sine penger interesserer meg ikke, Men for mange andre kvinner så gjør de det :)
  Thomas

  29.09.2015 kl.16:33

  Bra inlegg Sandra, man skal aldri føle seg presset til å få seg en partner. Det er noe man velger selv om man vi gå videre med. Vi har alle ulike syn på hva drømmemannen/-kvinnen er og du har gjort det soleklart hva din er :) apropå at du har fått jobbtilbud i spania igårkveld, så syns jeg (bare min tanke) at du burde tenke på saken en stund før du velger. Fordi det å flytte utenlands ikke er barebare (nå prater jeg om egne erfaringer). Dessuten hadde jeg gransket jobbtilbudet en stund før jeg takket ja, dette for å finne postive/negative sider med den(for å finne et utgangspunkt helt enkelt). Nå skal jeg ikke hindre deg å velge selv, fordi alle skal ha sine egne valg, men jeg vil bare ditt beste. T
  Christian

  29.09.2015 kl.17:45

  Skjønner deg godt. Har ikke interesse for menn jeg heller. : D

  29.09.2015 kl.18:03

  Skjønner godt at du tenker mye for tiden, det er ikke bare bare å skulle velge. Tenk nøye gjennom det så tror jeg nok du kommer frem til rette valget :-) ang menn tror jeg at det vil komme tilbake etterhvert når ting har roet seg og du ikke har så mye å tenke på. Ta den tiden du trenger så går det seg nok til :-) Du vet jeg er her om du trenger å klarne hodet ditt litt <3 stå på <3

  29.09.2015 kl.20:25

  Thomas: Tusen takk for det! :) Jeg er absolutt enig med deg, men dette er virkelig jobben for meg. Jeg ble kjent med en i fjor sommer som hadde jobben og husker jeg beundret hun veldig. hehe. Så er det norsk selskap og nordmenn som er mine hovedkunder. De har også veldig gode løsninger når det kommer til barnehage og boforhold. Men det er helt klart mye å tenke over, iallefall når man drar med barn :)

  29.09.2015 kl.20:26

  Christian: hahah awesome! :D

  29.09.2015 kl.20:26

  Annette: jaa, jeg stresser ikke med mannfolk. Det får gå sin gang, trives godt alene foreløbig ! :) Du er så god du <3

  Skriv en ny kommentar


  hits