sandraHaugesittliv -

"Hva har skjedd med bloggen din?!"Spørsmålet over fikk meg til å tenke idag..hva har skjedd med bloggen din?

Egentlig burde jeg skrive om den kritthvite sanden på Anfi Del Mar, Den nye leiligheten, Hvordan det føles å være totalt blakk, min type lykke, hvordan barna har det og sånne type ting. Det er jo derfor jeg begynte å blogge i utgangspunktet, for å få ut følelser og tanker. 

Den er blitt en reklame, veldig synd. For det var ikke planen med bloggen min i utgangspunktet. For å gi en liten oppdatering da, jeg har blitt frasjålet lommeboken min, smart telefonen min er ødelagt. Jeg savner faktisk å snappe med dere, vise dere hvordan jeg har det og se hvordan dere har det. Nå lever jeg i min egen lille boble hvor alt dreier seg om at barna skal få en uforglemmelig tid i Spania og da helst på en positiv måte. Suprise Visit

Jeg opplever mer her nede på en dag enn jeg gjorde på 1 uke i Norge. Jeg fikk tidenes overraskelse for litt siden, som de fleste av dere vet så skrev jeg i det forrige personlige innlegget mitt at jeg hadde mistet kontakten med faren min. Det er noe jeg synes var tøft så det ble derfor gjemt vekk i hverdagen, plutselig stod han utenfor balkongen min på hotellet jeg bodde sammen med søsteren min, Lene! Jeg fikk helt sjokk, jeg hadde så mye følelser at jeg ikke klarte å reagere i det hele tatt. Jeg var rett og slett satt ut, trodde ikke mine egne øyne. Ikke visste jeg hva jeg skulle si eller gjøre, jeg visste ikke hvordan stemningen var mellom meg og pappa så det ble en veldig vanskelig situasjon som jeg ble tvunget til å håndtere. Og jeg er så ufattelig glad for at de kom, i løpet av den uken de var her fikk jeg ordnet opp med pappa. Bare den konfronteringen i seg selv, gjorde ting lettere. Nå har jeg begynt å bli mer åpen mot foreldrene mine, noe som virkelig er på tide. 

Stjerne MøteDagen etter pappa og søsteren min hadde dratt, traff jeg på the world champions innenfor sykling, Alberto Contador & Peter Sagan! Det var et litt spesielt møte for meg faktisk, vanligvis følger jeg ikke stort med på sport. Men Tour The France har jeg alltid pleid å se på sammen med pappa om sommeren. Jeg husker hvordan jeg elsket når de skulle sykle over brostein. Jeg ville sjelden følge med på hele etappen så pappa ropte på meg når de nærmet seg brostein og slutten av etappen. For en stemning. 

 

En annerledes jul

Jeg hadde så mye positive tanker og kjærlighet som måtte ut når jeg våknet på julaften. Jeg kjente at jeg virkelig savnet familien og lurte på hvordan denne julen kom til å bli. Min første utradisjonelle jul. Jeg ante jo ingenting om hvordan man feiret her nede. Det eneste jeg visste om denne dagen var at jeg og en kollega skulle lage pinnekjøtt og kålrabistapp på ettermiddag / kvelden. Vi startet dagen med å dra på stranden av alle ting, det var nesten som en helt vanlig dag. Den startet iallefall som en helt vanlig dag. Men det var ingen vanlig dag, stranden var usedvanlig full denne dagen. Etter et par timer så kom det en parade med bamser, buekorps og søte nissejenter i fine biler som danset til julemusikk. Jeg fikk en skikkelig 17.mai følelse. he he. Det tok ikke lange tiden før selveste julenissen kom på besøk for å gi gave til barna. Ungene fikk hver sin sjokolade nisse og fikk sitte på fanget til nissen, det var en så stor greie for de at de snakker om det fortsatt. Stress less jul i strandklær hele dagen, svæært få som hadde pyntet seg slik man gjør i Norge. Håper dere hadde en fin jul med de dere er glad i!

 

Nå er klokken blitt ganske mye og jeg skal tidlig opp så må avslutte nå!  Ha en super natt!

 

-Sandra

#sandrahauge #jul #albertocontador #petersagan

 • Den perfekte selskapskjolen?!  For en god stund tilbake, fikk jeg til sendt en utrolig fin ballkjole i posten. 
  Jeg håpet at jeg skulle få prøve kjolen før jeg flyttet til varmere strøk, men det gjorde jeg dessverre ikke. Derfor ble søsteren min (avbildet under) den heldige eieren av kjolen. Hun brukte kjolen på Høst Stormen og fikk overveldende mye oppmerksomhet og komplementer. 


  -XxY5vxVsM

  Modell: Inger Hauge (trykk på navnet for å sjekke ut insta'en hennes)
  Sjekk ut Sofiamoore.no for flere eksklusive kjoler som er skreddersydd etter din figur!! 

  Hva synes du om kjolen?

  *Sponset*

  -Sandra

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits