sandraHaugesittliv -

Barnefaren flytter til Oslo
God kveld 

Jeg fikk nettopp en melding( Snapchat ) som gjør avgjørelsen min en hel del lettere, barnefaren flytter nemlig til Oslo. Det er mye å tenke på når man skal flytte til utlandet med barn. Det er ikke bare å pakke kofferten å reise. 

Med arbeidsplassen på Anfi så får jeg dekket bosted de første 2 mnd, noe som gjør det mye lettere for oss å klare oss økonomisk. Itillegg til dette så er barnehagen i gå avstand, det er bare 8-10 minutter fra jobb til barnehagen. De er allerede sikret barnehageplass så i morgen tidlig så skal jeg i møte med sjefen i barnehagen ungene går i per dags dato. På møtet skal jeg prøve å få 1 mnd oppsigelsestid istedenfor 2, slik at jeg får depositumet tilbake og kan betale barnehageregningen i Spania med den.

Jeg føler at vi har veldig spennende tider i møte. Om jeg flytter til Spania så kommer jeg fortsatt til å blogge. Jeg synes det er kjekt å blogge, iallefall i ettertid. Når jeg ser tilbake på innlegg jeg har skrevet for 3 år siden, ler jeg for meg selv og rister på hodet. Det er merkelig og gøy å se hvor mye livet endrer seg med tiden. Kanskje jeg lager en bok av livet mitt en dag, hvem vet?

Det er selvsagt veldig dumt at ungene får se familien så lite, det er det som har holdt meg igjen til nå. Men når barnefaren likevel flytter til Oslo så blir det ikke så mye tid sammen likevel. Jeg ser ikke så stor grunn til å bli i Bergen nå. Alt det praktiske er jo i orden med flyttingen nå det er i hovedsak bare papirarbeidet igjen. Jeg skulle ønske at jeg og barnefaren hadde et bedre samarbeid, men slik er det ikke nå. Om 1 års tid så innser han kanskje hvor mye han går glipp av i barna sine liv og vil kanskje ta en større del i livene deres. Jeg håper iallefall det. 

Nå skal jeg ned å ha kvalitets-tid med søsteren min og Lise så vi blogges plutselig! 

-Sandra♥

#tanker #nytt #oppdatering #barnefaren #sandrahauge #familie

 

 

 • Første bil til dødsulykke!  Datoen var 11.08.2013. Jeg og noen kompiser hadde reist på biltur til Oslo for å hente en bil og en motorsykkel. Når vi var kommet til Oslo, bestemte meg å han ene oss for å hoppe ut av bilen midt i ingen steder. Det gjorde vi, ingen plan. Bare for å oppleve noe i Oslo. Vi hoppet av på en plass som heter Hvittingfoss(mener jeg å huske at det heter). Vi sov hos en fyr jeg aldri hadde møtt eller noe, veldig hyggelig fyr. Jeg går ikke innpå detaljene da innlegget dreier seg om selve ulykken å ikke turen. 

   

  Vi satt på bussen fra Oslo til Bergen. Bussen var  full, folk stod i bussen å det var kjempe trangt. Bussjåføren bestilte maxi taxi som skulle følge etter bussen. Da vi IKKE fikk sitte sammen, byttet vi fra bussen til maxi taxien. Ganske flax egentlig. Vi sovnet ganske fort etter vi hadde kommet inn i taxien. 

  Oss når vi sover. he he.   Ca 20 minutter senere. 

   Vi våkner av at alle er helt sjokkert, smålig kaos i taxien. Jeg så ut vinduet, der lå bussen vi satt i, i grøften. Jeg trodde først at det var et vogntog som hadde veltet tidligere på dagen, men skjønte fort at det var mer alvorlig dabtaxisjåføren spurte om det var helsepersonell til stede. Når vi gikk ut av bussen, møtte det oss et skikkelig ekkelt syn. En person lå fastklemt i bilen sin, helt skvist. Det kom røyk fra bilen, min første tanke var at han var død å måtte skjæres ut. Deretter tenkte jeg at bilen kom til å ta fyr når som helst. Jeg kommer aldri til å glemme det synet å den lukten, tror jeg. Lukten av brent lik å skviste innvoller. Det var alt annet en kult for å si det sånn. 

  Det er litt sykt å tenke på at, om det hadde vært noen sekunder etterpå så hadde det vært vi (taxien) som hadde kræsjet med bilen. Sannsynligheten for at vi hadde overlevd i smellet, hadde ikke vært den samme som de som satt i bussen. Alt skjer vel for en grunn. 

   

  Les vg sin artikkel om ulykken her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10119154

   

  Ha en fin Søndag. 

   

  -Sandra

 • Gratis barnemat!  God morgen, kjære lesere!

   

  I går kom buzzador pakken, denne gangen har jeg fått æren av å buzze barnemat. 

  Dette beste med buzzador er at alt er gratis, man betaler ikke frakt eller noe. Det eneste de vil at du skal gjøre er å fortelle din mening om produktene.

  Jeg testet det ut med en gang jeg hadde åpnet pakken, mine unger elsker de!! Sjekk ut bildene under.

  Sebastian prøver å spise selv for første gang!  Det gikk jo relativt bra synes jeg.

  mmm

  Ha en fin dag! :))

  -Sandra

 • Endret etternavn & mellomnavn  God mååren!

   http://lovebaby.no/advert.php?ref=sandrahaugesittliv&aff=0&forward=/

  Nå har jeg endret etternavnet & mellomnavnet på ungene mine. Ja, jeg skrev mine. Rett å slett fordi jeg ikke føler at det rett at ungene skal ha etternavnet eller mellomnavnet til faren. Jeg ønsker ikke å gå mer i dybden på dette i offentlighet. 

   

  Nå heter de altså Sebastian & Nathalie Hauge. Blir lettere med postkassen å slike ting nå når vi flytter. 

  Så skal jo Sebastian døpes på søndag 2.juni. Veldig greit å ha endret etternavnet da. 

   

  Ha en nydelig dag! :)

  -Sandra

 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits