sandraHaugesittliv -

Blir det hollywood? 

 

For en göy dag!! 

Tusen takk til alle som tok seg bryet med å önske meg lykke til idag, setter utrolig stor pris på det. Dere er så gode! 

Formen var ikke akkurat på topp, men det stoppet ikke meg. Jeg er en av de som synger "karaoke" på full hals til radioen. Samme er naboen fra Holland, det var mildt sagt god stemning. he he. Jammen ble det noen dancemoves også, Jeg "angrer" på det nå. Kroppen er helt död. Men det var verdt det, man har tross alt bare et liv. Dette ble det eneste bildet som ble tatt av meg idag, her ser det ut som jeg er alene. Alle som fulgte meg på snapchat idag, kunne se at jeg hadde en dröss med konkurrenter. Dere vet at det er en hollywood film, men hadde dere visst hvem som var i hovedrollen så tror jeg flere hadde kastet seg på flyet til Gran Canaria ha ha. Blant folkene som hadde audition på samme tid som meg, så var det nesten bare spanjoler slik det så ut. Jeg er ganske sikker på at jeg var den eneste skandinaviske på stedet.Men om det stiller til min fordel, gjenstår å se. Det jeg fikk vite idag, er at innspilling er i mai fra 1-5 dager. Oppdraget er betalt. De ansatte som var der, kunne ikke et ord engelsk så alt foregikk på spansk. Ting gikk overraskende fort. De stilte spörsmål, registrerte deg og tok bildet. Så var det over. Jeg hadde regnet med noen timer venting osv så jeg arrangerte det slik at ungene ble med noen norske venner hjem etter skolen.Når jeg hentet de, var de i fullt opptatt av sparkesykkel og brannbil så det er tydelig at de koste seg der. Det er så utrolig göy at de har fått seg så gode venner på skolen, vi var på stranden med de i helgen og ungene har lekt sammen flere ganger etter skolen mens vi foreldre har vert til stede.De stråler like mye av glede hver gang. 

Uansett om jeg får bli med i filmen eller ikke, så var det iallefall en god dag! Nå er det bare å kysse fingrene! wohoo. Jeg må ta tidlig kveld for helsen sin del kjenner jeg. 

Natta!

-Sandra

 

#sandrahauge #livetispania #hollywood #blogg

 • Den störste auditionen i mitt liv!!  wee! God mååren!

  Dette er en ubeskrivelig dag for meg, så utrolig spennende og nervepirrende. 

     Frokosten er inntatt og dusjen står for tur. 

  Kl 11.30 lokal tid skal jeg og 2 naboer fra Holland ta en roadtrip til Las Palmas for å se om vi har en sjanse til å komme med i en aldri så liten hollywood film. Jeg har aldri vert på audition for film för, kun tv. Men som alt annet innen film og tv så er det hemmelig. Jeg har audition kl 1 lokaltid, dvs kl 2 norsk tid. 

  Vanligvis ville jeg stått på badet å stelt meg for lengst, men i denne settingen så skal man vere så naturlig som mulig. Dvs minimalt med sminke så det blir digg. Det som er dumt er at jeg har vert syk / hatt influensa i 5 dager nå og jeg er fortsatt et godt stykke unna å bli frisk. Men jeg kan ikke la denne sjansen glippe gjennom hendene på meg. Håper virkelig jeg får bli en del av filmen, isåfall blir det noe av det störste jeg har opplevd i livet.   Jeg skal fortelle dere hvordan det går, men jeg kan desverre ikke ta noen bilder inne i lokalet hvor audition holdes. Det stod ganske klart og tydelig i mailen jeg fikk. Jeg kommer mest sannsynlig til å lage en snapchat story fra dagen, fölg meg gjerne: Haugesandra. 

  Nå må jeg hive meg rundt! Ha en super dag! 

   

  -Sandra

   

  #sandrahauge #audition #hollywood #film #livetispania

 • For godt til å være sant  Livet begynner hvor komfortsonen slutter!

   

  Det er faktisk helt sant. Siden året 2013, har jeg utfordret meg selv. Jeg har gått utenfor komfortsonen min x-antall ganger. Noen ganger vinner jeg, andre ganger lærer jeg. 

   

     Når jeg faller, reiser jeg meg opp igjen- sterkere. Nå er det som om alt slitet jeg har hatt tidligere, kommer som en stor premie. Ting er liksom for bra, også har jeg vokst opp med at; Virker noe for godt til å være sant, så er det som regel det. Min største frykt akkurat nå, er å la mulighetene gli gjennom fingrene på meg å angre for at jeg ikke ga alt. Men slik kan jeg ikke tenke, nå skal jeg fortsette å være gal. Forsette min egen sti, min egen vei, mot mine mål. 

     Her skal jeg og ungene starte vårt eventyr, Balito Beach! Det blir vårt første hjem i Gran Canaria. Det begynner å nærme seg avreise med stormskritt! For første gang, kjenner jeg sommerfuglene i magen!  Hva synes du? Fint førstehjem? Det er i gåavstand til både barnehage, jobb, strand og har basseng i hagen. Synes det er perfekt jeg! 

  Vi har så utrolig spennende tider i vente og jeg føler at jeg svømmer i tilbud akkurat nå. I hele dag har jeg og en venninne jobbet på spreng for å få til et prosjekt. Hun har virkelig stått på for å hjelpe meg i dag, utrolig herlig jente. Jeg har potensielt noe utrolig spennende på gang i New York, det er liksom for godt til å være sant. På tirsdag skal jeg ha skype samtale kl 05.00 norsk tid. Jeg har en veldig bra følelse på dette møtet, og om jeg nailer det så er jeg seriøst verdens heldigste kvinne. Det er større enn jeg noensinne har turt å drømme om. Det sier vel sitt?   Foruten om dette så har jeg fått en ny sponsor til bloggen min, så snart har dere mulighet til å vinne noe meget pent inne på bloggen min. Det blir skikkelig bra! Har du konkurranse instinkt?  Da må du følge med på bloggen min fremover!

  Ha en super kveld!

  -Sandra♥

   

  #sandrahauge #nyeeventyr #komfortsonen #spania #mamma #blogg

 • Morgan Sulele & Innertier i Bergen  Heii!

   

  Må begynne med å fortelle dere noe sykt! Noen av dere la kanskje merke til at jeg ikke blogget igår? 

  Grunnen er: Jeg flytter til Gran Canria!! wææ. Jeg fikset alt igår. Jeg er så utrolig glad og spent. Alle papirer, helsekort, bosted, flybilletter, barnehageplass osv er på plass. Det er så surrealistisk og bra! Jeg flytter allerede i slutten av denne mnd. Ikveld er muligens siste sjansen deres til å treffe meg før jeg flytter. 

   

  Morgan Sulele & Innertier har konsert i Bergen idag @Ovenpå og jeg vil møte DEG der! For å kjøpe biletter: Trykk her  eller kjøp bilett i døren for 70 kr ekstra. 

  Sjekk ut musikken! Jeg vet du digger den! 

  Jeg vil heller ha deg:

  Bare min

  Du er ung (en gang)

  Dum


  Ja, dere tar poenget! Musikken er kjempe fengende og det blir god stemning. Jeg skal dit med Inger, en venninne og forhåpentligvis DEG! 
  Vi sees ikveld da @ovenpånightclub om du er 18+ år! hi hi. 

  -Sandra♥

  Innlegget er: 


  #morgansuele #innertier #sandrahauge #konsert #Bergen #ovenpå #granCanaria 

 • Jeg har fått jobb i spania  Hva gjør jeg nå?!

  Som jeg har skrevet på bloggen tidligere så har jeg en drøm om å bo utenlands i et år og lære meg spansk. Nå har jeg muligheten til å krysse av 2 punkter på bucket listen min.   Selskapet hadde hele 81 intervjuer og jeg var en av de heldige som fikk jobben. Så kommer alle tankene, den første tanken som slår meg er barna. Arbeidstiden er ikke i henhold til barnehagetider, men fra kl 12.00-20.00 om kvelden. Men jeg jobber kun mand-torsdag, dvs jeg jobber ca 25 % mindre enn spanjolene og tjener ca 40 % mer enn en gjennomsnitt spanjol. Jeg er i kontakt med en fra Bergen som bor der nede nå, hun skal prøve å skaffe meg en barnevakt. 

  Oppstart er 09.november så jeg må dra ned før den tid. Inntil da, må jeg leie ut huset, skaffe meg helsepapir, fornye passet til ungene, si opp barnehageplassen og pakke kofferten.  Så er det barnefaren, men jeg tenker at han har de ikke så ofte uansett så han kan evt bare booke en billig flybilett og bo hos oss en uke i ny og ne. 

  Foreløbig så ser jeg på det slik: fordeler; ungene kan bli kjent med en ny kultur, jeg sparer penger, kan pusse opp huset når jeg kommer hjem fra Spania. Får mer tid med ungene, bli kjent med nye folk, det er bra og ha på CV-en at man har bodd i utlandet et år, det er varmt, ungene kan lære seg å svømme tidlig, bli flinkere med språk, bli mer åpen mot andre mennesker. Ulempe: Vi får se familien og venner mindre.

  Jeg tenker at om jeg skal flytte utenlands så må jeg enten gjøre det nå, før ungene begynner på skolen. Eller så må jeg vente til jeg er pensjonist, må gudene vite om jeg har helse til å bo der da. Jeg lever etter sitatet: Let your dreams become your goals. Helt ærlig så tror jeg at jeg kommer til å angre skikkelig om jeg takker nei til jobben, om jeg gjør det så er det 1 av 2 grunner. At jeg ikke finner pass til ungene eller familien. Jeg vet at de kommer til å bli kjempe sint om jeg takker ja til jobben. Samtidig så har jeg snakket en del med ungene om å flytte til syden og hva det evt vil innebære på godt og vondt. Sebastian er gjerne litt liten til å vite skikkelig hva han vil, men Nathalie forstår det og hun er kjempe giret på å dra. Sebastian er giret han også, selvom han kanskje ikke skjønner ting på samme måte som Nathalie gjør. 

  Hva ville du gjort om du var i min situasjon?

  -Sandra♥

  #sandrahauge #jobbispania #tanker #drømmer #fremtid

 • Jeg brukte 55.100 kr på lappen!  God Kveld

   

  Jeg tror at jeg er blant få personer som har brukt 55.000 kr på lappen, eller iallefall blant de få som innrømmer det. Jeg har aldri likt eller hatt noe interesse for å kjøre bil, og har brukt lang tid på å klare å få hendene mine på sertifikatet på bil. 

  Når jeg tenker på alle pengene jeg har brukt, tenker jeg på så mye glede jeg kunne hatt av å bruke pengene på en tur til Maldivene eller et personlig trener kurs i Florida. Men man er jo nesten nødt til å ha sertifikatet når man bor alene på landet med 2 små barn- kollektivtilbudet der er jo ikke akkurat noe å skryte over.  

   

  20.000 kr på oppkjøring!

  Ja, jeg strøk hele 3 ganger før jeg bestod på oppkjøringen. 

  Jeg synes det er viktig å være ærlig mot meg selv, gjør jeg feil så gjør jeg feil. Tingen er at det spiller ingen rolle hvor mange ganger man gjør feil, bare man ikke gir opp. Hold hodet hevet, vær målbevisst og ta action. Prøv igjen, igjen, igjen og igjen, til slutt så klarer man det. Og det man må jobbe ekstra for, er det ekstra deilig når man får til. Folk husker deg for det du KLARER og ikke alle feilene du gjorde underveis. 

   

  Her er mitt midlertidige førerkort:   Det føles så utrolig deilig å ha førerkortet, det er så befriende. Jeg føler meg 5 kilo lettere nå når jeg endelig har fått det til!  

  Hard come, hard go! Jeg er faktisk stolt over at jeg klarte det, til tross for null søvn natt til førerprøven. Jeg var så trøtt under kjøretimene før oppkjøring, når en person hadde kjøretimer, lå jeg å sov i baksetet. he he. Jeg hev innpå med energi drikk og lurte hjernen til å tro at jeg var våken når det var min tur til å sette meg bak rattet. 

   

  Min første roadtrip:   Jeg fikk æren av å kjøre ballets konge fra Os til Loddefjord sent natt til idag. Det var utrolig avslappende å kjøre uten at noen satt ved siden av å tenkte over kjøringen min. 

  Marco på bildet over, lå å sov ved siden av meg når jeg kjørte. he he. Det endte jo selvsagt med at jeg kjørte feil og måtte snu, retningssans er fint. Jeg fant heldigvis veien uten å måtte stresse, og følte en indre ro når jeg kjørte med musikken på. Lite trafikk var det også, perfekt!

   

  Prøvde forresten Weightless buksen til lillesøsteren min tidligere ikveld.  Det er seriøst den mest behagelige buksen jeg noen gang har prøvd, så sitter den helt perfekt på rumpen også. 

  Jeg har vanligvis et problem med at buksene siger ned når jeg går med de, men denne var det "lim" på innsiden av livet på buksen som gjorde at den holdt seg oppe. Det føles ut som om man går naken når man har den på, skal definitivt anskaffe meg en sånn en. Har aldri skjønt hva som var så spesielt med den, før jeg prøvde den på. Den er verdt hver krone for å si det sånn. he he. 

   

  Men nå skal jeg ta tidlig kveld, skal tidlig opp å jobbe på huset i morgen. Sov godt! 

   

  -Sandra

   

  #weightless #blogg #ung #mamma #helg #hverdag #kos #lappen #glede #failed #succsess #opptur #nevergiveup #motivation   


    • (Hoved)Topplisten  God morgen!

   

  Innlegget jeg postet natt til igår, tok mildt sagt av og det er kjempe gøy! 

  Siden jeg har blogget veldig sjelden og det har gått en stund mellom hver gang, har det vært en sinnssyk økning i lesertallet og ikke minst sidevisninger. 46.plass på hovedlisten, 35.plass på bloggtoppen og 2.plass i kommunen gir meg litt motivasjonen til å forsette å blogge.   Tusen takk til dere som engasjerer dere!  mitt sensitive innlegg: 
  http://sandrahaugesittliv.blogg.no/1391383254_hvordan_kan_du_vre_s_.html. Sjekk ut facebook proilen min for å se diskusjonen og alle de artige/koselige/mindre koselige kommentarene. https://www.facebook.com/sandra.hauge1

     For å følge bloggen min, lik denne siden på facebook: https://www.facebook.com/sandrahaugesittlivblogg.no?fref=ts

   

  Ha en fin formiddag! 

  -Sandra

  #blogg  #mammablogg #ungmamma #bloggtoppen

 • Jeg traff Kristian Rene fra PARADISE HOTEL  Heiheeii! 

   

  Jeg har vært tidenes dårligste blogger i det siste, nesten litt dumt at den er blitt så nedprioritert. 

  Siden sist så har jeg fått innkalling til ultralyd av hjerte til Sebastian, da han han en bi-lyd på hjertet. 

   

  Eldste søsteren min å hundene hennes har "bodd" hos meg noen dager nå, dagene har vel egentlig gått i ett fra begynnelse til slutt. 

   

  Jeg føler nesten at jeg er tom for bloggord, he he. Kan legge ved bilder siden sist. Forresten så tenkte jeg at søsteren min, Lene Marie, skulle få lov til å begynne å bruke bloggen min også. Det blir litt gøyere for dere når det er mer å lese. Forhåpentligvis så kommer hun med et presentasjonsinnlegg av hun i nærmeste fremtid.

   

  Meg på fjelltur- leker sporty!  Traff Kristian Rene fra paradise hotel på byn, traff han Remi fyren også, men han hadde jeg aldri sett før så det var ikke noe big deal. he he. 

  Kristian Rene fikk jeg faktisk et veldig godt inntrykk av..Remi synes jeg virket en smule arrogant, men det er langt ifra sikkert at han er slik til vanlig, det vet jeg ikke. 

  Legger ved et glansbilde av oss, så sykt fint! he he. 

  Kristian Rene la meg faktisk til som venn på facebook, kult? tihi, neida.

   

  Ha en fin dag dere! :))

   

 • Living the dream!  God kveld!!

  I dag har jeg øvelseskjørt til voss for å hoppe i fallskjerm!

  Det er en av de største opplevelsene jeg har hatt i livet!! Det var helt fantastisk. 

  Når jeg satt meg inn i flyet var jeg kjempe nervøs, det var et knøttlite fly for å si det mildt.  Jeg hoppet fra 15000 fot. 

   

  Her har jeg fått på meg "uniformen" jeg skulle hoppe i, sykt nice. 

  Står å venter på å få komme ombord i flyet!

  I flyet fikk jeg se hardangerfjorden, huset til han jeg hoppet sammen med mm.

  Her er jeg: livredd for å hoppe! 

  Gjør det likevel.  Finner ut at: Heei, dette var jo bare rått, ikke skummelt i det hele tatt!

  Det var iskaldt helt oppe, nydelig lanskap bak skodden.

  Det var så gøy å være i fritt fall! Anbefaler alle friske under 100 kg å prøve!!


  Da v ar jeg landet på bakken!  Blid å fornøyd! FOR EN FØLELSE! ubeskrivelig.

  Avslutter det hele med en klem! Meg & Steve!
  Det var så gøy, etter fallskjermen utløste seg, fikk jeg styre!! Jeg snurret oss rundt i full fart, akkurat som en karulsell, bare at jeg flydde. He he.

  Dette er den beste gaven jeg noensinne har fått! 20 års gaven min, som jeg valgte å bruke i dag. Hurra for fantastiske søsken, love you all! 

  -Sandra

 • Kjøpt Hus!  heeeii

  Nå er jeg huseier, wee!! :) 

  Fikk huset vi var på visning på! 

  Overtar huset 15.juli i år, skal bli så deilig!! endelig skal jeg betale til meg selv!! :D

   

  Hagen er jo gigantisk med trer å diverse, tror ungene kommer til å storkose seg! :))

  Det er dissestativ i hagen allerede, gigantisk tomt med mange muligheter! 

   

   for å se huset, trykk her: http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=41221279&WT.synd_type=agent

   

  Nå kan jeg endelig gjøre hva jeg vil i huset uten å måtte ha tilatelse. Nå skal polestangen opp & jeg skal bli sprek! :D

   

  Jeg er veldig glAD nå! :)) 

  -Sandra

 • Fallskjermhopping!  weee, på lørdag skal jeg hoppe i fallskjerm! 

   

  Kjenner jeg grugleder meg noe helt sinnssykt! :D det er meldt 4+ grader & sol 

   

  Imåren har jeg møte med banken kl 13.00, da skal jeg høre hvilke muligheter jeg har for å ta opp lån. 

  Nå har jeg kjempe lyst å betale til meg selv istedenfor å leie =)

   

  Måtte bare dele nyhetene med dere! he he

   

  Ha en superkveld!

 • Stolt mamma! =)  Igår var Sebastian hele 5 måneder gammel! tiden har gått så alt for fort føler jeg, snart er han jo ikke baby lenger. Nesten så jeg må lage en ny(HAHA). 

  Den 29.april skal vi på 5 måneders kontroll, jeg er ikke beskymret for vekten hans for å si det sånn. Se hvor sjarmerende han er! 

  video:sam0996


  En baby på 5 måneder er et sosialt familiemedlem, og hvis du har eldre barn, vil du ofte se at babyen blir stadig mer opptatt av å følge med på hva søsknene holder på med. Det vender seg mot stemmer og lytter nå aktivt. ¨

  Jeg føler at han følger utviklingen kjempe fint! Hver gang han ser eller hører Nathalie(storesøsteren hans) retter han oppmerksomheten mot henne & smiler. 

   

  Nathalie:

  Nathalie gikk på do igår, 2 ganger!! jeg ble så stolt!! =) Nå begynner hun å bli en skikkelig selvstendig & stor jente! 

   

  Bilder fra dagen idag: 

     Lene & Nathalie! :)  Meg & Malene! =)


  --Sandra

 • REN LYKKE!  Hallooo

   

  I dag er en av mitt livs lykkeligste dager ..

  Jeg startet dagen ved å sjekke om jeg fikk igjen på skatten og det gjorde jeg,langt mer enn jeg hadde forventet!! :) ble så glad at jeg hoppet opp og ned å tok gledesdans, et steg nærmere drømmen om å eie istedenfor å leie. 

  Etter all hoppingen, dansingen og gledeshylene, gikk turen videre til fyllingsdalen for å ta teorien. Jeg var så smart at jeg gikk av på feil busstoppp, saneide terminal for de som vet hvor det er. 

  Jeg gikk inn på statsens vegvesen som ligger like ved saneide terminal, som ikke var den trafikkstasjonen jeg skulle på. Jeg fikk veibeskriving av en hyggelkig dame og la ut på spasertur til spelhaugen. Damen sa at jeg ikke burde gå siden det var så langt, jeg syntes ikke det var særlig langt. Ihvertfall ikke med det fine været jeg gikk i. 

  Da jeg ankom spelhaugen 12, måtte jeg først ta bilde til førerkortet( regner jeg med), før jeg fikk gå inn å ta prøven. Når jeg var på vei inn i rommet ble jeg sinnssykt nervøs, når jeg kom til siste spørsmålet var jeg så nervøs at jeg ble kvalm og svimmel. var så vidt jeg klarte å trykke på avslutt.  MEn når resultatet kom frem og jeg åpnet øynene, strod det at oppgavesettet var fullført og bestått! HERLIGHET for en lettelse det var. Jeg var så utrolig glad, jeg klarte til og med å få til en liten dans inne i eksamensrommet. hehee. 


  Når jeg kom ut fra rommet, skalv jeg i hele kroppen samtidig som jeg jublet. Det var så nervepirrende og godt å bli ferdig med den teoretiske delen av lappen. nå satser jeg på å ha lappen innen september i år. Helst før. 

   

  Har dere hatt en bra dag?

   

  -Sandra

 • Syden med ungene!  Heiii! 

  Imåren tidlig reiser vi til Gran Canaria, derfor blir det en bloggpause.

  Vi bestemte oss for å reise på tur på Tirsdags kveld. Jeg gleder meg kjempe masse. Dette blir Nathalie sin første sydentur noensinne og jeg er sikker på at hun kommer til å elske det.

   

  Det føles så bra å kunne pakke sommerklær ned i kofferten for 2 gang i år. 

  Jeg må reise nå når jeg har mulighet. 

  Vi skal reise med reiseselskapet VING og flyselskapet Thomas Cook. Har hørt at det er et veldig bra flyselskap med god mat, har aldri reist med de før så det blir spennende. 

  Vi skal faktisk reise uspesifisert denne gangen, så vi vet ikke hvor vi i Gran Canaria vi ender. Men vi har bestilt sånn at vi har sikret oss at det er barnevennlig og med ekstra seng, tror ikke det blir forferdelig uansett. 

   

  Dere får ha en fin uke! :))

   

  Adios!

   

  -Sandra

   

 • 1.PLASS PÅ TOPPLISTEN! :D  God måren! :D

  I går endret jeg bosted..Jeg bodde i Bergen da jeg begynte å blogge & flyttet til Os når det ble brudd mellom meg og barnefaren!

  Sinnssykt herlig å komme som nummer 1 når man endrer kommune, tusen takk til deg! :D

   


  Nå fikk jeg veldig motivasjon til å blogge oftere, så kanskje det kommer et blogginnlegg senere i dag! :)

   

  Vi sees! =)

   

  -Sandra

 • LYKKE! :D  Har hatt en helt hærlig dag i dag!

  Først hadde jeg den luksus vakten på jobb (08-14) så fant jeg ut at lønningen var bedre enn forventet og at jeg hadde steget i lønn! =))

  Etter jobb fikk jeg endelig se datteren min igjen, har ikke sett hun siden fredag da hun har vært i fusa med barnefaren & besøkt besteforeldrene sine.

  Har savnet Nathalie så sinnsykt de dagene jeg har vært uten henne, føler meg helt tom uten henne! Det var et utrolig godt syn & se solstrålen min! :D

  Vi tilbragte dagen på stranden sammen med kusinen hennes, søstrene mine, mamma & fosterbroren min heelt frem til leggetid! :)

  Jeg må få lov å skryte litt; Nathalie badet i sjøen til tross for at hun syntes det var kaldt! hun elsker vanligvis vann, men den temparaturen som er i sjøen er ikke favoritten.

   
  Nå har jeg faktisk fri frem til torsdag! Håper godvêret holder seg! :)

  Sweet dreams! <3


 • Hatt en super dag! :)  Startet dagen ved å late meg noen timer og lage en god middag. Kjøttboller med bearnesaus og grønnsaker til :)


  Avslappet på sofaen! =)


  Middagen

   

  Så gikk vi på tur, viktig med frisk luft! :D


  avsluttet kvelden med en stekt banansplitt m tilbehør, god prat med godt selskap på Bella Napoli! :*)

  God natt! :D

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits