sandraHaugesittliv -

Jeg vil ikke bli dratt inn i x-ene mine sitt nye forhold!!Nå er jeg lei!!

Hver gang en av x-ene mine får seg dame, ender de alltid opp med å skrive til meg av ulike grunner. Når det kommer til barnefaren sine damer så er det fullt forståelig da vi kommer til å ha noe med hverandre å gjøre resten av livet. 

​Men når det komme til andre menn fra fortiden så skal det ikke være nødvendig å skrive til meg. Jeg er trossalt fortid, dere er nåtid. Det er dere som skal skape en fremtid sammen og jeg kommer aldri til å stå i veien for det, om jeg føler noe eller ikke. Jeg vil at folk skal være lykkelig og har ingen intensjoner om å ødelegge forhold. 

(Tekst fortsetter under bildet)

Dere som har vært leser av bloggen min en stund, fikk helt sikkert med dere mitt forrige forhold? 

Vi var utrolig lykkelig sammen og jeg skal ærlig innrømme at jeg vil ha et lignende forhold igjen, livet ut!  Når vi hadde det bra, så var vi uslåelig sammen! Men når nedturene kom så holdt ikke forholdet vårt.  Jeg hadde 2 barn å ta meg av og kjente at jeg trengte tid for meg selv, rett og slett fokusere på meg selv og ungene. Og han hadde sitt. I nåtid så vil jeg påstå at vi klarer oss meget bra begge 2, på hver vår kant. 

Thomas har vært så heldig at han har funnet lykken på ny! Dette unner jeg han og synes at folk kan la forholdet deres få fred. Daglig skriver den nye damen hans til meg med mye rykter og spekulasjoner rundt meg og Thomas. Nå benytter jeg muligheten til å skrive om ting, med tilatelse fra Thomas.

Thomas elsker Sandra fortsatt:

Jeg kjenner Thomas godt nok til å si at han ikke hadde vært ilag med damen sin om han fortsatt elsker meg. 

Thomas sender bilder av ustyret til x-en.

Han har aldri sendt bilde av junioren sin til meg ( hvor tar dere ting fra??!).

Thomas såret Sandra og forlot hun pga ungene.

Han forlot aldri meg pågrunn av ungene, jeg forlot han. Jeg forlot han i den tøffeste tiden av livet hans kanskje, jeg prøvde å være der for han, men jeg klarte det ikke i lengden. Så om noen var idiot så var det meg når det tok slutt. Selvsagt ligger det dypere deltaljer i bildet, men det velger jeg å ikke dra inn.  

Når dette er sagt så vil jeg be dere om å slutte å spekulere i ting å lage rykter. For min del så bryr jeg meg ikke om hva dere sier, men det er utrolig kjipt for de som prøver å skape et liv sammen å hele tiden motta slikt. Lurer dere på noe, gå til meg eller Thomas. Ikke skap usikkerhet i forholdet. 

Ellers vil jeg ønske dere en fin kveld!

 

-Sandra ♡

#rykter #spekulasjoner #Sandrahauge #fortid #blogg #kjærlighet #drama

 

 • Me, myself and I
  Igár fikk jeg et par timer "alene", dvs at Sebastian sovnet tidlig og Nathalie var med bestevennen min pá Mc Donalds for á leke. Egentlig skulle báde Sebastian, jeg, Nathalie og vennen min dra ned sammen, men siden Sebastian sovnet sá gikk Nathalie og naboen (bestevennen) min ned alene. Vanligvis gár dagene i ett og jeg har ikke tid til á sette meg ned á tenke over ting, men igár hadde jeg det og det kom tusner av tanker til hodet mitt. Plutselig tenkte jeg pá hvordan det ville vért á ha en skikkelig familie / et a4 liv. En del av meg ónsket det sterkt en liten stund.

   Det som er sá kjekt med naboen min er at han gjór ting fordi han vil det og ikke fordi jeg spór. Igár tok han Nathalie med seg pá eget iniativ og nár de kom tilbake sá strálte datteren min av glede. Hun hadde lekt med andre barn og spist godteri. ha ha. Naboen min var ogsá fornóyd da han hadde blitt sjekket opp av 2 damer, for en wingwoman jeg har av en datter. he he.  Han er blitt en veldig stor del av hverdagen vár og jeg vil beskrive vennskapet várt som unikt. Vi har sikkert sovet sammen i 10 netter uten at det har skjedd noe, vi er ápen og ler av alt sammen. I gár sá fikk han sjokk..for jeg ápnet meg om ting og fortalte han om personlige ting og han bare "jeg hadde aldri trodd jeg skulle se deg svak". Han mener at jeg er en player fordi jeg ikke slipper noen inn eller fár fólelser for noen.Jeg har et rykte pá meg á vére veldig vanskelig her nede.Jeg tror det er fordi jeg vet hvordan menn fungerer og hvor vanlig det er á vére utro i dagens samfunn. En del av meg tenker pá kjérligheten og hvordan ting hadde vért om jeg hadde forelsket meg igjen. Jeg tror at jeg blir forelsket nár den rette kommer. Det skal jo i utgangspunktet vére lett á bli forelsket, men á forbli forelsket skal vére vanskelig. For meg er den fórste utfordringen stórst. Jeg lever nonnelivet her nede fordi jeg ikke vil fóle noen sá nér! Jeg er fucked up! sánn egentlig. 

   

  Har du hatt det slik noen gang? isáfall, hva endret seg?

  -Sandra

  #sandrahauge #livetispania #love #mamma #blogg #personlig

 • Kjærlighetslivet mitt blottet på VG  God Kveld

  Litt hjerter på veggen så er VG tipset og vil ha intervju. Det er ikke et liv jeg er vant til & jeg tror ikke at jeg noen gang kommer til å venne meg til det heller. 


  Jeg har alltid vært en person som har holdt kjærlighetslivet veldig tett, iallefall til jeg er 100% sikker på at det blir noe mer enn vennskap.  Nå er ting offentlig i VG før familien eller venner en gang har hørt navnet hans. Det er litt merkelig og uvant. Men Jonas er en kjempe kjekk og sjarmerende fyr så hvem vet hva fremtiden bringer?!

  Artikkelen kan du lese her: VG RAMPELYS

  Sov godt! 

  -Sandra♡

   

   

 • Fant jeg kjærligheten?   

   

  Beklager dårlig kvalitet på bildet, det er screenshot fra Dplay.no.

  Adam søker Eva ble innspilt i februar 2015, altså for 7 måneder siden. Mye har endret seg siden den gang, men ikke i kjærlighetslivet mitt. På bildet er over så er det en klem og ikke et kyss om noen lurte. Når det kommer til kjærlighet så er det en ting jeg sliter med, ikke fordi det ikke er bra nok mannfolk der ute, men rett og slett fordi jeg sliter med å åpne meg. Noen av dere la kanskje merke til at jeg ikke ga så masse av meg selv til de andre deltagerne. Det er rett og slett slik jeg er, jeg sliter meg å slippe folk inn og la meg selv bli sårbar. Jeg tror jeg kan spillet alt for godt til at jeg klarer å åpne meg. Jeg har en del kompiser og vi snakker åpent om damer, forhold og tanker. Jeg vet nøyaktig hva de sier til damene, hva de tror og hva som egentlig skjer. Jeg tror jeg kunne skrevet 100 sider om dette, men velger å fatte meg i korthet. Jeg er fortsatt singel og har liten tro på at dette endrer seg med det første. Alle sier at de ikke spiller spillet, men gjør det til de finner den rette.   Du kan også lese vg sin artikkel: "slik gikk det med nakendatingen"

  Nå begynner jeg å få det travelt så vi blogges! 

   

  -Sandra♥

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Livet med "kjendis-kjæreste"  God morgen & Happy Valentines day!

   

  Dette er en helt fantastisk morning faktisk, Jeg har lykkerus i hele kroppen. Det er så deilig!! Jeg vet, dere hater sånne innlegg hvor livet er perfekt, men jeg må skrive et nå. Jeg har barnefri, ungene er hos barnefaren og skal være der helt til Søndag, ikke bare det, han har også lovet å stille på neste meklingstime. Jeg er så glad for at ungene skal få ha barenfaren i livet deres. Det betyr ufattelig mye for meg.

   

  Jeg har fått meg kjæreste siden sist. Sjekk han ut! Thomas Opsal! 


  I videoen under, sier Thomas at han leter etter en jente som er romantisk og flink til å lytte. Jeg er som regel flink til å lytte, men kan ikke skryte på meg å være så veldig romantisk, men siden det er valentines day, har jeg gjort et forsøk, sjekk det ut her: http://www.ba.no/vis/personalia/greetings/3669475 .

  Ut ifra Videoen jeg har lagt ved, er det nok noen av dere som vil kjenne han igjen, Thomas var med i #kjærlighetsredet som viste på tv3 i høst(2013). Thomas er helt perfekt for meg, jeg har aldri vært så lykkelig sammen med en annen fyr før! Når jeg ser på han, kribler det i hele kroppen, jeg er så glad i han. Jeg har skrevet flere ganger tidligere at jeg er redd for forhold, jeg har blitt en del såret opp gjennom tiden. Men nå, nå er alt så bra! Vi har samme drømmer, samme mål og stortsett samme humor. Jeg har alltid sagt til venninnene mine at jeg ikke kommer til å gå inn i et forhold med mindre jeg finner en mannlig versjon av meg selv(personlighetsmessig). Jeg føler Thomas er den personen, som dere skjønner så vil det si at han er sykt awesome. ha ha. neida. 

   

  Lanzarote 12-18 januar!  Ikveld skal vi ut å spise og se død snø 2 på kino med noen venner, så romantisk! tudeluut. hi hi. 

  Hva skal dere ikveld? ER valentines day oppskrytt?   -Sandra

  #valentinesday #ungmamma #blogg #kjærlighetsredet #kjærlighet #tv #romantikk #forelskelse

 • Hvem han skriver med så sent og De 3 ordene som gjør meg svak!  Hei hei :)
  Siden eg ikke har presentert meg skikkelig kan eg like gjerne gjøre det Kort no. 

  Eg Heter Inger , bor sammen med min Søster Sandra og hennes 2 barn, Nathalie og Sebastian. Vi har kjøpt hus sammen i lysefjorden hvor vi har en stor tomt på 3,7 mål til mine 3 Hunder.

  Er 24 år gammel og jobber som kurskordinator på Staoil Opplæringssenter på Sandsli. Motto ; veeel , lev livet som det ikke var noe imåren med en positiv innstilling til alt som skjer rundt deg.

  Har det for å være helt ærlig, perfekt. Å Det skremmer meg.

   

  OG SÅ TIL POENGET...


  For ca 3 mnd siden begynte eg å "holde" på med en gutt som heter Eivind. Vi er den dag idag blitt kjærester <3 På julaften faktisk <3 

  Den siste tiden har han hintet litt frempå med de 3 skumle ordene " eg elsker deg" noe eg ikke tar lett på.Av dårlige erfaringer har eg vansklig for å knytte meg til noen generellt. Å ikke minst , dårlig erfaring med tilitt. Det er noe en virkelig må fortjene for å få hos meg.

  Tidligere hvis en gutt har blitt for " fort" glad i meg eller sagt at de " elsker meg" har eg blitt skremt å tatt mer avstand.

   

  Meen denne gangen er ting anderledes.Har med hånden på hjertet aldri blitt glad i noen så fort som eg har i han. Eg kan faktisk "Snakke "med han om alt  og han er så forståelsefull.Dette høres sikkert ikke ut som en big deal for mange, men eg har ikke kunnet snakket med tidligere partnere på denne måten,  så det har vært et ømt punkt for meg.

  Skal ærlig inrømme at ,

  Freeeeem til idag, har eg vært forsiktig med å åpne meg for myyye i redsel for å bli knust og såret...

  ENDRINGEN...

  Inatt sov han og eg kompis av han over hos meg. Midt på natten våkner eg av at han får en masse meld. Skjønner ingenting og tørr liksom ikke helt å spør kem han skriver med så sent. Ideet han merker på meg at det er noe , sier han , det er kompisen min som vil at eg skal parkere bilen hans ( i bakken opp til oss hvor han skulle parkere er det veldig glatt og sjåføren var ikke helt trygg på føret).Kompisen hans hadde vistnok tatt seg en kjøretur midt på natten.  Han skulle være straks tilbake , noe som han brukte over en time på. Da han ikke kom , skjønte eg ingenting å ble automatisk bekymret, å begynte å tenke mitt. Eg er ikke en person som tenker så alt for mye til vanlig, handling foran ord. Så når han kom inn igjen , rett før eg skulle stå opp til jobb , var eg heeelt ifra meg..

  Låg i sengen å skalv, delvis fordi eg var bekymret for kor han hadde vært og delvis fordi eg frøs. Når eg sporte han , sa han at han hadde sittet i bilen med kompisen å snakket. Tenkte fortsatt mitt en stund til før eg gikk inn på badet å tok meg en kjapp dusj før eg skulle gå.

  Idet eg tok på meg klær , gikk det opp for meg " EG ELSKER DENNE GUTTEN" . Visste jo egentlig at han snakket sant, og hadde aldri reagert på den måten hvis ikke. Innsåg no at eg bryr meg mer enn eg ville inrømme for meg selv. Gikk inn å gav han et hade kyss og tenkte en stund på det før det datt ut av meg " Eg elsker deg, ikke sår meg" . Så gikk eg.

  Føler meg svakere enn noensinne, no som det er sagt. Men det føles rett !!

   

  <3 Oss på nyttårsaften <3

  Min kjekke "Paul walker " kjæreste - Beste gutten eg vet om <3<3<3


  Ønsker alle en fiiiiiin dag :)

   

  ! Be awesome Today ! - Inger

   

 • The perfect player  Datene mine. 

   

  Jeg har vel bare "datet" 1 person etter det ble slutt mellom meg å barnefaren.  Han var faktisk helt fantastisk, det var han jeg var til Oslo sammen med. Skikkelig god gutt. 

  Før var vi masse med hverandre, sov sammen å hadde det kjempe koselig. Så gled vi litt å litt fra hverandre. Jeg føler at vi er ganske forskjellige, han er litt yngre enn meg. For meg er det ganske uvanlig å date noen som er yngre, men han var mer voksen enn de fleste på min alder+. Nå er vi heldigvis gode venner, han er en jeg føler jeg kan fortelle alt til. Stoler skikkelig på han,faktisk. 

   

  The mystery guy 

   

  Etter jeg hadde vært ute en kveld, satt jeg på facebook å sjekket hvem som var pålogget. Fant en på vennelisten min som jeg hadde hatt der i flere år, men ikke snakket sammen med. Jeg husker jeg tenkte at han var kjekk og skrev til han. Det gikk fra facebook, meldinger på tlf til lange telefonsamtaler om natten. Rekord lange samtaler faktisk, den ene varte over 3 timer. Jeg liker ikke å snakke i tlf en gang. Han virket så sykt bra, følte nesten at han var en mannlig versjon av meg selv. Så ble det til at vi traff hverandre, satt å snakket å drakk vin. Ingenting skjedde, ikke et kyss eller noe. Men vi hadde det veldig koselig. Jeg dro til Mallorca, til og med da ringte han meg hver natt. Planen var å treffes når jeg kom hjem også.Men når jeg kom hjem, null kontakt! Svarte meg ikke eller noe. Aldri opplevd noe lignende. 

   
  Jajaa, så nå dater jeg ingen. Det er døds deilig. Eneste er at det er sykt koselig å flørte med en man har god kjemi med. Savner litt å være forelsket, men samtidig så vet jeg hvor mye drama det kan være rundt det.  

   

  Har forresten bestilt digital kamera nå, da blir det skikkelige bilder på bloggen. Gled dere. 

   

  Wake up and be AWESOME!

  -Sandra

 • 3 Steg til å få en mann/gutt til å bli forelsket i deg   

  Jeg så nettopp en videosnutt/artikkel om hvordan du kan få en mann som sier han: 

  aldri skal binde seg, aldri slå seg til ro, ikke en gang tenke på å gifte seg, ser for seg et liv som lykkelig singel, til å falle for deg.

  Han påstår at desse triksene er så effektive at utseedne kommer i tredje rekke.

   


   

  STEG 1: 

  Få en mannen til å tro at du IKKE trenger han..

  Viser du han at du trenger han / er avhengig av han, har det helt motsatt virkning, du skyver han vekk.

  Mannfolk tiltrekkes av kvinner som vet hvem hun er, vet hva hun vil og ikke er nervøs for at han ikke elsker hun fordi hun elsker seg selv. Venninnene mine har sikkert hørt meg si det mange ganger: Du må elske deg selv, før du kan elske noen andre. 

   

  STEG 2:

  Du må få han til å se en fremtid med deg!

  Når det kommer til kjærlighet, vil kvinner ha "drama" og mannfolk vil ha ro.

  For å få han til å virkelig bli tiltrukket av deg, så tiltrukket av deg at han aldri vurderer en annen, må du skape en overveldene følelse av ro når du er i nærheten!

  Altså det motsatte av hva mange kvinner gjør. Freaker du ut å gir han ultimatiumer, vil han forsvinne fort. 

   

  STEG 3:

  Du må få han til å tro at det er HANNES ide å forføre deg, ville ha deg å få han til å binde seg med deg.

  En mann kommer til å binde seg skikkelig til deg om du får han til å føle at det var hannes valg og at han har gjort seg fortjent til å få deg! 

  Når en fyr virkelig bestemmer seg for å binde seg, kommer han til å kjempe for den kjærligheten og det forholdet mer enn noe annet i livet sitt.

   

  Videosnuttet varer i over 6 minutter, jeg har kun gitt dere en saklig versjon av artikkelen. Om du vil se hele, klikk på linken: http://capturehim.com/

  Jeg håper dette hjelper dere til å få den dere vil ha!

  Ha en fin dag, kjære lesere! 

  - Sandra♥

 • 04.05.2013  God kveld!

  Denne helgen er en skikkelig kosehelg!

  Idag startet jeg dagen med en herlig frokost sammen med søsteren min & ungene våre. 

  Lene var så snill at hun tilbydde seg å passe ungene mine ikveld / natt. Så jeg har fått tatt solarium & hatt en aldri så liten "date" på Lucianos. Det er en resturant på Os for de som lurte på det.

  Akkurat nå sitter jeg godt til rette i sofaen sammen med en spesiell person & noe godt i glasset.

   

  Mitt halvfine anntrekk for dagen:


  Skifter sikkert senere. 

   


  Slenger med et bilde av Lene også. Tuuusen takk for at du passer ungene ikveld, skylder deg en! <3

   

  -Sandra

 • Nissekostymer til ungene! :)
  Jeg har kjøpt nissekostymer til ungene fra H&M til kr 149 per sett.  

  Vi skal på photoshoot i begynnelsen av desember & da tenkte jeg at de skulle være 2 søte små nisser! =)

  Klærene finner du her: http://www.hm.com/no/subdepartment/KIDS?Nr=4294943552

  hva syns du om klærene? :)

  -Sandra

 • Kjærligheten  Kjærligheten er som en fugl. Holder man den for løst, flyr den sin vei.
  Holder man den for hardt, kveles den. Så finn balansen og den blir hos deg
 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits