sandraHaugesittliv -

Jeg har alt en mann kan gi meg!Hvor er mannen din?  Sitter mannen din hjemme på hotellrommet? Bor mannen din her også?

Jeg har aldri blitt spurt så ofte om hvor mannen min er. I Norge spør man gjerne: "er du sammen med faren til barna? " men her nede er det den største selvfølge at du har en mann hjemme å venter på deg om du har barn. 
Jeg blir faktisk sjekket opp daglig her nede, med eller uten barna. I begynnelsen elsket jeg det, det ga meg et lite selvtillitsboost. Noen ganger blir det litt i meste laget og jeg er blitt litt lei.

For en god stund siden så var jeg trøtt og sliten etter jobb. Jeg stresset opp alle trappene like ved shoppingsenteret i Puerto Rico (gran canaria), jeg bar 4 bæreposer med mat og drikke, 2 skole sekker og 1 veske. Tillegg så skulle jeg få med meg ungene opp alle trappene. Det SISTE jeg vil ha da, er en mann som maser på meg. Ha ha. Se for deg situasjonen. Du står midt i trappene, armene verker, du er sliten, bærer tungt og motiverer barna opp trappene :"kom igjen nå, dere er så stor og flink!"  Tilfeldig mann som står å stiller forskjellige spørsmål mens du egentlig bare vil hjem å få i deg mat. Jeg prøvde å være hyggelig mot han, men så gikk plutselig alt galt og jeg fikk nok. Ungene stoppet opp og nektet å gå, blodsukkeret var lavt og magen skrek etter mat i det han stiller spørsmålet:"Hvor er mannen din?" Sitter han å venter på hotellrommet? Så detter det ut av meg:" Nei, jeg har ingen mann, som du ser så har jeg allerede alt en mann kan gi meg" mens jeg pekte på ungene. Ha ha.  

 (datteren min tok bilde, derfor litt dårlig kvalitet)

Jeg kom plutselig til å tenke på denne hendelsen nå. Satt å lo for meg selv.  Det er faktisk veldig sant også, jeg trenger ingen mann. Jeg har fått barn, de holder meg opptatt, varer livet ut, gjør meg frustrert, stolt og lykkelig. Det  er bare 1 ting jeg savner med å ha en mann. Det er de samtalene hvor man ligger i sengen og snakker om alt og ingenting mens man ser hverandre inn i øynene å ler. Og en brystkasse. Nettene generelt. Men når man sover alene så kan man breie seg og det er jo aldri feil. Ha ha. 

Jeg skriver fra mobilen så det er garantert skrivefeil. 

Ha en super kveld!

~Sandra♡

 

#mobilblogg #sandrahauge #blogg #hverdag #dating 

 

 • mislykket lunsj  Jeg satte meg ned på stranden og var klar til å sitte helt alene å nyte lunsjen.

  Tenke syke tanker, smile og lete etter løsninger for et enklere liv. Hver gang jeg tenker at jeg skal nyte tid for meg selv så kommer det ALLTID en spanjol bort til meg. Det slår liksom aldri feil. 

  Greit nok om jeg kunne snakket flytende spansk, men det kan jeg ikke. Kan føre en helt basic samtale og gjøre meg forstått når det kommer til  hverdagslige ting. 

  Da han gikk for å svømme, benyttet jeg muligheten til å flykte! Ha ha. Føler meg litt slem nå, men jeg trenger mye tid alene. 


  I skrivende stund er dette utsikten min! Nå er det back to work.  Skal spille av work sangen til Rihanna, den motiverer meg alltid av en eller annen grunn. 

   

  HA en fantastisk dag! 

   

  -Sandra ♡

  #livetispania #blogg #hverdag #lunsj #jobb #sandrahauge
   

 • "Hva har skjedd med bloggen din?!"  Spørsmålet over fikk meg til å tenke idag..hva har skjedd med bloggen din?

  Egentlig burde jeg skrive om den kritthvite sanden på Anfi Del Mar, Den nye leiligheten, Hvordan det føles å være totalt blakk, min type lykke, hvordan barna har det og sånne type ting. Det er jo derfor jeg begynte å blogge i utgangspunktet, for å få ut følelser og tanker. 

  Den er blitt en reklame, veldig synd. For det var ikke planen med bloggen min i utgangspunktet. For å gi en liten oppdatering da, jeg har blitt frasjålet lommeboken min, smart telefonen min er ødelagt. Jeg savner faktisk å snappe med dere, vise dere hvordan jeg har det og se hvordan dere har det. Nå lever jeg i min egen lille boble hvor alt dreier seg om at barna skal få en uforglemmelig tid i Spania og da helst på en positiv måte.   Suprise Visit

  Jeg opplever mer her nede på en dag enn jeg gjorde på 1 uke i Norge. Jeg fikk tidenes overraskelse for litt siden, som de fleste av dere vet så skrev jeg i det forrige personlige innlegget mitt at jeg hadde mistet kontakten med faren min. Det er noe jeg synes var tøft så det ble derfor gjemt vekk i hverdagen, plutselig stod han utenfor balkongen min på hotellet jeg bodde sammen med søsteren min, Lene! Jeg fikk helt sjokk, jeg hadde så mye følelser at jeg ikke klarte å reagere i det hele tatt. Jeg var rett og slett satt ut, trodde ikke mine egne øyne. Ikke visste jeg hva jeg skulle si eller gjøre, jeg visste ikke hvordan stemningen var mellom meg og pappa så det ble en veldig vanskelig situasjon som jeg ble tvunget til å håndtere. Og jeg er så ufattelig glad for at de kom, i løpet av den uken de var her fikk jeg ordnet opp med pappa. Bare den konfronteringen i seg selv, gjorde ting lettere. Nå har jeg begynt å bli mer åpen mot foreldrene mine, noe som virkelig er på tide. 

  Stjerne Møte  Dagen etter pappa og søsteren min hadde dratt, traff jeg på the world champions innenfor sykling, Alberto Contador & Peter Sagan! Det var et litt spesielt møte for meg faktisk, vanligvis følger jeg ikke stort med på sport. Men Tour The France har jeg alltid pleid å se på sammen med pappa om sommeren. Jeg husker hvordan jeg elsket når de skulle sykle over brostein. Jeg ville sjelden følge med på hele etappen så pappa ropte på meg når de nærmet seg brostein og slutten av etappen. For en stemning. 

   

  En annerledes jul

  Jeg hadde så mye positive tanker og kjærlighet som måtte ut når jeg våknet på julaften. Jeg kjente at jeg virkelig savnet familien og lurte på hvordan denne julen kom til å bli. Min første utradisjonelle jul. Jeg ante jo ingenting om hvordan man feiret her nede. Det eneste jeg visste om denne dagen var at jeg og en kollega skulle lage pinnekjøtt og kålrabistapp på ettermiddag / kvelden. Vi startet dagen med å dra på stranden av alle ting, det var nesten som en helt vanlig dag. Den startet iallefall som en helt vanlig dag. Men det var ingen vanlig dag, stranden var usedvanlig full denne dagen. Etter et par timer så kom det en parade med bamser, buekorps og søte nissejenter i fine biler som danset til julemusikk. Jeg fikk en skikkelig 17.mai følelse. he he. Det tok ikke lange tiden før selveste julenissen kom på besøk for å gi gave til barna. Ungene fikk hver sin sjokolade nisse og fikk sitte på fanget til nissen, det var en så stor greie for de at de snakker om det fortsatt. Stress less jul i strandklær hele dagen, svæært få som hadde pyntet seg slik man gjør i Norge. Håper dere hadde en fin jul med de dere er glad i!

   

  Nå er klokken blitt ganske mye og jeg skal tidlig opp så må avslutte nå!  Ha en super natt!

   

  -Sandra

  #sandrahauge #jul #albertocontador #petersagan

 • MY story!  God kveld!

  Jeg fikk desverre ikke blogget igår, innlegget klikket så jeg la meg til å sove. Dagen gikk i ett kjør, var kjempe koselig. Først hadde je dobbel-kjøretimer med kjørelæreren min. Så var vi hos mine kjære foreldre i noen timer før Inger hentet oss og turen gikk videre til pepperkakebyen. Det var kjempe koselig. Legger ved bilder fra Obnsdagskvelden også- tidenes pyjamas party med Inger.

   

   

  Det var gårsdagens bilder, håper de falt i smak.

   

  Litt fra dagen idag. Uff, denne dagen har vært itt kjp. Har ryddet, vasket, sotert og demontert sofaen, bært den inn i hundehuset. Jeg er blitt skikkelig syk, så har kjent at det har tatt veldig på. Heldigvis har jeg fått sykebesøk av Henrik. Han legger Nathalie om igjen å om igjen. Utrolig deilig at det eksisterer sånne mennesker som han. Endelig kan jeg slappe av. Nathalie er skikkelig vanskelig om dagen, nekter å legge seg. Tror jeg la hun i sengen over 300 ganger igår. slitsomt, Håper det ordner seg snart.  Her er den nye sofaen vår. Hva synes du?

  Nå må jeg være litt sosial med Henrik, Lene kommer også snart.

   

  Ha en fin kveld og god natt!

   

  -Sandra

 • Dagens Dilemma  God morgen/formiddag!

   

  I skrivende øyeblikk sitter jeg med ansiktsmaske i fjeset og tar en pause fra klessoteringen. Det er så kjedlig, sitter å tenker på hvilket land jeg skal flytte til, mens jeg ser klær og klemetin-skall flyter rundt meg. Jeg er jo alltid (nesten) pålogget facebook når jeg holder på med andre ting, nyskjerrigheten tar meg fort når det plinger på tlf. Sjekk varselen som dukket opp på facebook. 

  Chihuahua valper til gratis adopsjon. wææ. Jeg er egentlig ikke en hundeperson, men er veldig glad i chihuahuaer.  Jeg vurderer å kontakte personen å bare motta en av valpene, de var så søøte. Ønsker meg den ene til jul.

  Hehe, kan jo ikke si nei til en julegave. Problemet mitt er at når det kommer til ting jeg vil, tenker jeg ikke. Jeg gjør det. Jeg er for spontan når det kommer til avgjørelser. Tar alltid det valget som føles riktig for meg der å da. Hvis jeg drar til Oslo i helgen så vet dere hvorfor. he he.

   

  Ha en fiin dag!

  -Sandra

 • God mååren!  God mååren!

   

  Jeg stod opp for lenge siden, vet ikke hva dere gjorde så jeg sier god morgen. 

  Det er så masse praktiske ting jeg må ordne om dagen, herlighet. Jeg gleder meg helt fantastisk masse til jeg er ferdig innflyttet i huset, da kan livet endelig begynne. 

  Jeg har forresten kjøpt meg BIL nå. he he. OPEL ASTRA. Nå må jeg bare bli ferdig med lappen så kan jeg cruise rundt i den fete stasjonsvognen med ungene i baksetet. ha ha. 

   

  Nå er det faktisk SOL i Os så det er fantastisk deilig, det blir litt soling i hagen når ungene våkner. Os har forresten den siste ROCK 'N LOL festivalen noensinne, i helgen. Skal du dit? 

  Jeg skal muligens der, de 2 siste festivalene har jeg vært gravid, årene før der, var jeg for liten. Har veldig lyst å få meg en første og siste rock'n lol festival så håper dte ordner seg. 

   

  God helg & ferie til dere.

   

  Måtte legge ved bildet jeg tok av ungene igår, de sov så søtt i vognen. Jeg er helt forelsket i ungene mine jeg!   -Sandra 

 • Beautiful day!   

  God kveeld! 

   

  I dag har jeg hatt en suuper dag sammen med Elisabeth! 

  Vi pleide å jobbe sammen, hadde en aldri så liten "catch up" I dag. Hun er så utrolig snill å god. sprer myye glede

  Elisabeth i soolen! 

  Crazy indians!

  show "han holdt bare på å kaste den blå greien i hodet på noen unger, 2 ganger!" talent

  Nå sitter meg å min kjære lillesøster å ser film! kos.  Håper dere har hatt en fantastisk dag! 

