Naboen min ble drept (sandraHaugesittliv)

Naboen min ble dreptHimmelen har fått en ny engel..Det er så ubeskrivelig, damen som alltid smilte og var hyggelig mot alle har nå blitt fratatt muligheten til å se sine barn vokse opp. 

 Jeg föler meg så trist og tom, helt rar i hele kroppen. Til tross for at jeg er milevis vekke fra huset mitt så föles det utrolig näert på kroppen. Av alle naboene mine så er hun borte..det hadde veärt trist uansett, men ekstra trist når en smäbarnsmamma forsvinner. Mine tanker går til familien, spesielt barna og alle mine naboer. 

Jeg har ikke hatt det bra i det siste og planen var å legge meg tidlig, det var för jeg sjekket facebook og fikk ukens mest sjokkerende nyhet. En av mine naboer er drept, jeg er satt ut. Jeg får ikke sove! 

Akkurat nå skulle jeg önske at jeg hadde en samboer, en som kunne holde rundt meg så jeg kunne grene litt. Jeg er så utrolig heldig som har barna mine, jeg skal sove sammen med de inatt og klemme de hardt. Dette er en vond påminner om at man må verdsette alle man er glad i! 

Saken kan dere lese her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/drap/kvinne-funnet-doed-i-os-etterforskes-som-drap/a/23666986/

Håper dere får en godt natt sövn!

-Sandra <3

#död #drap #sandrahauge   • Skriv en ny kommentar


    hits