Kontormøbler (sandraHaugesittliv)

KontormøblerEr du klar?

 

Tiden er inne for å freshe opp kontoret! Det er mørkt når du kommer på jobb, det er mørkt når du drar fra jobb. Sørg for å ha en lys tid på kontoret, ikke føl deg fengslet! Se utvalget av kontormøbler ved å trykke på linkene!

 

Barbord: 

Den er både fancy, stilren og skaper en god atmosfære på kontoret!  Dette flotte barbordet, får du kjøpt online ved å trykke her ! Ved å kjøpe det online, sparer du ikke bare tid, men også penger. Produktet er nemlig fraktfritt! Så hva har du å tape? 


Barstoler:

For å få en gjennomført stil, kjøp barstoler til konkurransedyktige priser her 


Kunstige planter:

Grønt er skjønt!  Når du først skal friske opp kontoret, er det greit med kunstige planter. Det gir en stemningsfull og imøtekommende følelse samtidig som du slipper å stresse med å vanne de. En aktiv bedrift skal ikke måtte tenke på å vanne planter, dette er en perfekt løsning til de som vil ha det fint rundt seg uten ekstra ansvar. Sist, men ikke minst: Whiteboard! 

Kjøp ditt whiteboard tavle og stativ på nett og velg i mellom mange forskjellige modeller med eller uten hjul.Tavlene er lette å bruke og rengjøre, samt velegnede til alle kontorer, institusjoner, skoler og bedrifter. Illustrer ditt budskap på en enkel, tydelig og lett forståelig måte som er lett å endre underveis, hvis det kommer spørsmål eller nye emner underveis. Med et whiteboard er du ikke fastlåst til en bestemt dagsorden, men har full frihet til å tegne og fortelle det som er passende i situasjoner. Pennholder, markeringspenn og magneter medfølger.Håper du har fått litt inspirasjon til et nytt funksjonelt og stilrent kontor! 

 -Sandra

 

#sponset #kontormøbler #blogg #sandrahauge  • Skriv en ny kommentar


    hits