sandraHaugesittliv -

Hipp hurraa!Pappaen til ungene blir 22 år idag!

Men for meg er han ikke bare pappaen til ungene mine, han er også min beste venn, min største fiende & min "første" kjærlighet.

Det er ingen som kan få meg så sint som det han kan, han er den mest provserende personen jeg kjenner. Han kjenner meg sinnssykt godt, han er kanskje den som vet absolutt alt om meg & fortsatt bryr seg uendelig masse om meg. Vi har gode minner, vi har dårlige minner, latter & humor. 

Uansett, det jeg prøver å si er: Gratulerer så masse med dagen, Sjur! =)) 

I love you! 

 

Tobakkfri vannpipe. Egypt 2011-Sandra

 

 • Vår 17 mai feiring!  For å være helt ærlig så er dette langt i fra den beste 17.mai feiringen jeg har hatt. Egentlig skulle faren til ungene ha de alene på 17.mai siden jeg hadde de ifjor, men så ble vi enig (igår) om å feire sammen som en familie. Det ble ganske stress i dag tidelig når jeg skulle stryke finklêr til ungene, skjorten til pappaen & bunaden min. Når jeg først var ferdig med å stryke alt å skulle ta på meg cbunaden så brukte jeg så lang til på å prøve å få på søljene til bunaden at jeg ikke rakk å fikse håret. Det så ut som et kråkereir. he he. Det er ikke så lett når man skal rekke å få med seg toget som passerer gjennom os sentrum. 

  Heldigvis møtte jeg mamma, hun hjalp meg med søljene & tok med forkle til bunaden til Nathalie. Snille mamma. 

  Så begynte det plutselig å regne og Nathalie var sinssykt overtrøtt. Hun hylte, rett å slett. vi byttet om, Nathalie lå i vogen til Sebastian å vi bærte Sebastian så Nathalie kunne sove litt. Da roet hun seg. Søskenvognen er desverre ødelagt, nye deler skal være ankommet på mandag har jeg fått beskjed om. Da blir alt lettere.

  Så var det litt dårlig stemning mellom meg å faren fordi vi var stresset. Når vi ble invitert på rømmegrøt m mer hos mamma og de, ville han ikke bli med. Da ble jeg veldig skuffet & sint. 

  Når jeg har sagt det negative så må jeg nesten avslutte med det positive. Han laget taco til frokost til meg og hadde ryddet leiligehten til jeg kom hjem fra "familie besøk". Så var han ganske kjekk i dressen sin.

  Sjekk ut bildene

   

     -Sandra

  BL17HURRA
 • Stikkord:

  Os badet + United kamp!   

  Heeeiiiii!

  I dag har ungene, pappaen, niesen min & jeg vært på Os-badet. Vi badet i flere timer & ungene storkoste seg. 

  Jeg har desverre ingen bilder fra selve badelandet, jeg var redd kameraet mitt skulle bli ødelagt. 

  Etter vi hadde badet, dro vi til søsteren min & så united-chelsea kampen. Jeg fulgte ikke så godt med, men fikk med meg at de tapte. 

  Etter en utrolig koselig og usunn helg er ungene & jeg supertrøtte. Jeg skal ta tidlig kveld i dag kjenner jeg. 


  Nisen min, Malene! :)

  Meg & Malene

  Meg, Malene & Amalie. skjønne niesene til tante! =))

   

  Fikk koselige bilder fra Lene når hun satt barnevakt for ungene mine: 

  Sebastian har en god start på dagen hos tante Lene.

  Malene & Nathalie ble bestevenner! :) 2 overtrøtte kusiner.  God natt! :D

   

  -Sandra

 • 25.04.2013 (bilder av barnefaren)  Heei bloggen! ( dere har sett reklamen?)

   

  Har hatt en ganskre grei dag. Var i banken å hørte om jeg fikk lån, og jeg er foreløbg veldig fornøyd med resultatet, fikk masse skryt for at jeg var så flink til å spare.

  Skal på nytt møte med banken i neste uke mest sannsynlig, før man vet ordet av det så er jeg huseier. Det hadde vært utrolig deilig! :)

  Når jeg var i banken, var pappaen til ungene så snill å se etter de. Han var syk å det hele, men stilte likevel opp for ungene. Legger ved litt bilder fra dagen 

   

  Meg & barnefaren! =) 


   Sjur & ungene! :)

   

   Lagde middag til Sjur som takk for at han stilte opp til tross for at han var syk! :)

  Laks, poteter, grønnsaker & rømme, mitt favoritt måltid.  Nathalie spiser helt selv med gaffel! :D hehe

  Ha en nydelig dag, kjære lesere! 

  -Sandra

 • Søskenkjærlighet! =)   

  Heei!

  de 2 siste dagene har Nathalie vært syk (som vanlig!)..

  Jeg har bare vært kjapt utendørs når jeg har hatt besøk, jeg blir nesten deprimert om jeg er inne en hel dag. hehe

  Ville egentlig bare vise dere nydelighetene mine! de har hatt det kjempe koselig sammen i vuggen til sebastian! =)

   

   

  Ha en fantastisk kveld!

   

  -Sandra 

 • Helgen  Heeii! 

   

  Jeg har hatt en usedvanlig travel helg..! Jeg har hatt søsteren min og ungene hennes på besøk. 

  på Lørdag prøvde meg & Lene oss på å lage marsipankake til morsdagen etter vi hadde lagt ungene. Vi ble oppe til kl 05.00 for å lage bunnen til kaken, det værste var at den ble totalt ødelagt! :/

  Før jeg fortsetter innlegget, må jeg vise bilde av den forferdelig mislykkede bunnen!!

   


  Haha, var rett og slett bare litt eggehvite, kjeks med litt svidd på toppen. anbefaler ingen å prøve å bake om natten.Ihvertfall ikke om du er sløv i utgangspunktet.

  Vi fikk sove 2 timer før eldste datteren til Lene, Amalie vekket alle ungene og oss. Hun kom inn på soverommet mitt å sa: Tante, nå har jeg vekket Nathalie & Malene. Jeg tenkte skyt meg, jeg vil sove! hehe, men jeg måtte jo stå opp med de en liten stund ihvertfall. 

  Vi bakte en ny kake fra bunnen av dagen etter. Vi hadde avtale hos mamma kl 17.00 og vi kom dit kl 17.40 ca grunnet problemer med kaken. Men resultatet ble overraskende bra, vi ble kjempe fornøyd. angrer på at jeg ikke tok bildet av den før vi spiste den.   I dag har vi ryddet, vasket og handlet på butikken. Lene var så grei at hun ryddet og soterte alle skapene mine i leiligheten.

  Jeg skal forresten bli brusfri tenkte jeg. Jeg har som mål og ikke drikke brus hele uken inkludert Lørdag. I dag har jeg kun drukket vann, yeei! jeg er litt stolt over meg selv hehe.

  Håper alle har hatt en fiin helg! :) 

   

  -Sandra 

 • Hos barnefaren!  Jaaajaaa!

   

  Jeg stop opp halv 9 i dag tidlig..kjappet meg å gjøre meg og Sebastian klar til å dra ut dørene..!

  kl 09.00 stod mamma i døren klar til å kjøre..vi skulle nemmelig på Lagunen! :) var 70 % på alle varer på Safari i dag, bortsett fra på alkoholen. Det var litt skuff egentlig, jeg hadde litt planer om hva jeg skulle kjøpe, men så godt som alt var vekke. Safari så ut som et tomt lager, jeg fikk meg litt hårpleie + 2 brus..thats it. Jeg kjøpte 3 flasker med Argan olje til håret, er blitt helt frelst i Argan Olje etter jeg fikk prøve det hos frisøren for ca 1 år siden. Det er helt fantastisk!! 

  Nå er jeg foressten hos barnefaren til ungene på Sandsli, han hadde Nathalie natt til i dag siden han skulle begynne sent på jobb. Jeg handlet ganske masse på Lagunen så tanken på å ta buss hjem med 2 unger og 1 Ikea pose fylt opp med varer, er ikke så fristende..!  Kjenner at jeg savner leiligheten min...er på en måte en annen atmosfære der. Men vi holder ut, til imåren iallefal! :) 

  Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal finne på..kjeder meg noe helt sykt egentlig!  Forslag til hva jeg kan finne på?! :)

   

  - Sandra *hjerte hjerte* 

 • Gårsdagen!  Hallo! 

  Sorry for null blogging igår! 

  Først startet jeg dagen ved å dra på 6 ukers kontroll med Sebastian, enda han bare er 5 uker. Han er blitt hele 53 cm lang, 37,6 i hodeomkrets og 3875g så han vokser kjempe fint! :) 

  Han var til legen også og alt var som det skulle, frisk og fin gutt! 

      

  Etter kontrollen dro vi på juleshopping med pappaen deres på Lagunen. Jeg fikk kjøpt 2 julegaver så nå er jeg veldig snart i mål, han fikk bare kjøpt 1 gave før han ble lei og ville hjem. hehe, mannfolk & julehandel, dere vet hvordan det er.  Når vi kom hjem til meg, var han så grei og laget nachos til meg!  det var sinnssykt godt, spiste mer i går enn jeg har spist hele uken! 

   


  Det så mye bedre ut i virkeligheten! :)

  Hva gjorde dere i går?! 

   

  p.s er det noe dere lurer på, så har jeg en spørsmålrunde på gang, denne finner du her: http://sandrahaugesittliv.blogg.no/1355938314_sprsmlsrunde.html

   

  -Sandra 

 • Mine tanker om julen!  Nå nærmer det seg jul & jeg fikk for litt siden spørsmål om hva det beste jeg visste med julen var. Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om det.

  For meg er ikke gavene rundt juletreet det viktigste, men det er den unike stemningen rundt middagen med menneskene som betyr ubeskrivelig mye.

  Det er lukten av pinnekjøttet, stearinlysene, juletreet, familien og kålrabistappen som gjør jul til jul for meg. Jeg pleier og gå i kirken hver julaften, noe jeg tenker å videreføre til ungene mine da jeg føler det er en viktig tradisjon. Jeg er kristen, kanskje ikke blant de mest kristne menneskene, men den ene dagen syns jeg det er koselig å ta en tur i kirken. Jeg tok Nathalie med meg i kirken ifjor, da feiret vi jul hos besteforeldrene hennes i Fusa. Da var det Nathalie, barnefaren & meg som gikk sammen som en familie, i år er det meg, Sebastian & Nathalie som går. 

  Litt trist å feire jul uten barnefaren: Ikke fordi jeg er stormforelsket i han, men fordi han er en del av familien! for meg har familien alltid betydd mest, familien er de menneskene som alltid er der for deg uansett hva. Nå har jeg jo min egen lille familie, selvom jeg ikke er sammen med faren deres så er vi fortsatt en familie. Han er fortsatt faren til ungene mine og vil alltid ha en plass i livet mitt uansett hva som skjer. Jeg skulle faktisk ønske at vi kunne feire jul sammen for ungene sin del. 

  Vi skal feire jul hos foreldrene mine i år sammen med alle søskene & niesene mine, tror det blir kjempe koselig! :)

  Legger ved et julebilde av ungene mine! =))   Hvordan skal dere feire jul i år?! 

   -Sandra

 • Min lille familie og jeg i Bergensavisen (ba) =)  I dag var det bilde av oss i ba! wee, jeg syns bildet var ganske fint av alle bortsett fra meg.

  Bildet er tatt kun noen timer etter fødselen..Jeg hadde glemt å pakke ned hårbørsten min i fødebaggen så fikk ikke børstet håret etter jeg dusjet! :/

  Det er derfor jeg går med håret opp på bildet & ser ut som en gutt :) heh

  Men koselig bilde alikevel!   Det står forresten feil vekt på bildet! Sebastian var 2830 g når han var fødd og ikke 3830g!

  Jeg fødte altså en gutt på nesten 3 kilo, ikke 4 som det står her! :)

   

  -Sandra

 • Starten på livet som mamma til 2 småtroll!  Nå har det gått 6 dager siden det kom en ny person inn i livet mitt.Livet mitt er nok en gang forandret, både på godt og på "vondt".

  Foreløbig syns jeg det har vært en fin start, Nathalie har ikke skadet lillemann enda og ting går ganske fint.

  Rutiner;

  Nå i starten har pappaen til ungene 2 uker permisjon så han er her og hjelper meg. Gutten sover hele natten og våkner kun når han vil ha mat 1-2 ganger. Om dagen sover han i vuggen sin inne i stuen & i sengen sin på natten. Jeg legger han litt før kl 24 så sover han hvertfal til kl 12 dagen etter. Nå som pappaen er her, står han opp med Nathalie i 10 tiden mens meg og babyen sover til kl 12.00. Det er så utrolig deilig å sove frempå. Nathalie sover fra hun legger seg kl 20 til hun våkner alt fra 8- halv 11.

  Amming;

  Jeg fullammer, dvs at han kun drikker/spiser morsmelk.  Jeg er ganske glad for at jeg (foreløbig) har nok morsmelk.

  Han var 2830 g når han ble født, 2645g 2 dager etter fødsel. Så etter 3 dager hadde han blitt 2750g og nesten tatt igjen fødselsvekten sin. Han hadde altså gått opp 105g på 1 døgn når melkeproduksjonen kom skikkelig igang, noe som er kjempe bra!                                                                                                                                                                                                                                                      På mandag kommer helsesøsteren på hjemmebesøk, da blir det ny vektkontroll. Håper han fortsetter å gå opp i vekt.

  Jeg syns det er litt slitsomt å amme, det skal jeg ikke legge skjul på! jeg mister veldig masse energi, blir lett stresset & får "hetebyer".

