Jeg har ikke kontakt med faren min lenger! (sandraHaugesittliv)

Jeg har ikke kontakt med faren min lenger!Familien min har alltid betydd mest for meg!

 

Folk har reagert på at faren min skriver nedlatende kommentarer på bloggen min, jeg har ikke hatt lyst til å lage noe styr så jeg har ignorert det. Men helt ærlig så synes jeg ikke det er noe hyggelig, Jeg forstår godt at han er skuffet over meg. Jeg lever et veldig unikt liv, og har gjort ting folk ikke tørr å snakke om høyt.

Det skal dere vite, når dere følger drømmene deres og tar sjanser så er det gevinster og tap i vente. Da må dere nesten vurdere om det er verdt det. For min del så har jeg mistet kontakt med faren min og ene søsteren min. Men likevel så er det faktisk verdt det, jeg er på et sted i livet hvor jeg har fokus på å bli den beste personen jeg kan bli for mine barn og meg selv. Jeg hever meg over ting og setter pris på det jeg har i livet, jeg er veldig fornøyd med den livsstilen jeg lever nå. Det merker ungene og de er veldig glade når jeg er glad. Jeg omringes daglig av folk som har det verre enn meg og det får meg virkelig til å verdsette livet. 

Hver morgen så møter jeg en fantastisk mann, han bor i en tunnel og smiler likevel hver eneste dag! Noen ganger så handler det ikke om å ha alt, men å sette pris på det man har! Uansett hvor gale man føler at man har det, så er det alltid noen som har det verre. Jeg synes ikke synd i meg selv, jeg er takknemlig for at mamma og pappa har gitt meg livet og jeg er veldig glad i de. Jeg har ingenting negativt å si om foreldrene mine, eller søsteren min. 

På bildet under, kan du se mannen sitt hjem (tunnel på stranden) med en grav utenfor! Når jeg først uttaler meg om familien min, så vil jeg benytte anledningen til å takke søsteren min, Lene!  Hun lytter alltid, uten å dømme. Hun snakker ut om ting, hun kritiserer ikke. Hun prøver alltid  å forstå andre sine valg og det er en helt fantastisk egenskap. Jeg er ufattelig glad for at jeg har deg i livet mitt, har jeg en tøff dag så trenger jeg bare å utveksle 2 setninger med deg før den er bedre!  Ingen av oss er perfekte, men vi stiller alltid opp for hverandre! 

 

 -Sandra♥

 

#personlig #blogg #drømmer #mål


 • Idiotisk

  24.11.2015 kl.06:23

  Hva er det du holder på med egentlig? Skulle tro du var kjendis på heltid sånn som du holder på. Du kommer bare ut som en pr kåt fjortiss. Deg i media? Du er like mye kjendis som en person som ikke kommer videre fra første audition i idol. Du er glemt snart og ingen vil huske ditt latterlige forsøk på å bli kjendis. Og nå slenger du drit om din egen familie til folk som gir en lang faen i deg og dine utskrik om oppmerksomhet. For gods sake, det er jo kun gamle kåtasser som følger deg i tilfelle du skulle bli mer prkåt og dum at du starter din egen nakenblogg. Keep IT going Sandra! Vis alle de som doubter deg at du faktisk er helt hjernedød.

  24.11.2015 kl.07:05

  Idiotisk: Hahah, takk for at du leser bloggen min! ;)
  Aslaug

  24.11.2015 kl.07:42

  Hei Sandra.

  Håper du har det bra i Spania. Kven som skreiv at du er hjernedød veit eg ikkje. Men eg veit såpass at ingen er hjernedød om dei klarer å skrive ein blogg og/eller kommentera på den. Alle kan ta valg kor du kan lure på kvifor dei tar det valget. Til dømes å skrive ein slik kommentar som frå idiotisk (syns namnet passar til innlegget då). Då kan du byrja å lura om personen verkelig tenkte seg om fleire gonger før han trykka på send.

  Slik eg tolka det har du ikkje slengt noko dritt i dette innlegget til Sandra. Det er synd at du og deler av familien din ikkje har så god kontakt akkurat nå. Men då treng begge partar å vera klar for det. Forhåpentligvis skjer det om du ønskar, for personlig trur eg det er sunt i dei fleste tilfeller å ha kontakt med familien. Ofte så er det få ein har tilbragt så mykje tid ilag med som dei.

  Og du som skreiv den kommentaren. Eg er ingen gamal kåtass. Ikkje veit eg kor den grensa går då? Men Sandra er slik eg har lært henne å kjenne ei utrulig søt jente som vil det beste for dei rundt henne. Prøv å sett opp ei liste med alle dei positive eigenskapane hennar.

  Kva er eigentleg hensikta med å skriva den kommentaren idiotisk? Kva vil du oppnå?

  24.11.2015 kl.07:55

  Aslaug: Tusen hjertelig takk, Aslaug! Du er så god du! <3 Ja, alt ordner seg til slutt som regel! Håper alt er bra med deg også, vi sees igjen en dag! :)
  Tor Anders Hauge

  24.11.2015 kl.20:07

  det som er trist er at du ikke har kontakt med moren din heller. Ikke bra i det hele tatt. Alle som virkelig er glad i deg er plutselig utelatt. Men så lenge livet ditt er bra så er jo det det viktigste

  06.12.2015 kl.07:46

  Hva er det som skjer?? Ingen kontakt? Er dette pr-stunt? Hva gjør du på i spania?

  Skriv en ny kommentar


  hits