  -Sandra

 • Kos i fine været  God ettermiddag!

  Akkurat nå ligger jeg i hagen å soler meg, kjempe deilig! Dagens utfordring kommer senere ikveld, kos dere så lenge :) sol inne, sol ute, sol i hjertet sol i sinnet, soool bare soool!

  Sandra

 • Dagens påfunn!  Nathalie har begynt å bli litt rampete, kjeder seg aldri.

  I dag morres, fant hun ut at hun skulle ta Sebastian opp i skittentøykorgen å dra den i gangen. Hehe

  Det ble desverre mobilbilder, rakk ikke å hente kameraet.

  Sebastian geiper til Nathalie.

  "the look"

  Sjekk utstrålingen til ungene mine! 

  '

  Søskenkjærlighet  Ha en fin dag!

 • Photoshoot  Halloo

  Sorry for sen blogging. I dag har jeg vært fullt opptatt med unger & photoshoot. Meg & en venninne drev å lekte oss lit.. Jeg fortsatte lekingen i bilderedigering.

   


  Dette er ikke redigert. 

  Hva synes dere?

  -Sandra

 • Småtrollene mine!   

  God kveld! 

  Idag har jeg skrevet kontrakt med eiendomsmegleren angående huset. wee

  Jaja, tok noen bilder av ungene mine i dag. De er blitt så gode venner! herlig å se hvor godt de kommer overens.

  Sebastian var ikke like fornøyd som Nathalie, han var trøtt.  Har dere hatt en bra dag?

  -Sandra

 • Jeg synger! (video)  Heei

  Dere vet de personene som slår musikken på fullt å danser vilt rundt i leiligheten/huset når de er alene?! 

  Jeg er en av de. Hehe

  Nå har jeg lagt ut en video av meg når jeg synger I will survive! (like bra som orginalen såklart)

  Denne videoen er totalt useriøs, men det er slik jeg bedriver tiden om kveldene. Denne gangen var Sebastian så heldig å fikk være publikum. He he


  Hva synes du?

  lots of love, Sandra!

 • Min dag!  Hallaao!

  Idag var det meldt så fantastisk fint vêr i bergen 19 grader & strålende sol. Jeg tok ungene med meg på stranden i 11 tiden i dag morres, forventningsfull!  Men ingen sol kom. skuff. Jeg hadde tatt på meg shorts & det jeg trengte for å lage piknik på stranden. Vi gjorde det beste ut av det å koste oss på stranden i hele 4 timer. Sjekk ut bildene! :)

   

  Chothes of the day: ny skjorte fra h & m btw.

  Nathalie roper wee mens hun springer latterfullt mot meg. 

  Jeg har fått låne en tlf, min var helt ubrukelig. Nathalie tester den ut: halloo heei!

  ikke like lett å ringe med den som med touch tlf.

  venter på solen

  Det nærmeste vi var å få se sol idag.

  Inviterte Silje på middag idag! :)

  Sebastian ville ikke sove..  Det var iallefal varmt på stranden! :)

  Hva har dere gjort idag?

   

  -Sandra

 • Besøk & kos :)  Heei

   

  I skrivende øyeblikk så lager søsteren min, Lene mat til oss. Idol er på tv, ungene er lagt & det er god stemning i sofaen.

  I dag så har jeg vært en tur på kommunen å søkt om startlån for å få billigere rente på huset. Jeg fikk også telefon fra rådgiveren min i sparebanken om at lånet var godkjent og i orden. Så da skal jeg ikke tilbake dit før vi har skrevet kjøpekontrakt. Det er så deilig med alt som er gjort.

  Ellers legger jeg ut noen bilder fra gårsdagen og et fra idag. Ha en nydelig fredags kveld! :)

   

  Nathalie insisterete på å bær do-rullen hjem.
   

  Nathalie handler. Hun skulle ha all snopet i butikken, men vi nøyet oss med en melkesjokolade. he he   

   

   

   

  Nathalie tuller med Sebastian. Gipp akkurat glipp av smilet til Sebastian.  P.s Stem på Eirik! :)

  -Sandra

 • Bilder fra gårsdagen!


