Jeg vil ikke bli dratt inn i x-ene mine sitt nye forhold!! (sandraHaugesittliv)

Jeg vil ikke bli dratt inn i x-ene mine sitt nye forhold!!Nå er jeg lei!!

Hver gang en av x-ene mine får seg dame, ender de alltid opp med å skrive til meg av ulike grunner. Når det kommer til barnefaren sine damer så er det fullt forståelig da vi kommer til å ha noe med hverandre å gjøre resten av livet. 

​Men når det komme til andre menn fra fortiden så skal det ikke være nødvendig å skrive til meg. Jeg er trossalt fortid, dere er nåtid. Det er dere som skal skape en fremtid sammen og jeg kommer aldri til å stå i veien for det, om jeg føler noe eller ikke. Jeg vil at folk skal være lykkelig og har ingen intensjoner om å ødelegge forhold. 

(Tekst fortsetter under bildet)

Dere som har vært leser av bloggen min en stund, fikk helt sikkert med dere mitt forrige forhold? 

Vi var utrolig lykkelig sammen og jeg skal ærlig innrømme at jeg vil ha et lignende forhold igjen, livet ut!  Når vi hadde det bra, så var vi uslåelig sammen! Men når nedturene kom så holdt ikke forholdet vårt.  Jeg hadde 2 barn å ta meg av og kjente at jeg trengte tid for meg selv, rett og slett fokusere på meg selv og ungene. Og han hadde sitt. I nåtid så vil jeg påstå at vi klarer oss meget bra begge 2, på hver vår kant. 

Thomas har vært så heldig at han har funnet lykken på ny! Dette unner jeg han og synes at folk kan la forholdet deres få fred. Daglig skriver den nye damen hans til meg med mye rykter og spekulasjoner rundt meg og Thomas. Nå benytter jeg muligheten til å skrive om ting, med tilatelse fra Thomas.

Thomas elsker Sandra fortsatt:

Jeg kjenner Thomas godt nok til å si at han ikke hadde vært ilag med damen sin om han fortsatt elsker meg. 

Thomas sender bilder av ustyret til x-en.

Han har aldri sendt bilde av junioren sin til meg ( hvor tar dere ting fra??!).

Thomas såret Sandra og forlot hun pga ungene.

Han forlot aldri meg pågrunn av ungene, jeg forlot han. Jeg forlot han i den tøffeste tiden av livet hans kanskje, jeg prøvde å være der for han, men jeg klarte det ikke i lengden. Så om noen var idiot så var det meg når det tok slutt. Selvsagt ligger det dypere deltaljer i bildet, men det velger jeg å ikke dra inn.  

Når dette er sagt så vil jeg be dere om å slutte å spekulere i ting å lage rykter. For min del så bryr jeg meg ikke om hva dere sier, men det er utrolig kjipt for de som prøver å skape et liv sammen å hele tiden motta slikt. Lurer dere på noe, gå til meg eller Thomas. Ikke skap usikkerhet i forholdet. 

Ellers vil jeg ønske dere en fin kveld!

 

-Sandra ♡

#rykter #spekulasjoner #Sandrahauge #fortid #blogg #kjærlighet #drama

   • Skriv en ny kommentar


    hits