  Det positive med å amme er at jeg blir tynnere og kroppen blir strammere for hver dag som går da jeg rocker. Allerede etter 3 dager passet jeg inn i buksene jeg brukte før jeg var gravid, noe jeg ble ekstremt glad for! det var så uventet! Buksene er selvsagt strammere på meg enn de pleide å være, men jeg liker at jeg får de på meg. Jeg rocker ca 5 minutter hver kveld, går turer med ungene, spiser sundt og ammer. Jeg skal tilbake dit jeg var & helst bedre! Jeg tenker å bli en såkalt fitnessjente. Jeg vil ha stram og veltrent kropp, ikke six pack eller svære armer, men vil ha midtstripe på magen. 

  Jeg var egentlig ganske godt i gang med skrivingen, men så ble jeg distrahert så dere får kose dere med bildene! :)

   

  -Sandra

 • Nathalie & lillebroren! (video)  Nathalie har ikke vært interessert i babygutten vår i det hele tatt, før idag! Nå er hun begynt å bli nyskjerrig og utforske. 

  video:033


  Er de ikke søte?! 

  Nå har pappaen deres vært så snill og laget mat til meg så vi snakkes!

  kos dere masse! :)

  -Sandra

 • hjemme fra klinikken! :)  Nå er jeg & gutten kommet hjem fra klinikken! :)

  vi fikk reise hjem kl 10.00 idag! syns det er så deilig og avslappende å være hjemme! :))

  i skrivende øyeblikk er Nathalie hos pappen sin og jeg sitter i sofaen med verdens fineste gutt i armene!!

  nå ser vi på x-factor å koser oss masse! :))


  Her er han, bildet tatt for et par timer siden! ♥2 dager gammnel

  Ha en fin kveld! =)

  -Sandra

 • Nytt familiemedlem! :)  Den 12.11.12 kl 01.58, ble vi (meg, Nathalie & barnefaren) et familiemedlem rikere! :) en liten prins på 2830g og 48 cm kom til verden! 

  Nå er jeg på klinikken med gutten min, vi har fått masse gaver & besøk! :)
  Bleiekake/kurv fra Bea! <3

  blomster fra svigers! :D (finere i virkeligheten)  Fødselseshistorien kommer senere en gang! :) 

  Har dere det bra?! :)

   

  -Sandra

 • Ventetiden er endelig over! :D  Igår kom denne pakken i posten;

   

  Det var søskenvognen, wee! :D Jeg leitet i flere dager/uker etter den perfekte søskenvognen. 

  Jeg hadde selvsagt noen strenge kriterier til hva jeg ville ha, noen av kravene mine var: at de skulle sitte mot meg ( det er bevist at unger blir mer sosial og har det mer koselig på tur når kjøreretningen er vendt mot deg) Være smalere enn 80 cm da jeg har ganske smal ytterdør, seperate kalesjer da jeg snart har en nyfødt og 1 ettåring, lett å trille & rimelig i pris. 

  Denne vognen hadde alt jeg var ute etter + de hadde den i mange farger. Jeg valgte å ha den i brun da jeg syns det passer veldig fint sammen med rosa & blått. 

  Jeg hadde aldri hørt om merket før og alt var inkludert ( regntrekk,fottrekk,myggnetting, 2 mykbagger og stelleveske) for 6000 kr (inklusiv frakt). Jeg syntes nesten det var litt for godt til å være sant, men prøvde meg likevel og er foreløbig storfornøyd, gleder meg kjempe masse til å trille ungene i den! ♥  Mer infor om vognen finner du her:http://www.lullababy.no/mikado-duet-duo-kombi-tvillingvogn-med-tilbehor-mocca  

  p.s : den var så lett å montere at jeg klarte det helt alene uten å sitte oppe hele natten og jeg er ikke noe teknisk anlagt! :)

  Nå har jeg tatt den inn i boden med myggnetting på så den ikke skal støve ned før gutten kommer! =) hehe  Hva syntes du om vognen & ville du kjøpt den? =) 

  - Sandra

 • Nathalie sin 1 års dag! :D  Begynte dagen med en tur på akvariet! :)

   

  Nathalie klar for show!

  Hun elsket det!

  Nathalie sine første 3D briller..

  Hun ville ikke ha de på seg! :/ 

  Nathalie nyter selshow på pappa sine skuldre! <3

  plasker i et vann med masse fisker i! :)

  Se der! =)

  Hai!

  Videre gikk turen til Mac Donalds!  bursdagsbarnets første mc flurry! <3

  Bursdagsgave fra pappa..united drakt + sokker med valencia nr 7 på baksiden! :D

   Det var en kjempe fin & koslig dag :)

 • Nathalie skal bli storeøster! :D

  Nathalie skal få en lillebror i November! :D

  Syns det er skikkelig gøy å få en av hvert kjønn! :)

  Skal legge ut ultralydbilder senere, når jeg er hjemme i min egen leilghet.

   

  Har du forslag til fine guttenavn? :)

  - Sandra

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits