sandraHaugesittliv -

Siste del av 2013Godt nyttåår!

2013 hadde alt, jeg hadde noen sinnssyke nedturer som kostet meg flere titusner, kanskje 100.000 kr. Men oppturer som toppet alt.Jeg vil definitivt si at dette har vært det beste året i mitt liv, jeg oppfylte en del drømmer og møtte noen fantastiske mennesker. Nå som vi er gått inn i et nytt år, er jeg overlykkelig! Synes det er utrolig spennende å tenke på alt som kan skje, alle menneskene jeg kanskje møter.

 

14.januar drar jeg til varmere strøk med en helt fantastisk person, gleder meg sånn. wee.  Akkurat nå sitter jeg å drømmer meg bort. Jeg er helt alene, edru og ensom. Ungene sover. Det er farlig for å meg å være alene, det ender ofte med at jeg bruker mye penger på nytt undertøy å diverse. Jeg koser meg. he he. Nytt år = ny garderobe?

 

 

Drama,action & kos, jeg feiret jul i Os.
Kirken med ungene (tradisjon).

 
 

Fikk et nydelig & rørende kort av Marita til jul.

 Meg & Inger på vei til Fusa 2.juledag. Inger poset mens hun kjørte bil=skills?

Smiileer oss inn i det nye året!
 

 
Meg & sjææresten til Inger.

Holdt nesten på å glemme at jeg var på julepub i Fusa. he he. Var Plumbo konsert på puben, jeg var backstage med de. De inviterte meg på nachpiel å greier. Jeg er awesome. Har masse bilder av meg å vokalisten, men de så heelt forferdelig ut. Det var uansett sykt bra stemning med folket, vi leide hytte å alt. Beste var at mannfolkene vasket og rydet hele hytten mens jeg lå å sov dagen derpå. Snakk om menn. he he.

Var ikke vi fin? uff.God heelg!

-Sandra

 • Følg meg på spotify  Heei

   

  I dag har jeg vært på visning, I lysefjorden et stykke utenfor Os. 

  Det er ganske øde & passelig dårlig dekning. Men huset hadde et godt potensiale & jeg tror ungene hadde trivdes med å vokse opp der.

  Blir vel til at vi legger inn et bud imåren tenker jeg, hadde vært spennende! 

   


  Anyways; vil dere følge meg på spotify så kan dere trykke på lenken under! =)

   

  -Sandra

 • Livet uten facebook dag 2  Tur i 2 og en halv time med Inger & hundene..! =)

  Etter vi var gått tur, gikk vi hjem til meg å laget middg (fisk). 

   Når middagen var ferdigspist gikk vi ut atterengang, denne gangen til dyrelegen. Den ene hunde til søsteren min, skulle ta vaksine! 

  anywAYS, kos dere med bildene! =)

  '

  -Sandra 

 • Flørter?   Jeg tok nettopp en test på side2.no, testen gikk ut på hvilket yrke som passer deg best utifra personlighet. Dette var mitt resultat: 

   

   Du tiltrekker deg venner og beundrere som fluepapir tiltrekker seg fluer. Karrierevalg kan være salg, meglervirksomhet, butikkeier, ledelse, PR og kommunikasjon eller rett og slett skuespilleryrkeu kommer ut som...

  Jeg syntes dette resultatet stemte ganske bra, ut ifra hva jeg selv tror jeg vil trives med. Jeg skal muligens prøve meg som selger når permisjonen er over. Hvis jeg skal selge noe så skal jeg prøve produktet selv å være en ærlig selger. Jeg gidder ikke å selge noe som ikke fungerer.

   

  Ta testen å finn ut hva som passer deg =)

  Du tiltrekker deg venner og beundrere som fluepapir tiltrekker seg fluer. Karrierevalg kan være

  salg,meglervirksomhet, butikkeier, ledelse, PR og kommunikasjon eller rett og slett skuespilleryrket.

   

  Selv tror jeg dette kan stemme ganske bra! Jeg har vurdert å prøve meg som selger når permisjonen er ferdig. Men jeg vil selvsagt være en ærlig selger & kommer ikke til å selge et produkt jeg ik http://www.side2.no/drommefabrikken/article3314371.ece

   


  Min selger stil? hehe

 • Jeg har ikke slettet deg fra Facebook!  Hei dere! 

  Jeg har slettet facebooken min!

   

  Jeg har fått spørsmål om jeg har slettet eller blokkert personer på facebook, men det har jeg ikke!

  Jeg trenger en pause fra facebook nå kjenner jeg. Det tar alt for masse tid, jeg er rett & slett avhengig! 

  Sjekke facebook er noe av det første jeg gjør når jeg står opp å siste jeg gjør før jeg legger meg! 

  Når ungene sover på dagen, sitter jeg som oftest på facebook. Jeg er nesten alltid pålogget selvom jeg kanskje ikke er aktiv. "hva hvis noen skriver noe viktig?" 

  "ååh, det var sykt kult, det må jeg poste på facebook!" Noen som kjenner seg igjen?

   

  Jeg savner den tiden man gikk bort til naboen å drakk saft, lekte i hagen, gikk på fjellet, hadde lange samtaler fra hustelefonen. Foreldrene ble jo selvsagt overlykkelig over den dyre telefonregningen. Tulleringte gjorde vi også. Hva skjedde med å faktisk tilbringe tid sammen? Hva skjedde med å fysisk være til stede når man er på besøk hos noen eller har besøk? 

   

  Jeg har ofte reagert på de som er på besøk hos meg å konstant måå se hva som skjer på facebook. Sitter der som en idiotisk nerd & følger bare halvveis med på det jeg sier. Ja, jeg er ikke særlig bedre selv! Men nå føler jeg at det har gått for langt. Jeg innså det vel egentlig allerede før påske når jeg var på besøk hos mormoren min. Mormoren min hører til den eldre generasjonen hvor man faktisk går ut døren istedenfor å snakke over internett. Jeg følte meg så uhøffelig når jeg var midt inni en heftig diskusjon på facebook istedenfor å tilbringe tid på henne. 

  Når jeg tilbringer tid med folk & er 100% tilstede, har jeg så sinnssykt koselig! jeg vil ha tilbake livet mitt slik det var.  Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde meg vekke fra facebook, men jeg vil se hvordan livet mitt er uten. 

   

   

  Til dere som savner meg på facebook: send meg en epost så skal jeg vurdere å gi dere nummeret mitt! =) vi snakkes i den virkelige verden! epost: sanhau6@gmail.com

  Adios Amigos!

   


  --Sandra

 • Roadtrip til SOGNDAL!  Som noen av dere kanskje har fått med dere, så bestod jeg Teorien på tirsdag.

  Nå må jeg øvelseskjøre masse før jeg melder meg inn i en kjøreskole. Så imåren skal jeg øvelseskjøre hele veien til Sogndal for å besøke min kjære bror! :)

  Jeg kommer ikke til å blogge i helgen, men skal prøve å få tatt masse bilder. 

  Så imåren skal jeg tidlig opp & pakke!

   

   

  Slenger med et bilde av meg uten sminke fra idag. Orket ikke å sminke meg før jeg skulle ta sol, vil jo bli brunest mulig i fjeset også.

  Ha en fin helg alle sammen! :D

  --Sandra

   

  p.s klikk på linken under for å få gavekort på 200 kr hos Tailorstore! Kun hos meg!

 • Ny sponsor til bloggen min  Heei!

  Jeg har fått en ny Sponsor!

  TailorStore heter de

  Tailorstore tilbyr skreddersydde skjorter til menn,chinos, piquéskjorter og andre klær - fremtidens skredderi på nett!

   

  Nå får du som er leser av bloggen min: 200 kr i gavekort på Tailorstore! Gavekortet kan du bruke på deg selv eller handle til din kjære!  Gavekortet finner du her: http://tc.tradetracker.net/?c=5733&m=197617&a=138558&r=sanhau6@gmail.com&u=

   


  God shopping!

   

  --Sandra • hormonspiralen  Jeg tok hormonspiralen 26.februar 2013. 

  Hehe, dette er et innlegg til meg selv så jeg kan se når det har gått 5 år og jeg må ta den ut.
 • Barnefri helg   Fredagen reiste jeg på jentekveld for å feire Trine, superkoselig! :)
   Lørdag soterte jeg klær som aldri før. Soterte både Nathalie og Sebastian sitt klesskap og ryddet hele boden. Tror ikke det har vært så ryddig der siden jeg flyttet inn. brukte ihvertfall nok timer på det.

   
   

   
   

   

   

  Søndag kom ungene hjem, var utrolig godt å se de igjen kjente jeg, Savner de alltid masse når jeg er borte fra de, føler meg ganske tom uten de på en måte.

  Dette innlegget kom sent grunnet jeg valgte å vente på bilder fra jentekvelden.

   

  God natt! 

   

  -Sandra 

 • Valentines day!  Jeg er blant de som ikke liker valentines dag, jeg har kun fått roser på en valentines dag og det var ifjor fra en kunde som handlet hos meg. (haha)

  Selv da jeg var samboer med barn og kjøpte sølvsmykke til 1500 kr, fikk jeg ingenting tilbake! :/ sukk

  Jeg syns det er en stor skuffelse hvert år..gleder meg alltid til dagen er over. 

  Det er på denne dagen den store ensomheten kommer frem egentlig, på andre dager, tenker man ikke over at man er alene. I dag er det kjærlighet overalt, for de som har funnet kjærligheten må dette være drømmedagen. Jeg hadde elsket det jeg også om jeg fikk roser av en jeg er glad i! :) 

  Til dere som ikke har date ikveld! :D  Hva synest du om valentines day? :)

  -Sandra 

 • Shopping!  Lene, Sebastian & jeg var på Lagunen & shoppet litt! 

  Jeg fikk kjøpt genser til Nathalie, caps til Sebastian + body og bukse. Kjøpte en ny bukse og litt sminke til meg selv også.

  Sjekk bildene! Nå må jeg være sosial! 

  God natt! :)

   

  Nathalie i den nye genseren sin med luen til Sebastian på hodet. hehe

  Sebastian med sin nye caps på hodet. Han er forresten 3 måneder i dag (12. feb).

  Smoothie og seriekveld! :)


  -Sandra 

 • Dagens outfit!  I dette øyeblikket sitter Nathlie på fanget mitt og studerer skriften & tastenene på datamaskinen. Vi er fortsatt på Sandsli, men skal hjem imåren tidlig.

  I dag har jeg vært så grei at jeg har shinet hele leiligheten til pappaen deres mens han er på jobb! :)

  Imåren skal jeg på 6 ukers kontroll etter fødselen & se til at alt er fint med kroppen min. Jeg tror nok at alt er velstand og tenker og snakke med legen min om å få satt inn hormonspiralen!

  Dere som har følgt meg en stund vet at jeg ble gravid på minipillen med minstemann & ettersom meg og pappaen ikke er et tema lenger, skal jeg gjøre mitt yttereste for å unngå uønsket graviditet. Jeg tror at hormonspiralen er det beste alternativet for meg. 

   

  Dagens antrekk: Blazer, singlet og buksen til barnefaren. hehe

  Jeg syntes buksen var veldig feminin siden min ble gulpet på så lånte jeg den :)
  Jeg fant igjen en lue jeg kjøpte til Nathalie når hun var baby. Jeg har faktisk aldri brukt den på hun & måtte prøve den til Sebastian.


   Nathalie & pappen lekte sammen før han dro på jobb! =)

   

  Ha en nyyydelig dag!

  -Sandra

 • Genialt + dårlig samvittighet!  God dag! :)

  Idag har jeg satt opp lekegrinden, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før! de koser seg veldig i den, ihvertfall foreløbig.  Det er ganske avslappende å kunne ha de i den, da kan jeg gjøre andre ting mens de leker. Helt genialt!  ¨

   

  Jeg drepte en edderkopp! :/ jeg har faktisk sykt dårlig samvittighet, hehe.  Jeg har aldri drept en eneste edderkopp før, men jeg skal innrømme at jeg har fått andre til å ha de. Jeg er seriøst livredd edderkopper, noe som egentlig er ganske latterlig med tanke på hvor mye mindre de er enn meg. jajaa..jeg kastet et ukeblad på den, jeg tørr jo ikke å være i kontakt med den. uff! jeg slipper ihvertfall å tenke på at jeg eller ungene spiser den mens jeg sover..!  Kos dere med bildene=)

  Har dere det bra?! :)

  -Sandra

 • Julen 2012  Jeg Blogget svært lite i julen så her får dere litt bilder! :)

  Enjoy! 

   

     -Sandra

 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits