sandraHaugesittliv -

Fancy musikk til øreneVet dere hva? musikk er en utrolig viktig del av livet mitt, jeg hører på musikk til alle sinnsstemninger. Er jeg glad, hører jeg energiske sanger, er jeg avslappet, hører jeg på rolige sanger osv. Men det som er litt spesielt med meg, er at jeg har så lite hull i ørene at øreproppene aldri passer inni ørene. ha ha. Er det flere som sliter med det samme problemet?

 

Jeg har løsningen til dere, sjekk HER

 

Denne rosa saken, ble en favoritt hos meg. Jeg har virkelig fått en ting for rosa her nede. Det sier at voksne som er veldig glad i rosa, lengter tilbake til barndommen. De hodetelefonene er riktignok designet for barn, med ekstra myke puter til ørene blant annet. Jeg hadde brukt den selv, uten skamfølelse. Med de fancy blå hodetelefonene fra expert, kan du lytte til musikk trådløst i opptil 12 timer. Perfekt alternativ for de som helst vil høre på musikk alle sine våkne timer, uten å dele den med folkene rundt.  


Nyt musikken

Ta deg en løpetur, et bad eller løft tunge vekter mens du lytter til trådløs musikk på det volumet du foretrekker. Lytt og nyt. 

Du har musikken, expert har hodetelefonene som passer til ditt behov. 

 -Sandra

 • Jeg savner....  Hei hei!

  Det forrige innlegget mitt fikk litt reaksjoner, og det setter jeg pris på. Jeg trodde ikke at mitt første innlegg i 2016 skulle bli så "brutalt", men ting er ikke alltid like rosenrødt. Jeg gidder ikke å late som om alt er perfekt når jeg ikke føler det slik. Bloggen er mitt pusterom, et sted hvor jeg føler at jeg takle følelsene mine. Jeg elsker livet mitt her nede, men det er ting som er bedre i Norge. 

   

  Dusj

  I Norge er man mye mer innendørs enn man er i varmere strøk, derfor er også hjemmet et mye større fokus. Leiligheten min her nede, kan ikke sammenlignes med huset mitt i Norge. Jeg savner en SKIKKELIG dusj, jeg savner å la varmt vann renne nedover kroppen min i mer enn 5 minutter. Jeg savner å kunne pleie huden min mens jeg hører på radio i dusjen. Og massage..ååh, det er så undervurdert det! 

   

  Speilskap

   
  Morgenstellet mitt er en gambling prosess slik ting er nå. Jeg savner et skikkelig skap, hvor jeg kan oppbevare alle skjønnhetsproduktene mine. Ikke minst skikkelig lys på badet og speil.

   

  En ordentlig dusj + speilskap og selvsagt en ordentlig norsk deilig dyne, er et stort savn i syden livet mitt. Produktene ++++ kan du få kjøpt HER

     -Sandra

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits