Jeg savner.... (sandraHaugesittliv)

Jeg savner....Hei hei!

Det forrige innlegget mitt fikk litt reaksjoner, og det setter jeg pris på. Jeg trodde ikke at mitt første innlegg i 2016 skulle bli så "brutalt", men ting er ikke alltid like rosenrødt. Jeg gidder ikke å late som om alt er perfekt når jeg ikke føler det slik. Bloggen er mitt pusterom, et sted hvor jeg føler at jeg takle følelsene mine. Jeg elsker livet mitt her nede, men det er ting som er bedre i Norge. 

 

Dusj

I Norge er man mye mer innendørs enn man er i varmere strøk, derfor er også hjemmet et mye større fokus. Leiligheten min her nede, kan ikke sammenlignes med huset mitt i Norge. Jeg savner en SKIKKELIG dusj, jeg savner å la varmt vann renne nedover kroppen min i mer enn 5 minutter. Jeg savner å kunne pleie huden min mens jeg hører på radio i dusjen. Og massage..ååh, det er så undervurdert det! 

 

Speilskap

 
Morgenstellet mitt er en gambling prosess slik ting er nå. Jeg savner et skikkelig skap, hvor jeg kan oppbevare alle skjønnhetsproduktene mine. Ikke minst skikkelig lys på badet og speil.

 

En ordentlig dusj + speilskap og selvsagt en ordentlig norsk deilig dyne, er et stort savn i syden livet mitt. Produktene ++++ kan du få kjøpt HER

 -Sandra  • Skriv en ny kommentar


    hits