sandraHaugesittliv -

Venn med det motsatte kjønn!Er det mulig å ha et vennskap med det motsatte kjønn?Når jeg steker i solen, stråler ofte tankene mer enn solen. ha ha. I dag lå jeg å tenkte for meg selv, er det egentlig mulig for en mann og en kvinne å ha et vennskap uten noen interesse for noe mer?! 

Hver gang jeg er med en venn av det motsatte kjönn og poster det på snapchat, strömmer meldingene med spörsmål om jeg har fått meg type. Mange antyder automatisk at jeg dater fyren. 


Av en eller annen grunn så er 97% av alle vennene mine gutter og menn. Jeg har ikke interesse for noen av de og jeg tror egentlig ikke noen av de har interesse for meg. Isåfall er de utrolig dårlig på å vise det eller så er jeg utrolig dårlig på å lese tegnene. he he. Jeg er mye mer avslappet når jeg er med gutter/menn, det er liksom ingen drama?! 

Jeg er faktisk veldig usikker på om man kan väre venn med det motsatte kjønn, jeg har opplevd at menn jeg har sett på som venner (i mange år)plutselig har spurt rett ut om vi skal ha sex. woops, der rök det vennskapet. 

Til helgen får jeg besök av en god kompis av meg som også bor i Spania, kanskje vi skal ha en direkte sending på facebook om dette?! 

Fölg facebooksiden min herhttps://www.facebook.com/sandrahaugesittlivblogg.no/?fref=ts

Hva tror du? Har du et vennskap til det motsatte kjønn?!

#sandrahauge #singel #livetispania #fölgmeg #blogg

  • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
    hits