Kontorstol (sandraHaugesittliv)

KontorstolHOLA

Hvordan står det til i Norge? Håper dere alle sammen har det supert!

Jeg tenker på dere her nede i varmen. Akkurat nå vil jeg vise dere kontorstol (er). Jeg vil jo gjerne at dere skal sitte minst like behagelig på jobb som dere gjør hjemme i sofaen.

 

Enten du sitter i ro fleire timer i strekk eller sitter litt innimellom på jobb. har altistore.no kontorstolene som matcher ditt behov. God sittestilling er nemlig viktig for en god fysisk og psykisk  helse.

 


Dette er stolen for deg som sitter i ro i 4-6 timer i strekk i løpet av en arbeidsdag. Webstar som dette merket heter, anbefales IKKE til folk som sitter i ro i meir enn 6 timer sammenhengende.

 Denne elegante stolen er hakket dyrere i prisklasse, men er perfekt for deg som sitter i ro hele dagen på jobb.  Kontorstolen har et bredt og komfotabelt sete i kombinasjon med ergonomisk utformet rygg, samt en oppgradert Epron Synkron Pluss mekanisme. Denne gir optimal bevegelse mellom sete og rygg, mulighet for justering av setedybde for varierte arbeidsstillinger, anti-sjokk-funksjon samt en myk justering av arbeidshøyde. Stolen finner du på ALTISTORE.NO, trykk på linken for å komme direkte til denne klassiske og ergonomiske kontorstolen.

 

Gjør deg klar til en ny arbeidsuke med en ny kontorstol frå altistore.no

 

-Sandra♥

 

#sponset #blogg #kontorstol #sandrahauge  • Skriv en ny kommentar


    hits