sandraHaugesittliv -

Naboen min ble dreptHimmelen har fått en ny engel..Det er så ubeskrivelig, damen som alltid smilte og var hyggelig mot alle har nå blitt fratatt muligheten til å se sine barn vokse opp. 

 Jeg föler meg så trist og tom, helt rar i hele kroppen. Til tross for at jeg er milevis vekke fra huset mitt så föles det utrolig näert på kroppen. Av alle naboene mine så er hun borte..det hadde veärt trist uansett, men ekstra trist når en smäbarnsmamma forsvinner. Mine tanker går til familien, spesielt barna og alle mine naboer. 

Jeg har ikke hatt det bra i det siste og planen var å legge meg tidlig, det var för jeg sjekket facebook og fikk ukens mest sjokkerende nyhet. En av mine naboer er drept, jeg er satt ut. Jeg får ikke sove! 

Akkurat nå skulle jeg önske at jeg hadde en samboer, en som kunne holde rundt meg så jeg kunne grene litt. Jeg er så utrolig heldig som har barna mine, jeg skal sove sammen med de inatt og klemme de hardt. Dette er en vond påminner om at man må verdsette alle man er glad i! 

Saken kan dere lese her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/drap/kvinne-funnet-doed-i-os-etterforskes-som-drap/a/23666986/

Håper dere får en godt natt sövn!

-Sandra <3

#död #drap #sandrahauge 

 • RESPEKTLØST!!  I går møtte jeg utrolig koselig og sprek dame på 77 år ved leilighetskomplekset jeg bor i. 

  Vi stod å snakket en stund før vi kom inn på leieforholdet hvor vi bor. Jeg har tidligere skrevet et innlegg på bloggen om at jeg må betale dyrere husleie fordi jeg er hvit. Det føltes naturlig å høre hvordan hun opplevde ting, da hun er den eneste norske foruten om meg og barna som bor der. 

  Det hun fortalte jeg, sjokkerte meg!! Og jeg er ikke den letteste personen å sjokkere. 

  (Tekst fortsetter under bildet)

  Hun hadde glemt nøkkelen inne i leiligheten og var dermed utelåst fra leiligheten en del kveld. Hun ringte den afrikanske sjefen for leilighetskomplekset. Han kom å fant frem en plast stol til henne og sa hun måtte sitte utenfor leiligheten til kl 08 om morningen etter! 
   

  Hvem lar en 77 år gammel enke sitte på en plast stol en hel natt??!! Kjente det stakk litt i hjerte når hun fortalte det, selvom hun tok det med et smil. 

  Hadde dette skjedd i Norge så hadde det stått i alle dagens aviser. Heldigvis er det ikke minus grader her nede og hun er en utrolig sprek og livlig dame for sin alder! 

  Det verste er at vi har flere leiligheter ledig i komplekset og flere ledige rom hun kunne sovet i. Han kunne vist henne såpass respekt at han hadde gitt hun en madrass iallefall. Den damen der her helt rå og har en innstilling jeg elsker! Hun mistet mannen sin for bare 3 år siden, men står likevel opp og gjør det beste ut av livet! Håper jeg ser mye til hun fremover! 

  DeL gjerne innlegget videre! 

  -Sandra ♡

  #livetispania #sandrahauge #utlendingispania #RESPEKTLØST #blogg 

 • En historie fra fortiden  God morgen

   

  På bloggen skriver jeg ufattelig lite personlige ting, jeg skriver sjelden om følelser eller ting som har preget meg i stor grad i livet. Likevel så elsker jeg å skrive ned følelsene mine, jeg synes det er lettere å skrive om følelser når det er på sitt verste enn å snakke om de. Du vet når du sitter med en klump i halsen og en stor trang til å få ut følelsene dine? det er da jeg skriver best! Jeg liker ikke å "plage"folk med følelsene mine, så jeg skriver heller å takler ting på egen hånd. 

   

  Jeg kom over en anonym blogg for en god stund siden, og sendte inn en historie som har preget meg i stor grad og som gjør at jeg er den personen jeg er i dag. Nå tenkte jeg å dele den med mitt fulle navn. Dette blir nok det mest personlige innlegget jeg noensinne har skrevet. Les innlegget under.

