Les mer her (sandraHaugesittliv)

Les mer herBlakk?

Nå nærmer det seg jul, en tid hvor økonomien skal strekke til flere steder enn den vanligvis gjør.  Kjenner du at det hadde vært godt med litt ekstra penger de kommende månedene? Eller kanskje du tenker å kjøpe bolig, men har ikke nok egenkapital? 

 

 


Kilde

Når man skal ta opp lån, er det flere ting man bør tenke på. Billigst rente, lengst betalingstid og beste vilkår. Hos fair-laan.no kan du sammenligne lån fra x antall banker. De har til og med lån UTEN renter dersom du betaler tilbake innen 30 dager, hvor bra er ikke det? Om du har en regning som skulle vært betalt nå, men ikke får penger før om 1 måned så kan du med andre ord betale regningen din nå uten å måtte betale renter. Rentefritt lån gjelder kun om du betaler tilbake innen 30 dager. Hos fair-laan.no kan du låne opp til 500.000 kr og du får svar på dagen. Hos noen banker kan det ta opp til 5 dager. 

Om du er som meg, så har du en stolthet som gjør at du ikke vil spørre folk om hjelp. Da kan dette være en god løsning om du trenger ekstra penger uten å måtte spørre familie og / eller venner om å låne penger. Sjekk ut fair-laan.no for ytterligere informasjon og sammenligning av lån. Husk at man må være 18 år for å ta opp lån.

  

-Sandra♥  • Skriv en ny kommentar


    hits