      

   

   

  -Sandra

 • Bursdagsfeiringer! =)  Masse bursdager om dagen! igår feiret jeg pappa sammen med ungene, ikveld skal jeg feire en venninne.

  Jeg hadde en super dag igår, håper kvelden idag blir like bra om ikke bedre! :)  Jeg kjenner ingen som skal på bursdagsvorset bortsett fra hun som hadde bursdag igår! :) så blir spennendee å se hvilke folk som kommer, god stemning blir det nok uansett. Skal på byn etter vorset, metro sannsynligvis. ses der? 

  Skal prøve å få tatt noen bilder fra kvelden! :)

   

  Gaven til pappa + en twist pose & slips. Så pyntet vi selvsagt med sylofan på toppen! 

  Random bilde av meg bfra igår! :)  Ha en superkveld dere!! :)

  -Sandra 

 • Livet uten facebook dag 1   

  Dagen igår! =)

  Nathalie & jeg hadde "glee maraton" dvs at vi danset å sang med programmet. hehe, superkoselig!

   Senere på dagen, gikk vi tur i det forferdelige vêret, opp til mamma & de på overraskelsesbesøk!

  de ble faktisk veldig glade for å se oss! =) ble litt dansing i stuen til gamle 70 talls klassikere, frukt spising og gode samtaler!

   

  Os igår! fint vêr
  En fornøyd gutt som sitter på fanget til mormor mens hun spiller piano!    

  Dans med mormor! 
   
   
  -Sandra 

 • Bare en liten oppdatering! :)  Heey you!

   

  I skrivende øyeblikk er lillesøsteren min, Silje på butikken å handler for meg! Jeg er jo ganske lat når jeg er syk og sånt, føler meg utrolig heldig som har en så fantastisk lillesøster! 

  Jeg var så dum at jeg gikk ut å lekte med Nathalie i hagen igår, så formen er verre idag. Jeg får så sykt dårlig samvittighet når jeg ikke er ute med ungene. De elsker jo å være ute, ihvertfall Nathalie. 

  Jeg har faktisk bakt skillingsboller idag, helt alene. Orket ikke å kjede meg når ungene lå å sov! Beste av alt var jo faktisk at de ble gode. Niesene kom på besøk en tur etter de hadde vært i barnehagen & hun eldste av de hev innpå med boller og ville ha mer. 

  Se genseren mormor har strikket til Silje! sykt digg!

  Siden jeg nesten aldri baker så har jeg ikke kjevle, brukte jeg zaloflaske istedenfor. hehe

  Perfekt utgangspunkt? :) hehe

  ferdig resultat, litt for varmt for Nathalie. 

  Igår kledde jeg Sebastian ut i kakemannkostyme. hehe..må nesten bruke klærene på han før de blir for små.

  viktig å trene litt! :)

  nyter solen i hagen! MacGyver sveis er kult! =)
 • Jentekveld + hunder  Halloo! :)

   

  Dagen i dag har egentlig vært ganske super..Fikk besøk av søstrene mine, Inger & Lene + en venninne.

  Inger tok med seg de 2 hundene sine..det var litt slitsomt! Begge er tisper & hadde løpetid så det ble litt blod for å si det sånn.

  Jeg er ikke akkurat storfan av hunder, liker små chihuahuaer, men de store klarer jeg meg fint uten. Den ene var forsåvidt ganske rolig, men den andre stirret meg ned, blødde masse, slevet og pustet noe sykt! ikke nok med det så tigget den mat også :P hehe

  Jaja, det er jo sikkert med de som med unger, bak all driten er de koselige! ;) 

  Vi hadde ganske mange fine diskusjoner, litt drama og latter..alt hører med på jentekveld vet dere! :)

  Imåren skal jeg tidlig opp! skal være ute av døren kl 09.00 så skal prøve å legge meg før kl halv 2 til en forandring. 

   


   

  God natt! <3

   


 • 03.02.2013  Heei you!

     syyykt kaldt! sitter her med dyne rundt meg & ser unge mødre. Mine skjønne ligger å sover, begge 2.