   

  I flere år lot jeg en mann herske med livet mitt, han kontrollerte og overvåket alt jeg gjorde. Det værste er at jeg lot han gjøre det.  Hvordan kunne jeg Være så svak for han og hvorfor er jeg det fortsatt.  Det føles så patetisk å la en person ha så stor "makt" over meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på følelsene jeg har for han, det mest passende  ordet må være hat. Jeg hater han og jeg hater meg selv for å la meg synke så lavt. 

   

  Jeg trodde jeg var ferdig med han og fortiden vi hadde sammen. Jeg hadde fortrengt hendelsene og følelsene rundt det. Hin dagen kom alle minnene frem. Han presset seg på meg, det var ikke noe nytt. Jeg prøvde å bekjempe det- jeg sa nei flere ganger, låste meg til og med inne i et rom slik at han ikke kunne komme inn til meg. Jeg føler ingenting for han, bare kvalme, bitterhet og kulde. Han har brutt meg ned psykisk og fysisk.  

  Situasjonen er komplisert, men en ting er sikkert, jeg må ta grep i livet mitt. Jeg kan ikke se han mer. Jeg må takle følelsene og konfrontere fortiden. Jeg må bli ferdig med det, jeg trodde jeg var sterk, men jeg har en lang vei å gå og jeg må begynne nå. 

     Jeg pleier å avslutte seriøse ting med litt humor, derfor  la jeg ut bildet over. ha ha.

  Grunnen til at jeg deler den historien nå, er fordi jeg føler meg klar for det. Jeg føler meg helt ferdig med alt! Og han er der han hører hjemme og kommer nok aldri til å ha noe makt over meg igjen. Om du føler en trang til å dele en historie anonym, legg gjerne igjen en kommentar så kan vi dele de litt mindre hyggelige tingene sammen. 

   

  Ha en super dag! 

   

  -Sandra♥

   

  #overgrep #sandrahauge #personlig #blogg #fortid

 • Hjemsøkt?!  Heei, mine kjære lesere!

  Jeg tror at leiligheten min er hjemsøkt, jeg er livredd om kvelden / natten! 

   

  Det har skjedd flere uforklarlige ting i leiligheten min. Jeg vet at det er mange av dere som kommer til å le av meg når dere leser dette, men det betyr ingenting. jeg har VITNER! he he

  Blant annet har eldstedatteren min våknet midt på natten å hylskreket, flere netter. En natt i forrje uke, hylskrek hun helt utrolig masse å roet seg først når jeg tok hun inn i sengen til meg. Når jeg tok hun inn i sengen min, begynte jeg å høre en kvinnelig stemme i rommet mitt & Nathalie svarte den kvinnlige stemmen. Jeg ble livredd..gjemte meg under dynen. he he. stakkar Nathalie. 

  I natt:

  Først våknet jeg av et stoort smell fra kjøkkenet, ble litt skremt, men det stoppet ikke der. Kort tid etter, hørte jeg fottrrinn i gangen, dunkelyder i boden & en mann som "rensket" halsen sin. Det var dråpen! da ringte jeg pappa for å roe meg ned...Han tror iallefal på meg. Kl var ca halv 5 om morningen når jeg ringte. Jeg lå seriøst å skalv i sengen. 

  idag når jeg våknet, oppdaget jeg at lyset i gangen var gått. Så gangen min er helt mørk. Den er egentlig ganske lang og ekkel. Dette er en ganske gammel leilighet like ved oselven. Når jeg ser ut vinduet så ser jeg rett på elven hvor flere mennesker har druknet. 
   

  Har du opplevd uforklarlige ting i din bolig?

  -Sandra♥

 • Jaaa!  Jeg har kjøpt meg polestang med cd (treningsprogram) så nå skal jeg bli fit og myk. hehe! 

  Bare for å avkrefte spekulasjoner: jeg skal ikke bli stripper!! Jeg gjør det for treningen sin skyld! :)

  Satser på at det kommer en kjekk mann med stangen levert på døren min i neste uke, hehe..neeida. 

   

  Jeg befinner meg fortsatt på Sandsli & det er jeg ganske glad for i og med at Nathalie gikk ca 30 skritt!! endelig!! 

  Syns det var veldig kjekt at både meg og faren hennes fikk oppleve det spesielle øyeblikket i livet hennes! :) 

  Hun tok sine første skritt når hun var 14 måneder gammel, altså for 4 måneder siden. Man kan ikke akkurat si at hun stresser med å gå, jeg tror hun trives veldig godt med å krype og stå på gulvet. hehe

  Nå håper jeg hun går mer og mer hver dag slik at det blir permanent, det hadde vært veldig kjekt syns jeg! 

   

  Pole dance stang ? den moderne og populære treningsformen  kjøp den her: http://www.importpris.no/pole-dance-stang-den-moderne-og-populaere-treningsformen?utm_source=kelkoono/

   

  Good Natt!

  -Sandra<3

   

 • DÅRLIG!  hallo! 

   

  Jeg har blitt skikkelig dårlig i dag, har sovet i nesten 4 og en halv time! Heldigvis har jeg kun sebsatian i dag så jeg har faktisk mulighet til å bare ligge i sengen! :)

  Jeg fryser, har vondt i hodet og garantert feber! føler meg helt elendig..Jeg skal hvertfal ikke ut i måren! om formen er bra, skal jeg opp til foreldrene mine å feire det nye året sammen med  de & ungene! :)  frister å bare ligge i sengen og sove ut sykdommen imåren, men det kan jeg desverre ikke siden jeg har en aktiv jente på 17 mnd! :)

   


   

  Hvordan feirer du/dere nyttårsaften? 

   

  GOD NYTTÅR! :D håper dere får en fantastisk feiring sammen med de dere bryr dere om! 

   

  -Sandra

 • For en natt!  Hadde jeg visst hvordan natten min kom til å bli, hadde jeg lagt meg myye tideligere! 

   

  i 3 tiden i natt begynte Nathalie og spy skikkelig masse, det var spy overalt! Jeg måtte tørke opp, vaske hun og skifte sengetøy.

  Mens jeg ordnet opp begynte Sebastian å grine fordi han var så sulten! jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet og ordnet opp med Nathalie så fort som mulig.

  Sånn holdt det på hver time, opp å tørke spy! Ikke akkurat den største gleden ved å være mamma, men man må jo bare gjøre det. 

  Nå sover begge ungene så jeg kan egentlig legge meg jeg også, men når jeg først har muligheten velger jeg å kle på meg.

   

  Har dere sovet godt?

   

  Utsikten fra hagen! masse snø! :) får holde oss inne i dag siden Nathalie er syk,  Ha en snøfull dag! :))

   

  -Sandra

 • De dagene du bare vil legge deg ned for å dø!  Hallo! :)

  Som dere kanskje har fått med dere så mistet jeg kortholderen min sammen med alle kortene inni. Idag har dagen bare vært forferdelig fra den begynte til den sluttet.

  I går var en kompis så snill at han lovde at han skulle kjøre meg til jobb idag tidlig, men når morningen kom og jeg ringte han, tok han selvsagt ikke tlf. Jeg måtte ta bussen til jobb å forklare at jeg hadde blitt frastjålet alle kortene mine, det gikk heldigvis greit. Når jeg kom på jobb var jeg sinnsykt kvalm og dårlig etter bussturen og måtte holde meg når jeg satt i kassen til det ikke var noen kunder slik at jeg kunne springe på toalettet og spy. Så blir jeg kritisert av en kollega for at jeg løper fra kassen med en gang det ikke er folk å lar andre blir sittende. Da ble jeg skikkelig sint for det er ikke lett å sitte der når man er så kvalm. Det er ikke akkurat sånn at jeg kan spy i kassen heller.  Hun argumenterte med at det var dårlig gjort å la en person sitte i kassen fra kl 08- 14, det skjønner jeg jo, for jeg sitter SINNSYKT ofte i kassen i 8 timer i strekk (hvis du ser vekk i fra pausen). Da er det ingen som bryr seg + at jeg er nesten alltid den siste som får spise lunsj. Jeg hadde også svært lyst å se brannkampen som gikk idag, det var jo huseklepp sin første hjemmekamp. Jeg spurte folk  flere dager i forkant av kampen om de kunne ta vakten eller bytte slik at jeg kunne se kampen, men det var selvsagt ikke mulig. Jeg begynte på jobb 30 minutter før jeg skulle begynne i håp om å få gå litt tideligere slik at jeg kunne se kampen, men svaret ble også nei til det. Enda det ikke var masse å gjøre og stengeansvarlig stod på lageret og spilte ball med flere av de ansatte. Når jeg skulle ha lunsj, var det 2 andre som bare hadde jobbet et par timer som var der inne med meg. For meg ble det så mye at jeg begynte å grine foran de to som satt der(masse hormoner). Jeg griner svæært sjelden offentlig, men jeg fikk så nok.  

  Mistet 500 kr: mamma & pappa reiste til syden igår og var så snille at de ga meg 500 kr før de reiste så jeg kunne ha til mat. Jeg har på en eller annen merkelig måte klart å miste de. 

  Når jeg endelig var ferdig på jobb så gikk det ikke noen busser som passet hverandre fra Fanatorget til Os, så det tok meg 3 timer fra jeg var ferdig på jobb til jeg var hjemme. 

   

  Kort oppsumert: skuffelse på skuffelse, mister 500 kr, ingen brannkamp,ingen kortholder, 3 timer å komme seg hjem, masse negative tanker og følelser, ingen kjekk dag på jobb.  Ingen å komme hjem til, ingen lyspunkt.   Hvordan har din dag vært?

 • Kjipt!  Fikk lønning idag, den var ikke bra! sÅ MISTER jeg kortholderen min mens jeg stresser på jobb.

  Så på toppen av det hele så finner jeg ikke kodebrikken til nettbanken min...Ingen på jobben som finner kortholderen min heller :/

  Har jo bankkort, busskort osv der inni..heldigvis hadde jeg sesongkortet til  Brann stadion i en annen jakke! :)

  Begynner å lure på om det er en lommtyv på Sandsli nå..de 2 siste dagene har det vært 3 personer utenom meg som har mistet lommeboken sin! 

  Jeg må vel snike på bussen til jobb imåren..får jo ikke tatt ut penger eller noe!! Nå bare drikker jeg brus, spiser pommes frites & syns synd i meg selv..Helt alene..heheh

   
 • Dagen i dag!  Har hatt den værste starten på dagen siden jeg kan huske. 

  Jeg hadde tidligvakt på jobb i dag og skulle begynne på jobb kl.08.00.

  Jeg pleier vanligvis å være på jobb 5 over halv 8 i og med at det er en del jeg må gjøre før butikken åpner, men i dag var et stoort unntak!  

  Jeg våknet kl.07.50 av at Nathalie (datteren min) grein og hoppet opp av sengen og fant ut at jeg hadde forsovet meg..veldig kjekt!  Så jeg hev på meg uniformen og løp avgårde som en gud for å rekke å være der før 8.  Jeg var der faktisk 2 minutter før vi skulle åpne, så var ikke noe stor krise. Bortsett fra at jeg følte meg skitten, stygg og ekkel!

  Når jeg hadde vært på jobb et par timer, følte jeg for å ta en tur i garderoben og sjekke om det hadde skjedd noe på telefonen.  Da hadde jeg fått melding om at min kjære var syk og jeg lurte på om jeg kunne komme hjem å passe på babyen siden han ikke ville smitte hun. Han hadde hele 39 i feber. Så fikk jeg dra hjem etter 1 og en halv time..

  Nå ligger min skjønne baby og sover søtt i sengen, og jeg bruker tiden på å skrive om min fantastiske dag.  Hvordan har din/deres dag vært?


  Meg og Nathalie ca 2 uker etter føsel! <3

  Adios Amigos! ;)

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits