En historie fra fortiden (sandraHaugesittliv)

En historie fra fortidenGod morgen

 

På bloggen skriver jeg ufattelig lite personlige ting, jeg skriver sjelden om følelser eller ting som har preget meg i stor grad i livet. Likevel så elsker jeg å skrive ned følelsene mine, jeg synes det er lettere å skrive om følelser når det er på sitt verste enn å snakke om de. Du vet når du sitter med en klump i halsen og en stor trang til å få ut følelsene dine? det er da jeg skriver best! Jeg liker ikke å "plage"folk med følelsene mine, så jeg skriver heller å takler ting på egen hånd. 

 

Jeg kom over en anonym blogg for en god stund siden, og sendte inn en historie som har preget meg i stor grad og som gjør at jeg er den personen jeg er i dag. Nå tenkte jeg å dele den med mitt fulle navn. Dette blir nok det mest personlige innlegget jeg noensinne har skrevet. Les innlegget under.

 

I flere år lot jeg en mann herske med livet mitt, han kontrollerte og overvåket alt jeg gjorde. Det værste er at jeg lot han gjøre det.  Hvordan kunne jeg Være så svak for han og hvorfor er jeg det fortsatt.  Det føles så patetisk å la en person ha så stor "makt" over meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på følelsene jeg har for han, det mest passende  ordet må være hat. Jeg hater han og jeg hater meg selv for å la meg synke så lavt. 

 

Jeg trodde jeg var ferdig med han og fortiden vi hadde sammen. Jeg hadde fortrengt hendelsene og følelsene rundt det. Hin dagen kom alle minnene frem. Han presset seg på meg, det var ikke noe nytt. Jeg prøvde å bekjempe det- jeg sa nei flere ganger, låste meg til og med inne i et rom slik at han ikke kunne komme inn til meg. Jeg føler ingenting for han, bare kvalme, bitterhet og kulde. Han har brutt meg ned psykisk og fysisk.  

Situasjonen er komplisert, men en ting er sikkert, jeg må ta grep i livet mitt. Jeg kan ikke se han mer. Jeg må takle følelsene og konfrontere fortiden. Jeg må bli ferdig med det, jeg trodde jeg var sterk, men jeg har en lang vei å gå og jeg må begynne nå. 

 Jeg pleier å avslutte seriøse ting med litt humor, derfor  la jeg ut bildet over. ha ha.

Grunnen til at jeg deler den historien nå, er fordi jeg føler meg klar for det. Jeg føler meg helt ferdig med alt! Og han er der han hører hjemme og kommer nok aldri til å ha noe makt over meg igjen. Om du føler en trang til å dele en historie anonym, legg gjerne igjen en kommentar så kan vi dele de litt mindre hyggelige tingene sammen. 

 

Ha en super dag! 

 

-Sandra♥

 

#overgrep #sandrahauge #personlig #blogg #fortid


 • 19.10.2015 kl.23:46

  Sterk historie! Og respekt til deg som står frem! Masse varme tanker til deg <3

  - Bella

  26.10.2015 kl.21:40

  Bella og Malen: takk ??
  Lol

  01.11.2015 kl.23:38

  E det sjur du snakker om? Han esååå digg
  Ariel

  01.01.2016 kl.04:46

  <3 den skulle her....

  Skriv en ny kommentar


  hits