sandraHaugesittliv -

LA BRUKET - ALL NATURAL! 
 
Jeg har alltid trives best med det som er naturlig og ekte. Jeg er kanskje overdrevent opptatt av det naturlige, når jeg er syk så tar jeg ikke smertestillende. Jeg venter heller til smertene går over av seg selv. Til og med hårfargen min er naturlig. Når det kommer til produkter så liker jeg å vite hva det inneholder, jo renere, jo bedre!
 
La meg presentere dere for noe som muligens er helt nytt for dere: LA BRUKET 
Se video under:
 
 
Produktanbefalinger:


Leppepomade: så godt som alle kvinner bruker det, men tenker dere noen gang over hva dere tar på leppene deres? Denne lipsylen består kun av ökologiske produkter som kokos, jojoba olje, mandel olje og biovoks. Kokos er generelt en favoritt hos meg når det kommer til hudpleie, av de enkle grunnene at det trekker fort inn i huden, er naturlig og huden föles ganske soft etter påföring. Samme gjelder leppene. 

 Handsåpe med agurk/mint duft: Denne såpen er så mild at den kan brukes til hele kroppen. Den inneholder ingen tilsetningstoffer og er 85% eco-sertifisert. Med olje, mint og agurk mikset sammen, virker denne såpen både pleiende og vitaliserende på huden. Perfekt familiesåpe. Såpen inneholder 450 ml og fåes kjöpt på cahetu.no 

 

Har du prövd desse produktene för? 

-Sandra <3

 #sandrahauge #sponset #tips #naturlig

 • Naboen min ble drept  Himmelen har fått en ny engel..Det er så ubeskrivelig, damen som alltid smilte og var hyggelig mot alle har nå blitt fratatt muligheten til å se sine barn vokse opp. 

     Jeg föler meg så trist og tom, helt rar i hele kroppen. Til tross for at jeg er milevis vekke fra huset mitt så föles det utrolig näert på kroppen. Av alle naboene mine så er hun borte..det hadde veärt trist uansett, men ekstra trist når en smäbarnsmamma forsvinner. Mine tanker går til familien, spesielt barna og alle mine naboer. 

  Jeg har ikke hatt det bra i det siste og planen var å legge meg tidlig, det var för jeg sjekket facebook og fikk ukens mest sjokkerende nyhet. En av mine naboer er drept, jeg er satt ut. Jeg får ikke sove! 

  Akkurat nå skulle jeg önske at jeg hadde en samboer, en som kunne holde rundt meg så jeg kunne grene litt. Jeg er så utrolig heldig som har barna mine, jeg skal sove sammen med de inatt og klemme de hardt. Dette er en vond påminner om at man må verdsette alle man er glad i! 

  Saken kan dere lese her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/drap/kvinne-funnet-doed-i-os-etterforskes-som-drap/a/23666986/

  Håper dere får en godt natt sövn!

  -Sandra <3

  #död #drap #sandrahauge 

 • Blir det hollywood?   

   

  For en göy dag!! 

  Tusen takk til alle som tok seg bryet med å önske meg lykke til idag, setter utrolig stor pris på det. Dere er så gode! 

  Formen var ikke akkurat på topp, men det stoppet ikke meg. Jeg er en av de som synger "karaoke" på full hals til radioen. Samme er naboen fra Holland, det var mildt sagt god stemning. he he. Jammen ble det noen dancemoves også, Jeg "angrer" på det nå. Kroppen er helt död. Men det var verdt det, man har tross alt bare et liv.   Dette ble det eneste bildet som ble tatt av meg idag, her ser det ut som jeg er alene. Alle som fulgte meg på snapchat idag, kunne se at jeg hadde en dröss med konkurrenter. Dere vet at det er en hollywood film, men hadde dere visst hvem som var i hovedrollen så tror jeg flere hadde kastet seg på flyet til Gran Canaria ha ha. Blant folkene som hadde audition på samme tid som meg, så var det nesten bare spanjoler slik det så ut. Jeg er ganske sikker på at jeg var den eneste skandinaviske på stedet.Men om det stiller til min fordel, gjenstår å se. Det jeg fikk vite idag, er at innspilling er i mai fra 1-5 dager. Oppdraget er betalt. De ansatte som var der, kunne ikke et ord engelsk så alt foregikk på spansk. Ting gikk overraskende fort. De stilte spörsmål, registrerte deg og tok bildet. Så var det over. Jeg hadde regnet med noen timer venting osv så jeg arrangerte det slik at ungene ble med noen norske venner hjem etter skolen.Når jeg hentet de, var de i fullt opptatt av sparkesykkel og brannbil så det er tydelig at de koste seg der. Det er så utrolig göy at de har fått seg så gode venner på skolen, vi var på stranden med de i helgen og ungene har lekt sammen flere ganger etter skolen mens vi foreldre har vert til stede.De stråler like mye av glede hver gang. 

  Uansett om jeg får bli med i filmen eller ikke, så var det iallefall en god dag! Nå er det bare å kysse fingrene! wohoo. Jeg må ta tidlig kveld for helsen sin del kjenner jeg. 

  Natta!

  -Sandra

   

  #sandrahauge #livetispania #hollywood #blogg

 • Den störste auditionen i mitt liv!!  wee! God mååren!

  Dette er en ubeskrivelig dag for meg, så utrolig spennende og nervepirrende. 

     Frokosten er inntatt og dusjen står for tur. 

  Kl 11.30 lokal tid skal jeg og 2 naboer fra Holland ta en roadtrip til Las Palmas for å se om vi har en sjanse til å komme med i en aldri så liten hollywood film. Jeg har aldri vert på audition for film för, kun tv. Men som alt annet innen film og tv så er det hemmelig. Jeg har audition kl 1 lokaltid, dvs kl 2 norsk tid. 

  Vanligvis ville jeg stått på badet å stelt meg for lengst, men i denne settingen så skal man vere så naturlig som mulig. Dvs minimalt med sminke så det blir digg. Det som er dumt er at jeg har vert syk / hatt influensa i 5 dager nå og jeg er fortsatt et godt stykke unna å bli frisk. Men jeg kan ikke la denne sjansen glippe gjennom hendene på meg. Håper virkelig jeg får bli en del av filmen, isåfall blir det noe av det störste jeg har opplevd i livet.   Jeg skal fortelle dere hvordan det går, men jeg kan desverre ikke ta noen bilder inne i lokalet hvor audition holdes. Det stod ganske klart og tydelig i mailen jeg fikk. Jeg kommer mest sannsynlig til å lage en snapchat story fra dagen, fölg meg gjerne: Haugesandra. 

  Nå må jeg hive meg rundt! Ha en super dag! 

   

  -Sandra

   

  #sandrahauge #audition #hollywood #film #livetispania

 • Jeg har alt en mann kan gi meg!  Hvor er mannen din?  Sitter mannen din hjemme på hotellrommet? Bor mannen din her også?

  Jeg har aldri blitt spurt så ofte om hvor mannen min er. I Norge spør man gjerne: "er du sammen med faren til barna? " men her nede er det den største selvfølge at du har en mann hjemme å venter på deg om du har barn. 
  Jeg blir faktisk sjekket opp daglig her nede, med eller uten barna. I begynnelsen elsket jeg det, det ga meg et lite selvtillitsboost. Noen ganger blir det litt i meste laget og jeg er blitt litt lei.

  For en god stund siden så var jeg trøtt og sliten etter jobb. Jeg stresset opp alle trappene like ved shoppingsenteret i Puerto Rico (gran canaria), jeg bar 4 bæreposer med mat og drikke, 2 skole sekker og 1 veske. Tillegg så skulle jeg få med meg ungene opp alle trappene. Det SISTE jeg vil ha da, er en mann som maser på meg. Ha ha. Se for deg situasjonen. Du står midt i trappene, armene verker, du er sliten, bærer tungt og motiverer barna opp trappene :"kom igjen nå, dere er så stor og flink!"  Tilfeldig mann som står å stiller forskjellige spørsmål mens du egentlig bare vil hjem å få i deg mat. Jeg prøvde å være hyggelig mot han, men så gikk plutselig alt galt og jeg fikk nok. Ungene stoppet opp og nektet å gå, blodsukkeret var lavt og magen skrek etter mat i det han stiller spørsmålet:"Hvor er mannen din?" Sitter han å venter på hotellrommet? Så detter det ut av meg:" Nei, jeg har ingen mann, som du ser så har jeg allerede alt en mann kan gi meg" mens jeg pekte på ungene. Ha ha.  

     (datteren min tok bilde, derfor litt dårlig kvalitet)

  Jeg kom plutselig til å tenke på denne hendelsen nå. Satt å lo for meg selv.  Det er faktisk veldig sant også, jeg trenger ingen mann. Jeg har fått barn, de holder meg opptatt, varer livet ut, gjør meg frustrert, stolt og lykkelig. Det  er bare 1 ting jeg savner med å ha en mann. Det er de samtalene hvor man ligger i sengen og snakker om alt og ingenting mens man ser hverandre inn i øynene å ler. Og en brystkasse. Nettene generelt. Men når man sover alene så kan man breie seg og det er jo aldri feil. Ha ha. 

  Jeg skriver fra mobilen så det er garantert skrivefeil. 

  Ha en super kveld!

  ~Sandra♡

   

  #mobilblogg #sandrahauge #blogg #hverdag #dating 

   

 • Jeg vil ikke bli dratt inn i x-ene mine sitt nye forhold!!  Nå er jeg lei!!

  Hver gang en av x-ene mine får seg dame, ender de alltid opp med å skrive til meg av ulike grunner. Når det kommer til barnefaren sine damer så er det fullt forståelig da vi kommer til å ha noe med hverandre å gjøre resten av livet. 

  ​Men når det komme til andre menn fra fortiden så skal det ikke være nødvendig å skrive til meg. Jeg er trossalt fortid, dere er nåtid. Det er dere som skal skape en fremtid sammen og jeg kommer aldri til å stå i veien for det, om jeg føler noe eller ikke. Jeg vil at folk skal være lykkelig og har ingen intensjoner om å ødelegge forhold. 

  (Tekst fortsetter under bildet)

  Dere som har vært leser av bloggen min en stund, fikk helt sikkert med dere mitt forrige forhold? 

  Vi var utrolig lykkelig sammen og jeg skal ærlig innrømme at jeg vil ha et lignende forhold igjen, livet ut!  Når vi hadde det bra, så var vi uslåelig sammen! Men når nedturene kom så holdt ikke forholdet vårt.  Jeg hadde 2 barn å ta meg av og kjente at jeg trengte tid for meg selv, rett og slett fokusere på meg selv og ungene. Og han hadde sitt. I nåtid så vil jeg påstå at vi klarer oss meget bra begge 2, på hver vår kant. 

  Thomas har vært så heldig at han har funnet lykken på ny! Dette unner jeg han og synes at folk kan la forholdet deres få fred. Daglig skriver den nye damen hans til meg med mye rykter og spekulasjoner rundt meg og Thomas. Nå benytter jeg muligheten til å skrive om ting, med tilatelse fra Thomas.

  Thomas elsker Sandra fortsatt:

  Jeg kjenner Thomas godt nok til å si at han ikke hadde vært ilag med damen sin om han fortsatt elsker meg. 

  Thomas sender bilder av ustyret til x-en.

  Han har aldri sendt bilde av junioren sin til meg ( hvor tar dere ting fra??!).

  Thomas såret Sandra og forlot hun pga ungene.

  Han forlot aldri meg pågrunn av ungene, jeg forlot han. Jeg forlot han i den tøffeste tiden av livet hans kanskje, jeg prøvde å være der for han, men jeg klarte det ikke i lengden. Så om noen var idiot så var det meg når det tok slutt. Selvsagt ligger det dypere deltaljer i bildet, men det velger jeg å ikke dra inn.  

  Når dette er sagt så vil jeg be dere om å slutte å spekulere i ting å lage rykter. For min del så bryr jeg meg ikke om hva dere sier, men det er utrolig kjipt for de som prøver å skape et liv sammen å hele tiden motta slikt. Lurer dere på noe, gå til meg eller Thomas. Ikke skap usikkerhet i forholdet. 

  Ellers vil jeg ønske dere en fin kveld!

   

  -Sandra ♡

  #rykter #spekulasjoner #Sandrahauge #fortid #blogg #kjærlighet #drama

   

 • RESPEKTLØST!!  I går møtte jeg utrolig koselig og sprek dame på 77 år ved leilighetskomplekset jeg bor i. 

  Vi stod å snakket en stund før vi kom inn på leieforholdet hvor vi bor. Jeg har tidligere skrevet et innlegg på bloggen om at jeg må betale dyrere husleie fordi jeg er hvit. Det føltes naturlig å høre hvordan hun opplevde ting, da hun er den eneste norske foruten om meg og barna som bor der. 

  Det hun fortalte jeg, sjokkerte meg!! Og jeg er ikke den letteste personen å sjokkere. 

  (Tekst fortsetter under bildet)

  Hun hadde glemt nøkkelen inne i leiligheten og var dermed utelåst fra leiligheten en del kveld. Hun ringte den afrikanske sjefen for leilighetskomplekset. Han kom å fant frem en plast stol til henne og sa hun måtte sitte utenfor leiligheten til kl 08 om morningen etter! 
   

  Hvem lar en 77 år gammel enke sitte på en plast stol en hel natt??!! Kjente det stakk litt i hjerte når hun fortalte det, selvom hun tok det med et smil. 

  Hadde dette skjedd i Norge så hadde det stått i alle dagens aviser. Heldigvis er det ikke minus grader her nede og hun er en utrolig sprek og livlig dame for sin alder! 

  Det verste er at vi har flere leiligheter ledig i komplekset og flere ledige rom hun kunne sovet i. Han kunne vist henne såpass respekt at han hadde gitt hun en madrass iallefall. Den damen der her helt rå og har en innstilling jeg elsker! Hun mistet mannen sin for bare 3 år siden, men står likevel opp og gjør det beste ut av livet! Håper jeg ser mye til hun fremover! 

  DeL gjerne innlegget videre! 

  -Sandra ♡

  #livetispania #sandrahauge #utlendingispania #RESPEKTLØST #blogg 

 • mislykket lunsj  Jeg satte meg ned på stranden og var klar til å sitte helt alene å nyte lunsjen.

  Tenke syke tanker, smile og lete etter løsninger for et enklere liv. Hver gang jeg tenker at jeg skal nyte tid for meg selv så kommer det ALLTID en spanjol bort til meg. Det slår liksom aldri feil. 

  Greit nok om jeg kunne snakket flytende spansk, men det kan jeg ikke. Kan føre en helt basic samtale og gjøre meg forstått når det kommer til  hverdagslige ting. 

  Da han gikk for å svømme, benyttet jeg muligheten til å flykte! Ha ha. Føler meg litt slem nå, men jeg trenger mye tid alene. 


  I skrivende stund er dette utsikten min! Nå er det back to work.  Skal spille av work sangen til Rihanna, den motiverer meg alltid av en eller annen grunn. 

   

  HA en fantastisk dag! 

   

  -Sandra ♡

  #livetispania #blogg #hverdag #lunsj #jobb #sandrahauge
   

 • 03.04.2016   

  kl er 11 her nede nå, jeg sitter på balkongen alene og drikker voksendrikk. Slapper heelt av! 

  Jeg skulle ønske jeg hadde datamaskin, føler jeg er en ubrukelig blogger fra mobil. Gårsdagen var en skikkelig drittdag, heldigvis så tar det ikke lang tid før jeg blir positiv igjen. Idag har ting vært veldig rolig, det har bare vært meg og ungene alene i hele dag. 

  ​Først spiste vi en sykt digg frokost, hjemmelaget kyllingsalat, ungene elsker det! Som dere ser på bildet over så prøvde jeg å flette håret til Nathalie før vi skulle på butikken, ikke akkurat min sterkeste side. Når vi hadde handlet så fant Sebastian ut at han skulle skape seg og kastet mat på bakken så kom det en greit kjekk fyr fra ingensteder og plukket opp varen og ga den til meg. Det ble seriøst et av dagens høydepunkter. Ha ha. 

  Ellers har vi spist lunsj i parken, lekt og vært med bassenget. Max  chill.  Håper det blir strålende sol imåren, jeg vil på stranden og bli brun! 

  Supergøy innlegg, kos dere med bildene!

  -Sandra♡

  #livetispania #sandrahauge #blogg #hverdag

 • Me, myself and I
  Igár fikk jeg et par timer "alene", dvs at Sebastian sovnet tidlig og Nathalie var med bestevennen min pá Mc Donalds for á leke. Egentlig skulle báde Sebastian, jeg, Nathalie og vennen min dra ned sammen, men siden Sebastian sovnet sá gikk Nathalie og naboen (bestevennen) min ned alene. Vanligvis gár dagene i ett og jeg har ikke tid til á sette meg ned á tenke over ting, men igár hadde jeg det og det kom tusner av tanker til hodet mitt. Plutselig tenkte jeg pá hvordan det ville vért á ha en skikkelig familie / et a4 liv. En del av meg ónsket det sterkt en liten stund.

   Det som er sá kjekt med naboen min er at han gjór ting fordi han vil det og ikke fordi jeg spór. Igár tok han Nathalie med seg pá eget iniativ og nár de kom tilbake sá strálte datteren min av glede. Hun hadde lekt med andre barn og spist godteri. ha ha. Naboen min var ogsá fornóyd da han hadde blitt sjekket opp av 2 damer, for en wingwoman jeg har av en datter. he he.  Han er blitt en veldig stor del av hverdagen vár og jeg vil beskrive vennskapet várt som unikt. Vi har sikkert sovet sammen i 10 netter uten at det har skjedd noe, vi er ápen og ler av alt sammen. I gár sá fikk han sjokk..for jeg ápnet meg om ting og fortalte han om personlige ting og han bare "jeg hadde aldri trodd jeg skulle se deg svak". Han mener at jeg er en player fordi jeg ikke slipper noen inn eller fár fólelser for noen.Jeg har et rykte pá meg á vére veldig vanskelig her nede.Jeg tror det er fordi jeg vet hvordan menn fungerer og hvor vanlig det er á vére utro i dagens samfunn. En del av meg tenker pá kjérligheten og hvordan ting hadde vért om jeg hadde forelsket meg igjen. Jeg tror at jeg blir forelsket nár den rette kommer. Det skal jo i utgangspunktet vére lett á bli forelsket, men á forbli forelsket skal vére vanskelig. For meg er den fórste utfordringen stórst. Jeg lever nonnelivet her nede fordi jeg ikke vil fóle noen sá nér! Jeg er fucked up! sánn egentlig. 

   

  Har du hatt det slik noen gang? isáfall, hva endret seg?

  -Sandra

  #sandrahauge #livetispania #love #mamma #blogg #personlig

 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits