LA BRUKET - ALL NATURAL! (sandraHaugesittliv)

LA BRUKET - ALL NATURAL! 
 
Jeg har alltid trives best med det som er naturlig og ekte. Jeg er kanskje overdrevent opptatt av det naturlige, når jeg er syk så tar jeg ikke smertestillende. Jeg venter heller til smertene går over av seg selv. Til og med hårfargen min er naturlig. Når det kommer til produkter så liker jeg å vite hva det inneholder, jo renere, jo bedre!
 
La meg presentere dere for noe som muligens er helt nytt for dere: LA BRUKET 
Se video under:
 
 
Produktanbefalinger:


Leppepomade: så godt som alle kvinner bruker det, men tenker dere noen gang over hva dere tar på leppene deres? Denne lipsylen består kun av ökologiske produkter som kokos, jojoba olje, mandel olje og biovoks. Kokos er generelt en favoritt hos meg når det kommer til hudpleie, av de enkle grunnene at det trekker fort inn i huden, er naturlig og huden föles ganske soft etter påföring. Samme gjelder leppene. 

 Handsåpe med agurk/mint duft: Denne såpen er så mild at den kan brukes til hele kroppen. Den inneholder ingen tilsetningstoffer og er 85% eco-sertifisert. Med olje, mint og agurk mikset sammen, virker denne såpen både pleiende og vitaliserende på huden. Perfekt familiesåpe. Såpen inneholder 450 ml og fåes kjöpt på cahetu.no 

 

Har du prövd desse produktene för? 

-Sandra <3

 #sandrahauge #sponset #tips #naturlig


 • 27.04.2016 kl.16:59

  Nei, ikke prøvd. Men har som mål å ikke få i med så mye hormonforstyrrende saker framover. Har jo sett forbrukerrådet advarer mot mange av de produketene jeg bruker. Så kanske jeg gi La Bruket en sjanse:)

  30.04.2016 kl.22:39

  frekkfrue: Såpass, det er mye for og imot det meste! Man må egentlig bare finne ut hva som virker fornuftig! :) Go natural! Ha en super helg! :D

  03.05.2016 kl.19:35

  Så det er derfor du er så vakker.

  Less is more..

  03.05.2016 kl.21:00

  Anonym: Tusen takk, det var en utrolig hyggelig kommentar! :D

  Skriv en ny kommentar


  hits