Jeg har alt en mann kan gi meg! (sandraHaugesittliv)

Jeg har alt en mann kan gi meg!Hvor er mannen din?  Sitter mannen din hjemme på hotellrommet? Bor mannen din her også?

Jeg har aldri blitt spurt så ofte om hvor mannen min er. I Norge spør man gjerne: "er du sammen med faren til barna? " men her nede er det den største selvfølge at du har en mann hjemme å venter på deg om du har barn. 
Jeg blir faktisk sjekket opp daglig her nede, med eller uten barna. I begynnelsen elsket jeg det, det ga meg et lite selvtillitsboost. Noen ganger blir det litt i meste laget og jeg er blitt litt lei.

For en god stund siden så var jeg trøtt og sliten etter jobb. Jeg stresset opp alle trappene like ved shoppingsenteret i Puerto Rico (gran canaria), jeg bar 4 bæreposer med mat og drikke, 2 skole sekker og 1 veske. Tillegg så skulle jeg få med meg ungene opp alle trappene. Det SISTE jeg vil ha da, er en mann som maser på meg. Ha ha. Se for deg situasjonen. Du står midt i trappene, armene verker, du er sliten, bærer tungt og motiverer barna opp trappene :"kom igjen nå, dere er så stor og flink!"  Tilfeldig mann som står å stiller forskjellige spørsmål mens du egentlig bare vil hjem å få i deg mat. Jeg prøvde å være hyggelig mot han, men så gikk plutselig alt galt og jeg fikk nok. Ungene stoppet opp og nektet å gå, blodsukkeret var lavt og magen skrek etter mat i det han stiller spørsmålet:"Hvor er mannen din?" Sitter han å venter på hotellrommet? Så detter det ut av meg:" Nei, jeg har ingen mann, som du ser så har jeg allerede alt en mann kan gi meg" mens jeg pekte på ungene. Ha ha.  

 (datteren min tok bilde, derfor litt dårlig kvalitet)

Jeg kom plutselig til å tenke på denne hendelsen nå. Satt å lo for meg selv.  Det er faktisk veldig sant også, jeg trenger ingen mann. Jeg har fått barn, de holder meg opptatt, varer livet ut, gjør meg frustrert, stolt og lykkelig. Det  er bare 1 ting jeg savner med å ha en mann. Det er de samtalene hvor man ligger i sengen og snakker om alt og ingenting mens man ser hverandre inn i øynene å ler. Og en brystkasse. Nettene generelt. Men når man sover alene så kan man breie seg og det er jo aldri feil. Ha ha. 

Jeg skriver fra mobilen så det er garantert skrivefeil. 

Ha en super kveld!

~Sandra♡

 

#mobilblogg #sandrahauge #blogg #hverdag #dating 

   • Skriv en ny kommentar


    hits