Blir det hollywood? (sandraHaugesittliv)

Blir det hollywood? 

 

For en göy dag!! 

Tusen takk til alle som tok seg bryet med å önske meg lykke til idag, setter utrolig stor pris på det. Dere er så gode! 

Formen var ikke akkurat på topp, men det stoppet ikke meg. Jeg er en av de som synger "karaoke" på full hals til radioen. Samme er naboen fra Holland, det var mildt sagt god stemning. he he. Jammen ble det noen dancemoves også, Jeg "angrer" på det nå. Kroppen er helt död. Men det var verdt det, man har tross alt bare et liv. Dette ble det eneste bildet som ble tatt av meg idag, her ser det ut som jeg er alene. Alle som fulgte meg på snapchat idag, kunne se at jeg hadde en dröss med konkurrenter. Dere vet at det er en hollywood film, men hadde dere visst hvem som var i hovedrollen så tror jeg flere hadde kastet seg på flyet til Gran Canaria ha ha. Blant folkene som hadde audition på samme tid som meg, så var det nesten bare spanjoler slik det så ut. Jeg er ganske sikker på at jeg var den eneste skandinaviske på stedet.Men om det stiller til min fordel, gjenstår å se. Det jeg fikk vite idag, er at innspilling er i mai fra 1-5 dager. Oppdraget er betalt. De ansatte som var der, kunne ikke et ord engelsk så alt foregikk på spansk. Ting gikk overraskende fort. De stilte spörsmål, registrerte deg og tok bildet. Så var det over. Jeg hadde regnet med noen timer venting osv så jeg arrangerte det slik at ungene ble med noen norske venner hjem etter skolen.Når jeg hentet de, var de i fullt opptatt av sparkesykkel og brannbil så det er tydelig at de koste seg der. Det er så utrolig göy at de har fått seg så gode venner på skolen, vi var på stranden med de i helgen og ungene har lekt sammen flere ganger etter skolen mens vi foreldre har vert til stede.De stråler like mye av glede hver gang. 

Uansett om jeg får bli med i filmen eller ikke, så var det iallefall en god dag! Nå er det bare å kysse fingrene! wohoo. Jeg må ta tidlig kveld for helsen sin del kjenner jeg. 

Natta!

-Sandra

 

#sandrahauge #livetispania #hollywood #blogg


 • Ronny Eide

  20.04.2016 kl.22:17

  Blir du nye dama til Vin Diesel i en ny film? hehe ;)

  20.04.2016 kl.22:25

  Ronny Eide: haha, samme produsent faktisk. Men nei :)
  Ronny eide

  20.04.2016 kl.22:38

  Nice uansett da, lykke til, krysse fingre på å se deg på skjermen igjen da 😜👌

  20.04.2016 kl.22:44

  Ronny eide: Takk :D
  Ronny eide

  20.04.2016 kl.22:51

  Si ifra om du skulle trenge en nanny og div da om det blir hollywood neste 😅

  20.04.2016 kl.23:06

  Ronny eide: Deler av filmen spilles inn i Gran Canaria, så det bli her evt. Men det er hollywood stjerner med i filmen :) Gir deg en lyd om det blir aktuelt, kanskje :) Takk!
  Ronny Eide

  21.04.2016 kl.16:34

  Altså, det var en tull det da, men hadde jo kanskje vært litt gøy :) Er jo ikke bare bare dra fra jobben her heller, hehe ;)

  Skriv en ny kommentar


  hits