  Det snør noe sinnssykt ute & til tross for at jeg har varmekablene skrudd opp på 6 så fryser jeg!!

  Men meg og Nathalie hadde en sykt luksus frokost, består av 105 kcal per 100g. Det var 450 g mat..Så Nathalie fikk ca 300g og jeg 150g. (se bildet under)

   

  Satser på besøk senere så det blir koselig! :) Kos dere masse i dag!


  laateeer!

 • 02.02.2013  Hallllooo! 

   

  Jeg har gått tur med ungene i dag, 6 km! wee

  Jeg føler jeg har vært veldig usunn og trent alt for lite denne uken. Eneste trimmen jeg har tatt Idag er 30 squats med Nathalie på ryggen og gått tur. Holder på å bli syk merker jeg så håper jeg orker litt styrke senere ikveld, ellers får blir jeg sinnssykt skuffet over meg selv. Akkurat nå sitter jeg & ser the breakup sammen med Sebastian! 

   

   

  Ha en fin kveld! :)

  -Sandra

   

   

 • Jeg prøver noe nytt + pakke!   

  God kveld!

   

  I dag har jeg prøvd meg på en helt ny middagsrett, og den ble faktisk en suksess! :))


   

  Først kuttet jeg opp kålrabi, krydret de med sitronpepper og la de i form.

  Deretter lagde jeg en sunnere bernaisesaus og tilsatte kyllingkjøttdeig.

  Til slutt tok jeg ost på toppen og satte den i ovnen på 225 grader i 10 minutter. 

  Jeg gikk å hentet babyboxen min på Apotek 1 i dag & er storfornøyd med innholdet! =)  For å bestille pakken, klikk her: http://www.babybox.no/ 

   

  Nå skal jeg ha fullt fokus på Sebastian og greys anatomy! ;)

  Heejda!

   

  -Sandra

 • Mine siste dager! (videoklipp)  Heisann! :)

  Dere vet jeg ikke er den som kommer med flere blogginnlegg om dagen og kun blogger nå begge ungene sover på samme tid. 

  Nå har jeg et lite øyblikk som jeg tenkte å bruke på bloggen. 


  Fredag 25.01.13:

  Jeg begynte dagen med å kose masse med ungene før de skulle leveres til pappaen sin. Vi fikk besøk av søsteren min og broren min som selvsagt ville tilbringe tid sammen med ungene mine.

  Lillesøsteren min satt barnevakt for en gutt på 2 år som også var med, han og Nathalie lekte sammen & koste seg. Oldemoren deres fra Fusa skulle ta ungene med på bussen til fusa om kvelden. Når vi hadde levert ungene til Fusa med mormor, gikk de andre hjem & jeg ble hentet. Jeg tok litt solarium, sykt deilig med litt varme. Når jeg var kommet hjem, ringte tlf og jeg ble spurt om å bli med å gå tur så det ble jeg selvsagt med på. Viktig å bevege seg litt. 

  Lørdag 26.01.13

  i 11 tiden kom søsteren min, Lene & leverte yngste datteren sin, Malene. Kort tid etter kom hun andre søsteren min, Silje sammen med guttungen hun passet i helgen. Malene og gutten storkoste seg, følte de var perfekt match personlighetsmessig! De lekte så fint sammen. Det gikk kjempe fint å være barnevakt, de var jo så rolig at jeg nesten ikke la merke til de. hehe. Jeg skal forresten passe Malene igjen på Torsdag til Fredag, Gleder meg masse! Jeg syns det er så kjekt når Nathalie kan leke sammen med andre unger. Senere på kvelden gikk jeg ut en tur med noen venner, det ble for mye av det gode for min del. Men var koselig likevel. 

  Søndag 27.01.13

  i går tidlig kom Sjur og ungene...jeg var kjempe trøtt etter generelt sett lite søvn så han lekte med Nathalie mens Sebastian og jeg sov noen timer. Sykt godt å sove. Det var bare en max lat dag.

