Den beste starten på slutten! (sandraHaugesittliv)

Den beste starten på slutten!Du puster det inn, du lar den senke livskvaliteten din...Du gjør din verste fiende til din bestevenn!

Jeg snakker selvsagt om tobakkrøyken! Ta kontroll, gjør en endring for deg selv og dine omgivelser.


La meg presentere deg for den elektroniske sigaretten! I en vanlig tobakkrøyk er det rundt 4000 skadelige kjemiske stoffer, elektroniske sigaretter inneholder vanndamp som er langt gunstigere for helsen din. En feil svært mange gjør, er å kutte ut røyken på dagen. Det lureste du kan gjøre er å trappe ned gradvis. Her er e-sigaretten et svært godt alternativ.

 

Fordeler ved å stumpe røyken: 

 


KILDE

 

Hvorfor e - sigarett? 

- Den inneholder ingen av de skadelige stoffene som finnes i tobakk

- Den kan røykes overalt. da den ikke går under røykeloven

- Den er lett å ta med seg

- Den skader ikke omgivelsene dine

- Du sparer penger

- Lovlige

- Enkel å lade via en usb kabel

- Finnes i ulik smak, med og uten nikotin. Finn e-sigaretten som passer deg!

 

HVORDAN FUNGERER E-SIGARETTEN?

Den elektroniske sigaretten minner på noen måter en vanlig tobakksigarett, inkludert utseendet. Inne i sigaretten derimot er de grunnleggende helt forskjellige. Med tobakksigaretter foregår det en forbrenning av tobakk, mens e-sigaretten kun produserer damp. E-sigaretten bestar av to deler ? En refill og et batteri. Refillen er det lille gule ?filteret? ved munnstykket. Det er i refillen at e-væsken med nikotin befinner seg. Det er dette nikotinet som forhindrer din røyketrang. Du finner også varmeelementet i refillen, som fordamper e-væsken. Refillen fungerer også som et munnstykke ? det er her man skal suge. Den store hvite delen i den andre enden består av et batteri og en LED-lampe, som imiterer gløden fra en tobakksigarett.For mer informasjon og bestilling, sjekk ut https://www.xsmoke.com/no/

 

Ha en super kveld & masse lykke til! It's your body-Sandra

 

#helse #sponset #sandrahauge #blogg


 • Jan Johannesen

  26.12.2015 kl.20:31

  Hva skjer med bloggen din? Bare reklame her nå?!

  29.12.2015 kl.20:46

  Jan Johannesen: Beklager, jeg skal snart begynne å blogge normalt igjen! :) Noen ganger trenger man litt cash også så da blir det reklame.

  Skriv en ny kommentar


  hits