Fancy musikk til ørene (sandraHaugesittliv)

Fancy musikk til øreneVet dere hva? musikk er en utrolig viktig del av livet mitt, jeg hører på musikk til alle sinnsstemninger. Er jeg glad, hører jeg energiske sanger, er jeg avslappet, hører jeg på rolige sanger osv. Men det som er litt spesielt med meg, er at jeg har så lite hull i ørene at øreproppene aldri passer inni ørene. ha ha. Er det flere som sliter med det samme problemet?

 

Jeg har løsningen til dere, sjekk HER

 

Denne rosa saken, ble en favoritt hos meg. Jeg har virkelig fått en ting for rosa her nede. Det sier at voksne som er veldig glad i rosa, lengter tilbake til barndommen. De hodetelefonene er riktignok designet for barn, med ekstra myke puter til ørene blant annet. Jeg hadde brukt den selv, uten skamfølelse. Med de fancy blå hodetelefonene fra expert, kan du lytte til musikk trådløst i opptil 12 timer. Perfekt alternativ for de som helst vil høre på musikk alle sine våkne timer, uten å dele den med folkene rundt.  


Nyt musikken

Ta deg en løpetur, et bad eller løft tunge vekter mens du lytter til trådløs musikk på det volumet du foretrekker. Lytt og nyt. 

Du har musikken, expert har hodetelefonene som passer til ditt behov. 

 -Sandra


 • 02.02.2016 kl.00:04

  Koselig innlegg! :)

  02.02.2016 kl.00:12

  Sunniva: Takk :) :)

  Skriv en ny kommentar


  hits