RESPEKTLØST!! (sandraHaugesittliv)

RESPEKTLØST!!I går møtte jeg utrolig koselig og sprek dame på 77 år ved leilighetskomplekset jeg bor i. 

Vi stod å snakket en stund før vi kom inn på leieforholdet hvor vi bor. Jeg har tidligere skrevet et innlegg på bloggen om at jeg må betale dyrere husleie fordi jeg er hvit. Det føltes naturlig å høre hvordan hun opplevde ting, da hun er den eneste norske foruten om meg og barna som bor der. 

Det hun fortalte jeg, sjokkerte meg!! Og jeg er ikke den letteste personen å sjokkere. 

(Tekst fortsetter under bildet)

Hun hadde glemt nøkkelen inne i leiligheten og var dermed utelåst fra leiligheten en del kveld. Hun ringte den afrikanske sjefen for leilighetskomplekset. Han kom å fant frem en plast stol til henne og sa hun måtte sitte utenfor leiligheten til kl 08 om morningen etter! 
 

Hvem lar en 77 år gammel enke sitte på en plast stol en hel natt??!! Kjente det stakk litt i hjerte når hun fortalte det, selvom hun tok det med et smil. 

Hadde dette skjedd i Norge så hadde det stått i alle dagens aviser. Heldigvis er det ikke minus grader her nede og hun er en utrolig sprek og livlig dame for sin alder! 

Det verste er at vi har flere leiligheter ledig i komplekset og flere ledige rom hun kunne sovet i. Han kunne vist henne såpass respekt at han hadde gitt hun en madrass iallefall. Den damen der her helt rå og har en innstilling jeg elsker! Hun mistet mannen sin for bare 3 år siden, men står likevel opp og gjør det beste ut av livet! Håper jeg ser mye til hun fremover! 

DeL gjerne innlegget videre! 

-Sandra ♡

#livetispania #sandrahauge #utlendingispania #RESPEKTLØST #blogg 


 • Alex

  05.04.2016 kl.10:56

  Herregud, du må spesifisere, hvorfor du som hvit må betale mer? Først må du tenke at du leier ikke av en spanjol. For det andre, hvordan vet du at du betaler mer enn de andre? Har du sett andre sine leiekontrakter? Jeg er veldig sikker på at du betaler mer fordi du ønsker et godt liv der nede, jeg trur ikke det er andre spanjoler som bor rundt deg, og dersom det er det så er det mest sannsynlig fordi de har penger. Det er mange fordeler og ulemper å være hvit i utlandet, men jeg er sikker på at det er verre å være utlending i Norge, først og fremst fordi nordmenn flest foretrekker nordmenn. I Spania er det ikke slikt.

  05.04.2016 kl.11:28

  Alex: Les innlegget hvor jeg forteller om hendelsen. Dette innlegget dreier seg om noe annet i samme leilighetskomplex :)
  Ingvild Helene

  05.04.2016 kl.22:10

  Det er sant at hvite ofte betaler mer...du er en skjønn jente Sandra med et godt hjerte, og ja, det er faktisk leilighetskomplekser eid av utlendinger i Bergen også som bare lar utlendinger leie der ...myyye billigere enn vi nordmenn hadde fått...er jo fakta at alle tror alle nordmenn er så forbanna rik., og ja, det utnytter dem. Flott at du snakker med folk i alle aldre.. sikkert en vis dame du kan få et fint vennskap til. Benytt deg av det, de eldre er undervurdert. Ellers, så må jeg si det var et kjempefint bilde av deg her på bloggen, og stå på !!! ;) Her begynner det heldigvis å bli vår i luften :) klem til deg <3

  05.04.2016 kl.22:56

  Ingvild Helene: Tusen takk!! Håper alt står bra til med deg! ? Veldig hyggelig kommentar! :)
  Øystein

  07.04.2016 kl.00:21

  Heia...

  Så glad du virker på bildet...

  Er du alltid like glad som du ser ut til å være her?:)

  Stort smiiiil tilbake til deg

  07.04.2016 kl.17:25

  Øystein: hahaha! Så jo så glad ut :D nei, du vet! Seriøs tekst = seriøst bilde! Smiil hehe :)

  Skriv en ny kommentar


  hits