  Mandag 28.01.13

  Nå sover begge ungene mens jeg skal til å rydde og vaske litt straks. I kveld er planen bare å slappe av mens jeg ser SØNNER AV NORGE..må jo se om Charlotte Pucci kommer videre. Jaja, legger ved noen bilder fra de siste dagene så ønsker jeg dere en fin kveld. Kos dere masse! :))  Antrekk Lørdag.

  video:tvideo00010


  - Sandra

 • Mandag 03.12.12  Søsteren min, Inger & jeg startet dagen med en aldri så liten juleshoot av ungene. 

  Jeg legger ved et bilde så dere får et glimt fra shooten. Jeg har nemmelig laget julekort som jeg tenkte å sende ved gavene i år.

  Etter vi var ferdig & Nathalie hadde sovet litt, skulle vi ta en kosetur i byn. Det er den lengste bussturen jeg har hatt til byn noensinne. vi tok bussen fra Os kl kvart over 3(15)  så var vi fremme i byn kl 5!!

   Når vi endelig kom frem til byn, skulle jeg smake sushi for første gang. Jeg valgte sushi for nybegynnere (fritert scampi), første biten var ganske grei, smakte bedre enn jeg hadde forventet, etter 5 biter ble jeg rett og slett kvalm. jeg er ikke av den kresne typen i matveien. Turen på matbørsen ble ganske knapp da Inger i utgangspunktet hadde avtale i Os kl 18. Vi tok en kjapp tur på Rema og fant ut at vi skulle lage kålrabistapp til kvelds. Vi inviterte heidi på "middag" og kakao med krem.  Det var en gjennomført koslig dag med ungene mine og søsteren min! :)

  Kos dere med bildene! :)


   
  Heidi & Sebastian

   

  -Sandra

 • Dagen i dag!  Hallooo! :)

  Når man har 2 unger, tar det dobbelt så lang tid å komme seg ut av døren. Det skjer noe hele tiden, når ene ungen er ferdig å spise så er som ofest den andre sulten eller må ha ren bleie.

  Vi stod opp ganske sent idag, kl 12.00 ca. Målet var å nå posten før den stengte og være hjemme igjen til home and away begynte.

   Vi nådde målet heldigvis, det er ikke bare dans på roser å være alene med 2 unger. Det er utfordrende å  fordele oppmerksomheten din til 2 unger helt alene. Nathalie er blitt litt mer "baby" etter Sebastian har kommet til verden. Før han kom, hadde hun nesten sluttet med smokk og nå er hun nesten avhengig. Hun er veldig mammadalt og oppmerksomhetssyk, men også veldig blid å glad.  Jeg elsker å være mamma & ville ikke gjort noe annet akkurat nå! :))

  Bilder fra idag! :D 

   

  Nathalie er god med Sebastian! :) koos

  Ut på tur, aldri sur! :D

  Sebastian ligger i vognposen mormor(min mamma) har laget (sydd for hånd).

  Skulle prøve å gi Sebastian smokk for første gang, men den tok Nathalie! :) hehe  Nå er det bare meg og Sebastian som er våken & vi koser oss masse! :)

  Hvordan har deres dag vært?! :)

  -Sandra

 • Dagen idag + gårsdagens innkjøp!  Heei! :) 

  Igår var jeg & Nathalie en kjapp tur på lagunen for at hun skulle treffe pappaen sin. Når jeg først var der så endte jeg opp med å handle ull til Nathalie. Det må hun jo ha et lite utvalg av nå når det går mot en kaldere årstid.

   

  Her er ullet jeg kjøpte til hun fra Janus! :) hva syns du?

  Idag stod meg & Nathalie opp litt før kl 08 og spiste frokost og bare koste oss masse.

  Jeg fant frem en bok til Nathalie som hun ikke kunne rive i tusen biter & tenkte å øve på noen nye ord. 

  Hun var faktisk veldig interessert i boken :))

  Før jeg dro på lagunen igår, lagde jeg sengen til guttungen klar for hans ankomst. 

  Jeg var også så heldig at en av storesøstrene mine kom å hjalp meg med å henge opp veggdekor over sengen hans.

  Don't dream your life

  Live your dreams

  Denne veggdekoren valgte jeg å henge opp på kjøkkenet ved siden av spisebordet.

  Syns teksten er så fin! :)

  Jeg var også en liten tur ute med jobben til søsteren min på "after work lunsj" på Iris bar

  Det var veldig koselig og god mat, litt sterke kjøttboller kanskje, men ble mett =)

  (vi spiste selvsagt ikke den røde chilien som lå på fatet, fikk skikkelig mat) 

  Nå er bestejenten min reist til pappaen sin & skal være der hele helgen så da blir det litt etterlengtet "Sandra tid".

  Hvordan har deres dag vært? 

  -Sandra

 • Jeg er en BUZZADOR! =)  Jeg er en buzzador & liker det! =)


  Det er sikkert flere av dere som tenker: "hva er en buzzador?!" det skal dere få svar på NÅ! :)

  En buzzador er en person som tester produkter, det er helt gratis, ingen fraktkostnader og ingen forpliktelser. 

  Jeg har testet flere produkter tideligere blant annet:

  BarnematSalve for å forebygge tørr barnerumpeNatusanolje og badeolje

  Jeg syns det er kjempe spennende og motta vareprøver i posten & blir glad hver gang jeg får en pakke. Du mottar flere vareprøver som du kan dele ut til venner og bekjente. Hva du vil gjøre ut av kampanjen, er helt opp til deg selv. Jeg har ikke gjort så masse ut av hver enkel kampanje, annet enn å gi tilbakemelding til buzzador om min mening om produktene, det er ikke obligatorisk, men om du vil ha poeng er det en god idê og det øker sannsynligheten for å få bli med i flere kampanjer.

  Akkurat nå er jeg med i en kampanje som heter  Wrigley's Extra Professional . Dette er altså en tyggegummi for de som lurte på det.

  I pakken fra buzzador mottok jeg:

  •   3 forpakninger med cirka 300 stykk 2-biters tyggegummi i hver.
  •   2 plakater om Extra til å henge opp på jobben.
  •   40 informasjonsark om Extra.
  •   1 Buzzadorhefte.


  Dette bildet har jeg tatt selv. Jeg mottok 3 slike bokser du ser på bildet, ene boksen med tyggis har jeg gitt til foreldrene mine.

  Den er allerede oppspist! helt sykt, men det går unna. Hver enkelt prøve inneholder 2 tyggiser i hver enkelt pakke og det er ca 300 pakker. 

  Tyggisen hjelper å få en forfriskende følelse i munnen etter et måltid, noe jeg er svært opptatt av. Jeg pusser tennene flere ganger for dagen eller spiser tyggis så denne kampanjen var perfekt for meg. 

  Hvem sier nei til gratis tyggis? 

   

  Har du lyst å bli en buzzador du også? :)

  klikk på linken under og meld deg på da vel! :D

  https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=sandrahaugee>

   

  -Sandra
 • I Dag..  Heii! 

  I dag er første dagen siden jeg ble syk på Onsdag, at meg & Nathalie har vært ute på tur sammen. 


  Startet dagen med en ganske digg frokost! =) Jeg fikk besøk av lillesøsteren min igår som var så snill å gå tur med Nathalie & hjelpe til litt i leiligheten siden jeg var syk.

  Hun overnattet hos meg inatt så da måtte hun nesten få seg frokost. 


  Dagens antrekk. Har klippet meg ganske kort, så går med håret opp om dagen! Måtte nesten få vekk alt det slitte, så jeg kan få fint langt hår (håper jeg). 


  Silje 
   

  Nå sover Nathalie & jeg skal være flink å lese til teorien! 

  Vi snakkes! 

   

 • Ferie! :D  På mandag begynte ferien min, jeg har tatt 2 uker ferie nå :) 

  Nathalie er syk stakkars så forløbig har vi gjort svært lite..I Os er det blitt torden, lyn og oversvømmelse! :)

  Imåren tror jeg at vi holder oss inne, blir kanskje en liten tur ut. Jeg vet dette er et utrolig kjedlig innlegg, men kanskje det kommer mer etterhvert!


  Slik ser det ut i Os for øyeblikket! dette er en vanlig vei, ikke en elv. hehe

  Hvordan er vêret hos deg? :)

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits