En sosial verden (sandraHaugesittliv)

En sosial verdenSPANIA

 

Dette bildet er tatt i Norge, jeg har faktisk ikkje tatt en eneste selfie siden jeg kom til spania.

 

Første blogginnlegget mitt på hele 10 dager faktisk og deilig er det. De siste dagene har jeg virkelig følt meg levende, jeg har fått et nytt og betre syn på livet. Plutselig har jeg energi og overskudd, jeg gleder meg til en ny dag og jeg nyter virkelig dagene. Jeg setter pris på livet på en helt annen måte enn jeg tidligere har gjort.

Jeg ligger en time bak Norge, men følger likevel den norske klokken slik at jeg får mer ut av dagene. Forresten, om du føler jeg har en usedvanlig miks av nynorsk og bokmål så er det fordi datamaskinen min absolutt skal legge alt over til nynorsk og jeg kjemper imot maskinen ved å skrive bokmål. he he.I Norge levde jeg i en anti-sosial verden! Alt skulle dokumenteres, du kunne ikkje gå ut døren utan å se folk som stirret ned i telefonen sin. I Gran Canaria er det helt annerledes, alle snakker med hverandre, om de kan samme språk eller ikke. Alle smiler og er så utrolig hjertlig mot deg! Ungene får usedvanlig mye oppmerksomhet fra flere ulike mennesker med ulik bakgrunn. De storkoser seg, rett og slett! Det varmer meg å se de så glade. 

 

Leiligheten:

Ligger midt på stranden, har 3 - 4 soveplasser, kjøkken, bad, badekar, tv, stor terrasse med usikt over sjøen. I leilighetskomplekset har vi 3 badebasseng, en takterrasse med bobblebad og utsikt over hele området rundt, treningssenter, lekerom, butikk, skjønnhetsalong med mer. leiligheten ligger i gåavstand til Anfi Beach og skolen til ungene. I og med at jeg ikke har leiebil så går jeg og ungene minimum 2 timer per dag. Det er en utrolig deilig følelse å være så aktiv. Jeg føler at jeg kommer til å bli fit i løpet av vinteren. he he.Jeg glemmer ofte at teknologi eksisterer her nede, så derfor kan det ofte ta lang tid før jeg svarer eller oppdaterer på sosiale medier. Jeg vasker klær for hånd og lager alle måltid selv. Det jeg derimot ikke gjør selv, er oppvasken og vasking av leiligheten. Hver kveld når vi kommer til hotellet for å spise kvelds, er leiligheten nyvasket og oppvasken er tatt. Det er så utrolig deilig!! Temperaturen ligger på rundt 25 + grader.

Dette var bare en liten oppdatering, skal prøve å få oppdatert dere daglig fremover!  Nå skal jeg lese HISTORE av alle ting! Adios Amigos!

 

-Sandra♥

 #sandrahauge #blogg #livetispania

 

 

 


 • 31.10.2015 kl.22:56

  Fin blogg du har :))

  31.10.2015 kl.23:07

  IngunnLyng: Tusen takk for det :)

  01.11.2015 kl.08:24

  Har du ikke tenkt å komme med en kommentar til det at flere medier skriver at du venter barn? :)

  Skriv en ny kommentar


  hits