sandraHaugesittliv -

Kjøp VG idag!Smiil!

Jeg elsker dere!! Det er så utrolig gøy når dere slenger igjen en kommentar når dere er innom. 

De aller fleste av dere er positiv og det er god stemning. Men så har du de som alltid må kommentere noe for å lage drama / skape sjalusi! 

Når jeg fikk jobb i Spania, fikk jeg kommentarer på at det var lureri før dere visste hvilken jobb jeg hadde fått. Nå er det Jonas, at han har dame i Trondheim. Jeg synes det er morsomt og jeg koser meg. For å være helt ærlig så kan Jonas gjøre nøyaktig hva han vil uten at jeg blir sjalu, han er singel til han ikke er singel mer. 

Og uansett om vi hadde vært sammen nå så hadde jeg ikke hindret han i å gå til en annen eller gjøre det han følte for. Jeg hadde ikke være hjemme å bekymret meg for hva Jonas drev med. Jeg hadde stolt på han til det motsatte var bevist. Misforstå meg rett, jeg er ikke for utroskap.

  

Jeg må kjøre og hente en venninne nå! Forresten, husk å kjøp VG idag! 

Ha en nydelig dag, det skal jeg!

 

-Sandra♥

 

 

#Adamsøkereva #VG #rampelys #stjernepar

 • OSLOLove💖   

   

   

  Heii! 

  Så utrolig koselig at så mange leser bloggen min uten at jeg har postet et innlegg. I skrivende stund så sitter jeg omringet av spente deltagere! Tenkte å bare å oppdatere dere direkte fra Oslo!! 

  Vi har startet dagen med litt voksendrikk så nå er det supergod stemning for å si det sånn.  Bildet jeg legger ut er ikke blant beste, men jeg fikk ikke til å legge ut bildet fra restauranten vi spiste på! Så det kommer senere!  

  Nå skal jeg snart stikke inn på rommet mitt og finne ut hvilken kjole jeg skal gå med på premierefesten! Hi hi.

     Jeg blogger fra mobilen og har tenkt å nyte selskapet jeg har rundt meg, sjekk ut kategorien "meg i media " for å lese de siste sakene om meg og media. Det ligger litt av hvert der. 

  Blogges i morgen da! 

   

  Husk premieren på TVNORGE 21.30  Ikveld! 

   

  -Sandra ♡

   

  Haugesandra på snap og instagram 

 • Det smeller fra topp til kjeller, nå er det Sandra Hauge som gjelder!  God Kveld

  Overskriften er hentet fra et bursdags-rim mamma og pappa lagde for meg når jeg gikk i 7 ende klasse. ha ha, jeg husker det fortsatt. Men det er veldig mye som skjer om dagen så jeg følte rimet var en passende overskrift. I dag har jeg hatt intervjuer fra morgen til kveld. Først hadde jeg intervju med lokalavisen: Os og Fusa posten deretter Midtsiden og sist, men ikke minst: SeogHør . 

  Det er mye spenning i luften nå, mellom oss deltagere og TvNorge. I morgen skal jeg stå opp tidligere enn vanlig for å levere ungene i barnehagen og deretter vende nesen i retningen OSLO!! Jeg anbefaler dere og lese innlegget til midtsiden i dag, der får du en del informasjon som jeg ikke har snakket om tidligere, sjekk det ut: Trykk her

  Ut i fra bildet å bedømme så ser det ut som TvNorge har det gøy på jobb. Ha ha.  Jeg jobber best under press

  Av en eller annen grunn så elsker jeg litt tidspress. Noen av dere har kanskje lagt merke til at innleggene mine ofte kommer ut sent? Ungene er som regel sovnet før kl 20, men jeg starter ikke å blogge før kl 22.00 ca. Målet er som oftest å få innlegget ut før kl 24.00 og jeg liker å ha litt knapt med tid. Samme er  det når jeg skal finne kjole til premièrefesten. Noen av deltagerne tenker på dette flere uker i forveien, jeg tenker på det dagen før jeg. Ha ha. Resultatet blir at jeg tar med meg en koffert fylt med kjoler til Oslo! Gjett om Ellen Elise skal få kose seg når jeg har catwalk for hun! "skal jeg gå med den kjolen eller den?" Hvilken var finest?" Er du sikker?" Var den wow faktor?" ha ha ha. Ser det for meg.  


  Slik ser kofferten min ut foreløbig, så lite tid så mye å gjøre! But I love it! 

   

  Husk premièren Imorgen kl 21.30 på TvNorge! woop

  -Sandra♥

   

  #adamsøkereva #Blogg #nakendating #kjærlighet #drama #sandrahauge

   

 • Er jeg singel?!  Hei alle solstråler! ( hi hi)

   

  Nå er det en uke igjen til premièren av Adam søker Eva, skal du se på? 

  Beklager for at jeg har nedprioritert bloggen i det siste, dagene har gått i ett.  I hele år så har jeg droppet all dating, Det har selvfølgelig med programmet å gjøre. Den siste tiden er det flere hyggelige karer som lurer på om jeg er singel eller har invitert meg på date. Jeg har helt sikkert kommet med en teit unnskyldning eller latt vær å svare dere.  I dag har jeg hatt nok et intervju med VG,  i intervjuet avslører jeg hvordan tiden i etterkant av programmet har vært, om jeg er singel og litt til. Intervjuet kommer ut i neste uke, det blir delt opp i 2 deler. Det kommer et intervju på torsdag  17.9.2015 og et intervju etter programmet. 

  Dette året har jeg holdt kortene veldig tett inntil brystet, om jeg kan formulere meg sånn. Jeg gleder meg faktisk til jeg kan blogge om sivilstatusen min og alt er offentlig. 

   


   Nå skal jeg lage meg noe mat, rydde og starte med å pusse ned terrassen. Wohoo. 

  Tror du jeg er singel? hvorfor / hvorfor ikke?

   

  Følg meg på instagram: trykk her

  Følg bloggen min: Trykk her

  Snapchat:  P.S Instagram var blitt hacket så om "jeg" har tagget deg i noe, så er det ikke meg. 

   

  Ha en strålende dag!

  -Sandra♥

   

  #adamsøkereva #nakendating #sandrahauge #VG #intervju #PR #blogg

 • Intervju med Side2  Har dere hatt en fin dag? 

   

  Jeg har hatt en veldig fin dag iallefall, jeg startet dagen slik jeg elsker å starte den, med trening. I dag var det legday, eller skal jeg si ass day. ha ha. Neida. Men jeg er veldig fan av å trene ben, rumpe og rygg. Så pleier jeg og skvise inn noen øvelser for magen i ny og ne. Denne uken skal jeg prøve å trene 5 dager, håper jeg klarer å få det presset inn i tidsskjemaet mitt. 

  Jeg trener alltid om morgningen for da slipper folk å se hvilket vrak jeg er når jeg er ferdig å trene. ha ha. Så slipper jeg å vente på at apparatene skal bli ledig. Hvem liker vel å vente? 

  Etter trening stakk jeg hjem å jobbet litt, sjekket mail, blogget og hadde et intervju med side2. Intervjuet kan dere leser her: side2.no . Jeg ble faktisk veldig fornøyd med intervjuet, hun skrev ned så og si nøyaktig det jeg sa. Det synes jeg er så fascinerende med journalister, hvor flinke de er til å få ned alt på papiret mens de fører en samtale.  Det eneste hun tok feil på, var hvor innspillingen fant sted. Det ble ikke innspilt i Vietnam, men i Filippinene

     Foto: TvNorge

  Etter jeg hadde hentet ungene i barnehagen, dro vi hjem å spiste middag før vi tok turen i hundeparken sammen med min søster og niesene mine. Der drev ungene løp å herjet, jeg tror de løp 100 meter x 10 minst. De sovnet med en gang vi kom hjem. Det er så utrolig kjekt å se på smilet å høre gledeshylene deres når de leker eller mestrer noe. Det må være det beste med hele morsrollen. 

   

  Hva har dere gjort idag? 

  Likte du intervjuet med Side2?

  -Sandra♥

  #blogg #adamsøkereva #sandrahauge #Media #PR #Side2 #underholdning

   

 • Premieren på Adam Søker Eva  Tusen takk for all oppmerksomheten jeg har fått de siste 2 dagene, både på mail, tlf, facebook, insta og snapchat. Jeg har faktisk aldri fått så mye oppmerksomhet før så det er ganske spesielt for min del, jeg vil gjerne "tilfredsstille" alle. Men når man er alene med 2 barn så kommer de foran alt annet, uansett hvem som skriver. Så sannsynligheten for at jeg setter meg ned å fører en samtale på dagtid, er veldig liten. Setter pris på om dere viser forståelse for det og ikke blir sint eller skriver 20 ganger på rad. Jeg svarer når jeg har mulighet og ro rundt meg. 

   

  17.september kl 21.30 begynner Adam Søker Eva på TvNorge!

   Jeg drar til Oslo på premièrefest sammen med de andre deltagerne, noe jeg gleder meg vanvittig masse til. Jeg er så spent på hvordan de er, jeg har bare møtt noen av deltagerne og de har vært helt fantastiske alle sammen. Tror det kommer til å bli en sinnssyk fest uten å gå noe mer innpå det teamet. he he.  Du ser meg i første episode av programmet om du velger å se på. 

  Måtte bare legge ved bildet av meg når jeg hoppet i fallskjerm, det er litt som å være på naken date for første gang. Du har en anelse om hva som venter deg, men du aner likevel ingenting. Du føler deg fri, anspent & nervøs på samme tid. 

  Har du hoppet i fallskjerm?

  Skal du se premièren av Adam Søker Eva?

   

  Igjen, tusen takk for alt det fine dere skriver, det varmer! 

   -Sandra♥

  #premiere #adamsøkereva #sandrahauge #tvnorge #oslo #blogg

 • Dere får se meg på mitt værste!  Adam Søker Eva har vært bra for meg på mange måter. Seriøst, før programmet så kunne jeg ikke en gang dra på butikken uten sminke. Nå viser jeg meg uten sminke foran hele Norge. Ikke bare det, men kroppen min, den har jeg aldri vært fornøyd med. Jeg er fortsatt ikke fornøyd, men jeg bryr meg mindre enn jeg gjorde før. Etter programmet er jeg blitt tryggere på meg selv, bedre kjent med meg selv og har lært meg å godta meg selv slik jeg er. 

  Jeg fikk først nei til programmet så ble jeg små skuffet og begynte å spise drit. ha ha. Og jeg likte ikke kroppen min fra programmet som vises på VGTV idag. Innspillingen foregikk i februar så det dere ser på skjermen, er vinterkroppen. Med unntak av det klippet hvor jeg står og henter meg kaffe, det er fra mandag denne uken faktisk.  

  Grunnen til at jeg valgte å takke ja til programmet, var for min egen del. For å teste mine egne grenser og gå utenfor komfort sonen min. Og finne kjærligheten blir som en bonus om man er så heldig at man finner den. 

  Jeg jobber konstant for å bli den beste versjonen av meg selv på alle måter. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og høre deres historier. Jeg er den personen som mer enn gjerne lytter til deg, og jeg gjør det uten å dømme deg. Ingen er perfekt og jeg mener det handler om å godta seg selv slik man er, naturlig. Personligheten kan man alltid jobbe med å bli bedre på.  Istedenfor å fokusere på alle andre, fokuser på deg selv. Hva ønsker du å oppnå med livet ditt? Hva har du gjort idag som har utviklet deg i den retningen du ønsker å gå i livet? Dette er spørsmål jeg stiller meg selv nesten daglig. 

  Dette er slik jeg vanligvis er. 2015 versjonen.  Overfladisk versjon.

  Versjonen du blir kjent med: "om jeg var det første mennesket på jorden" 

  Dette er meg på mitt verste: helt naturlig.   Jeg forventer ikke at du skal forstå meg eller hvorfor jeg ble med på programmet. 

  Om du ønsker å følge meg videre mot premièren av Adam Søker Eva og tiden etter på, kan du gjøre det her: Instagram & Blogg 

  Kunne du blitt med på programmet? hvorfor / hvorfor ikke?

   

  -Sandra♥

 • VGTV  Hei hei hellåå!

  Som noen av dere sikkert har fått med dere så var jeg i Oslo på mandag. Hele grunnen til at jeg var i Oslo, var pga VGTV ville ha intervju med meg. Intervjuet handlet hovedsaklig om Adam søker Eva, men også en del om meg. Det er et veldig uhøytidelig og humoristisk intervju som bør taes med en stor klype salt. Jeg storkoste meg iallefall under "innspilling". Glemte jeg å nevne at jeg var naken midt i lokalet til VG? jeg hentet meg kaffe, leste avisen & nøt utsikten mens de ansatte satt på andre siden av vinduet og gjorde sin greie. ha ha. Ja, det var kleint, men samtidig så var det ganske spennende også på en måte. Det er det som er så gøy med slike intervju, du vet aldri hvilke spørsmål eller utfordringer du får underveis. 

  Selfie etter pilates time @sprek&blidOS  Intervjuet kommer ut i morgen både på vgtv og på nett. Aner ikke når, men jeg legger nok ut en link i løpet av morgen dagen / kvelden. 

  Tenkte forresten å ha en liten spørsmålsrunde. Er det noe med meg du lurer på? legg igjen en kommentar i dette innlegget så skal jeg svare i eget innlegg eller med videoblogg. Fyr løs!

  Ha en fantastisk kveld!

  -Sandra♥

   

  #VG #VGTV #Adamsøkereva #sandrahauge #blogg #spørsmålsrunde

   

 • Jeg har fått meg en homofil venn!  Hola!

  For en dag! Denne dagen har vært så usedvanlig bra! 

  Jeg bare viser dere dagen i bilder jeg! 

   

  Fly til Oslo fra Bergen  Jeg møtte min PR (presse) ansvarlig for første gang. For en fyr!  Går ikke an å ikke like han.   Vi spiste lunsj på TVnorge sin regning, helt ok. he he.   Flere har spurt meg hva jeg skulle i Oslo og jeg kan faktisk avsløre det allerede i dag. Jeg ble intervjuet av VGTV, Intervjuet kommer på førstkommende fredag.

  Visste du forresten at VGTV har egen kanal på TV? Ikke jeg heller, men nå vet du det.


   Intervjuet var veldig uhøytidelig og morsomt!  Det var super stemning!! Føler bildet under var veldig beskrivende. 


   Intervjuet tok mer eller mindre 20 minutter, etter det var jeg fri til å gjøre hva jeg ville.

  Jeg hadde avtale om å treffe en av deltagerne fra Adam søker Eva, Sindre Moen. Sindre er den fyren jeg har manglet i livet mitt!! Han er nemlig Homofil, da mener jeg gjennomført homofil! Jeg har alltid hatt lyst på en homofil kompis!  Han er den jeg har letet etter! Chihuahua har han også! Jeg har så sinnssykt stor respekt for homofile, de tørr virkelig å stå for den de er!!  Elsker holdningen hans, alt er bare morsomt og bra. Sindre tar seg selv så utrolig uhøytidelig og jeg digger det. Vi satt rundt 3 timer & bare lo for oss selv.   Jeg gleder meg så utrolig masse til å treffe Sindre igjen, nesten så jeg skulle ønske vi bodde sammen. Ha ha.  Har dere hatt en bra dag?

  -Sandra

   

  #sandrahauge #homofil #drømmer #blogg #Oslo #TVNorge #VGTV #PR #MEDIA

 • Sykt kleint!  Heii bloggen! ha ha

  Så du meg på God Kveld Norge i går?

  Helt ærlig så ble ikke reportasjen slik jeg hadde sett for meg, nesten ingenting av det som ble filmet hjemme hos meg, ble tatt med. Men jeg synes den ble bra uansett.

  Det var veldig rart å sitte å se seg selv naken på tv med mine 2 søstre og 1 deltager fra programmet, Kenneth. Jeg ble ganske klein og klarte nesten ikke å se på meg selv. he he. Det som toppet alt var at jeg fikk snap fra barnefaren og "svigers" : familien klar for god kveld norge. Jeg døde litt på innsiden når jeg åpnet den, men det ble bra latter i rommet da. 

  Bildet er screnshotet så dårlig kvalitet, desverre. Tekst fortsetter som vanlig under bildet.   Psykologen sin uttalelse reagerer jeg faktisk på. Selvsagt er det greit og ha meninger og det respekterer jeg. Men når man er psykolog, skal man ikke da få mennesker til å føle seg bedre? Måten hun sa ting på, gjorde jo at jeg tenkte at det var skammelig å være med på programmet. Vel, jeg skammer meg ikke og tok det ikke personlig. Faktisk så er jeg veldig overrasket over hvor lite negative kommentarer og tilbakemeldinger det er blitt. Det kommer vel når programmet kommer på tv, tenker jeg. 

  Premieren på Adam søker Eva er Torsdag 17. september kl 21.30 (TvNorge), da ser du meg på skjermen!

  Til alle jeg ikke har svart på facebook, beklager! Jeg prøver å svare alle, men det er ikke så lett. med mindre man vil sitte med hodet konstant ned i en skjerm. Jeg er veldig for å være fysisk til stede når jeg er med andre mennesker så derfor svarer jeg sent. Men jeg har som regel svart innen en måned. 

  Nå skal jeg straks begynne å gjøre meg klar til en koselig kveld med søsteren min, Inger. Vi skal ut å spise god mat å diverse. 

  I morgen skal jeg forresten en dagstur til OSLO så da kommer nok oppdateringen litt sent, med mindre jeg mobil blogger. Time will show.  Stay tuned. 

  Håper dere får en helt fantastisk Søndag. 

  -Sandra

   

  p.s Du kan se God Kveld Norge i reprise kl 02.00 i natt eller på tv2 sumo.

  #Adamsøkereva #tanker #blogg #media #godkveldnorge #søstrenehauge #sandrahauge #tv2 #tvnorge #premiere

 • God Kveld Norge (TV2) på hjemmebesøk!   

  God kveld ( Norge) 

  Håper alle har hatt en like fin dag som meg. De som følger meg på snapchat, har helt sikkert fått med seg at jeg hadde tv2 på hjemmebesøk i forrje uke. I morgen (på selve bursdagen min), har du mulighet til å se meg på GOD KVELD NORGE kl 22.10 på tv2. 

  (tekst forsetter under bildet)

  Psykolog slakter nakentv! 

  På God kveld Norge sin facebookside kan du se et lite klipp av hva som vil vises imåren. Jeg har ikke sett episoden av god kveld norge selv så jeg er veldig spent på hvordan ting er klippet og limt sammen. Ut i fra klippet og bedømme så ser det ut som det kommer til å bli noe dramatisk he he. Jeg gleder meg. Se filmsnuttet her: God kveld Norge  (bildet er hentet fra klippet til God kveld Norge) 

  Jeg kommer nok til å bli mye flinkere til å oppdatere bloggen min fremover!  For å følge de nyeste blogg innleggene, lik siden min på facebook: KLIKK HER

   

  Skal du se god kveld norge i morgen kl 22.10 på tv2?

   

  Ha en super kveld. 

  -Sandra♥

  For å følge meg på instagram og snapchat: Haugesandra

   

  #media #adamsøkereva #tv2 #godkveldnorge #sladder #nakendating #blogg

 • Han lurte til seg et kyss (Video)   

  God kveld! 

  Jeg vil ikke skrive en stil før jeg kommer til poenget, så jeg går rett på sak og lar dere se videoen. ha ha. 

   

  Case: ONROADER reporter intervjuet meg for gatebil, spør om et kyss på kinnet og baam. se video.  ( trykk på den blå skriften eller se video nederst i innlegget)

  Bildet av oss som ble tatt under intervjuet på Snapchat.  Forresten: voksenbrus og engelsk er ikke en så bra kombinasjon. Men ikke tenk på det, se og le! he he.

   

  Jeg har forresten veldig spennende ting på gang før premieren på ADAM SØKER EVA.  Legg meg til på snapchat: haugesandra og følg meg på instagram: Haugesandra for å få siste nytt, før alle andre. 

   

  God natt!

  -Sandra♥

   

  #media #gatebil2015 #onroaders #rudskogen #sandrahauge #blogg #PR #TV2 #adamsøkereva #instagram #snapchat

 • Dette synes familien min om at jeg er med på nakendating (videoblogg)  God natt!

   

  Jeg er så imponert over de som lever av bloggen sin, det er virkelig hardt å skulle skrive blogginnlegg daglig. Jeg har ventet på at videobloggen skulle laste opp på youtube, dette har mildt sagt tatt flere timer. Nå er kl 02.37 og videobloggen er endelig lastet opp. Dette er min første videoblogg noensinne, så ta forbehold om at den ikke er perfekt. ha ha. Videoen er også filmet med en selfiestang og samsung s4, da jeg venter på at  samsung s6 en skal bli ferdig på reparasjon. Kvaliteten er derfor ikke noe særlig å skryte av. 

  Jeg håper uansett at dere liker den.

  Jeg skal stå opp igjen om 3 timer for å sitte på med Inger til jobb, da bilen min er på verksted. Jeg vet hva dere tenker, mobil og bil på reparasjon, klarer hun å ta vare på noe? he he.

  Legg gjerne igjen en kommentar og/eller del innlegget om du liker det. 

   

  Blogges

  --Sandra

  #videoblogg #blogg #søstrenehauge #nakendating #mamma #intervju #familie #kjærlighet #adamsøkereva

 • Naken Ellen Elise + medieoppslag!!  God dag

   

  Tidligere i uken ble 5 av 18 deltagere offentliggjort i VG.  Jeg var så heldig og få være en av de, etter et forsideoppslag hos VG hadde jeg over 12.500 NORSKE lesere, over 13.000 unike lesere og over 20.000 sidevisninger på bloggen. Dette resulterte i at jeg ble toppblogger over natten. En annen som er begynt å blogge, er Ellen Elise. Ellen Elise er en av deltagerne på Adam Søker Eva.  Ellen var ikke en av deltagerne som ble promotert i vg, men i Haugesund derimot, der tar det av. 

  Legger ved et intervju fra Radio kanalen 102, lyd innslaget som garantert vil få dere til å smile: klikk her

   

  Dere kan Lese mer om Ellen Elise her
  Idag kan dere lese om meg i lokalavisen Midtsiden (Os)  Når jeg ser bildet fra midtsiden, kjenner jeg et skikkelig savn. Den øyen, det paradiset. Jeg vil tilbake!!  I skrivende stund så er jeg og ungene inne litt, været er ikke noe å skryte av idag, det pøser ned. Men siden jeg er vant til dette vêret så skal vi straks ta på oss regntøy å hjelpe søsteren min,Inger og gjøre ferdig hundegården hennes. Planen er å få til en videoblogg senere idag/kveld hvor dere får høre Inger ærlige mening om at jeg dater naken på tv. så STAY TUNED!

  Blogges

  --Sandra


  #nakendating #adamsøkereva #SandraHauge #nakenellenelise #blogg #hverdag #reise #PR #media

 • Nakendating som småbarnsmamma!  God mååreen!! 

  Solen skinner, jeg ble toppblogger over natten, livet smiler! 

   

  foto: Dagbladet (innspilling, Filippinene)

  Etter gårsdagen så har jeg fått overraskende mye oppmerksomhet, på godt og vondt. De fleste har vært veldig positive faktisk. Jeg har fått en del spørsmål om jeg fant kjærligheten der nede, det kan jeg dessverre ikke svare på. Dere må bare smøre dere med tålmodighet til høsten.

  Nakendating? hva kommer barna dine til å tenke? 

  Jeg synes nakenhet er et veldig tabubelagt tema og det var veldig utenfor min komfort sone. Jeg er veldig glad i å utfordre meg selv, videre synes jeg også at det er for stort kropppress i 2015 og ville vise frem den normale (sunne) kroppen.  Jeg vil lære barna mine å godta seg selv som de er, jeg føler det er alt for mange som ikke tørr å være seg selv og ofte er tilgjort. Adam søker Eva er et veldig unikt konsept og viser frem gjennomsnittkroppen, det er ingen som har silikon (som jeg vet om), penisforlenger og diverse. Her treffer vi hverandre på den mest naturlige måten, uten å kunne dømme hverandre utifra stil, hår voks /sminke osv. På denne måten blir man bedre kjent med personens indre, og til syvende og sist så er det personligheten man skal tilbringe livet med. Jeg er så lei av å være med folk som bare sitter på telefonen når du er med de, alt er så teknologisk så jeg ville prøve noe litt mer gammeldags og naturlig. Jeg personlig tror at dette programmet kan være bra for selvtilliten til mange og viser at ting kan utvikle seg i rett retning. 

   

  Jeg vil avslutte med en liten teaser fra mitt første naken møte, hentet fra TVNORGE.no

  ? Jeg husker jeg tenkte at det her, det kommer til å bli dritkleint. Jeg håpet bare at jeg skulle klare å se ham i øynene og ikke se ned. Det ble en utfordring, sier Sandra Hauge, som er en av deltakerne i det nye TVNorge-programmet Adam søker Eva.

   

  Ha en strålende dag! 

  -Sandra

   

  #adamsøkereva #sandrahauge #livet #tv #media #PR #Dagbladet #blogg #mammablogg #yolo #TVnorge


 • Forsiden av VG idag!!  Booom, Trommevirvel og alt det der!! 

  Jeg har så dårlig samvittighet for at jeg måtte lyge til dere, da jeg sa jeg skulle reise alene på nye eventyr i Thailand på ferie. Vel, Det var en løgn!  Jeg måtte holde det hemmelig pga kontrakten, nå avslører jeg endelig hva jeg gjorde i februar!! 

  Nå er det offentlig: Både på vg sin nettavis og papir avisen!! Jeg er på forsiden begge steder. 

   

  Jeg er med i Tvnorge sitt nye Tv konsept: ADAM SØKER EVA! 

  Jeg reiste til El Nido i øygruppen Palawan, Fillippinene! 

  (tekst fortsetter under bildet)


  Her er jeg, usminket, nervøs og spent!! Dette bildet er tatt før mitt første intervju under innspilling av Tv programmet Adam Møter Eva

  Noen av de andre deltagerne:

   

  Idag kan du lese eksklusivt intervju med oss på VG+ eller VG sin papirutgave!! 

   
  Enjoy!!

   

  -Sandra

   

  #vg #tv #reality #tvnorge #mamma #blogg #nakendating #adamsøkereva #yolo

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits