sandraHaugesittliv -

GhostmodeHeei

 

Idag er jeg usedvanlig slapp i kroppen. Det er noe av det verste jeg vet, å ha mangel på energi! Men det er litt deilig også. 

Kvelden i går var helt fantastisk, men champagne er virkelig ikke noe for meg. Drikker jeg cocktails så blir jeg aldri dårlig, men champagne får meg til å føle meg som et spøkelse. ha ha. Jeg stod egentlig opp sånn 07.30 idag så var jeg våken til kl halv 10 før jeg fant ut at jeg måtte sove mer for å unngå å bruke dagen på toalettet. 

"jeg kjente deg ikke igjen med klær på!" ha ha. Pumba (?) / fyren til høyre på bildet under sin kommentar.

Han er akkurat som meg, sier rett ut hva han tenker. he he. Digger det!

Det var veldig spesielt å være på Ovepå igjen, har ikke vært der siden jeg var 18 år. 

Men jeg trivdes overraskende bra der faktisk. Kjempe hyggelige folk & god stemning.Stine, meg, Lene & Heidi! ( fra venstre) <3Jada, jeg vet! Jeg har en tendens til å grise på meg selv når jeg drikker. he he. 


Meg & Lene


 Som dere ser så var stemningen god og vi var glad. ha ha. Dette må være tidenes kjedeligste innlegg, akkurat som meg i dag. Det var iallefall en bra konsert, koselig å treffe Morgan Igjen. Og ikke minst tilbringe kvelden med noen av de som betyr mest for meg i livet, Lene & Heidi.  

Siden jeg ikke liker å sløse bort tid, så skal jeg gjøre meg klar for å lage nye minner. 

Ha en awesome kveld!

-Sandra♥

 

#sandrahauge #blogg

 • Det er bare en bursdag  God mååren

  For en følelse, i skrivende stund ligger jeg helt alene i sengen og hører at regnet plasker ned utenfor. Ekte bergensk vær med andre ord. Nå mangler jeg bare Nutrilett og Pepsi max så har jeg det helt perfekt. Dette er første dagen på flere uker hvor jeg har våknet uten unger og ikke har stått opp før klokken 07 om morgningen. 

  Fikk dette bildet av en venn fra Filippinene, synes det var så nydelig at jeg måtte dele det med dere. Adam Søker Eva ble spilt inn i området bildet er tatt så det vekker gode minner.  Ellers har jeg allerede fått noen utrolig gøye gaver og  super fine, koselige og rørende bursdags hilsener. Tusen takk, jeg setter stor pris på det! 

  Det er ingen som betyr mer for meg enn familien min & ungene mine,derfor betyr deres hilsener ekstra masse. 

  Hilsen fra lillesøsteren min, dette skjønne kortet og en super fin gave!


   Treningsett (vekter) fra mamma og pappa. og den fine varme genseren. De vet hvor mye trening betyr for meg, og gaven kunne ikke blitt bedre. Dere er best!


   Facebook hilsener fra søskene mine! Glad for at jeg har dere!  Igjen, tusen takk for at dere har brukt det mest verdifulle dere har ( tid) for å gratulere meg med dagen, det betyr mye mer enn gaver. 

   

  Jeg har ikke invitert noen til å feire bursdagen min!

  Obs. Dette er ganske viktig at dere vet!  Jeg vet at bursdag betyr utrolig mye for mange og at mine nærmeste venner kanskje reagerer på at jeg ikke har invitert de til å feire bursdagen min. Grunnen er rett og slett at jeg ikke orker å rydde i morgen og ikke lage noe stort nummer ut av at jeg blir eldre. he he.  Planen er å se Stjernekamp (Tommy Fredvang) og så God Kveld Norge (meg selv) og ta noen rolige drinker før jeg og mine 2 søstre tar en tur ut i Bergen by. Dere må veldig gjerne gi en lyd om dere skal ut ikveld og vil treffes, for det vil jeg gjerne. Jeg har ikke vært på byn på over 3 måneder så gleder meg litt.  

  Håper alle får en fantastisk dag!

  P.s IKKE glem god kveld Norge kl 22.10 ikveld på tv2

   

  Følg facebook siden min for de nyeste innleggene mine: Trykk her

   

  -Sandra♥

  #blogg #familie #bursdag #sandrahauge

 • Drømmer, mål og fremtid- livet mitt er surrealistisk om dagen!  Heei

  Jeg har opplevd mer de siste ukene enn de fleste gjør i løpet av et år. Vet ikke hva jeg skal fortelle om først. he he. luksusproblem. Det livet jeg har levd de siste ukene, var akkurat det livet jeg satt å dagdrømte om når jeg var tenåring. Det er så surrealistisk og bra på samme tid!  


  Kl er 02.30 og jeg er så opprømt over morgen dagen, det i kombinasjon med jetlag gjør at jeg ikke får sove. Jeg skal nemlig i et møte imåren. Jeg kommer nok ikke til å fortelle hva jeg har gjort før jeg får de resultatene jeg ønsker. Men nok om det og over til jetlag.  Jeg har vært i USA i 1 uke nå, jeg kom hjem på tirsdag. USA var en veldig spontan idé som viste seg å muligens bli starten på noe stort. Jeg har alltid drømt om å dra til USA så det var stort for meg å dra dit. Jeg dro som vanlig helt alene. Jeg tenker å skrive et eget innlegg om turen med bilder. 

  Siden sist har jeg også hatt en helg i Oslo, betalt tur hvor jeg var deltager i konkurransen "Årets pitgirl 2015" for Gatebil på rudskogen. Konkurransen kan du se på tv2 til høsten. 

  Dette er bare et lite livstegn fra meg. Oppdatering. Jeg skriver fra mobil så det blir som det blir. 

  God Natt! ♡

  #gatebil #tv #underholdning #blogg 

 • Helgen  Good kveld

  Denne helgen har ungene vært hos pappaen sin, heldigvs.Med tanke på at jeg er /har vært skikkelig dårlig(syk).

   

  På fredag så hadde jeg uheldigvis avtale med en kompis. Avtalen gikk ut på at jeg skulle skaffe 8 personer + til Luux. Da fikk jeg bord reservert i navnet mitt, gratis drikke + goodiebag fra brunogblid.

  Avtalen lagde jeg på Tirsdag, lite visste jeg om at jeg kom til å bli syk. Siden jeg var "hovedpersonen" måtte jeg stille ellers måtte jeg skuffe de 15 personene jeg hadde satt opp på gjestelisten. Det hadde jeg ikke samvittighet til, liker virkelig ikke å skuffe folk jeg er glad i.

  Jeg gikk på Luux, hentet goodiebagen, ventet på alle på gjestelisten. Satt å snakket med de, drakk god drikke. Men jeg ble bare dårligere å dårligere, var ikke litt meg selv. Jeg var skikkelig asosial, følte meg ikke til stede i rommet. Vanligvis pleier jeg å snakke med alle, danse å kose meg. Men det eneste jeg tenkte på var at jeg ikke klarte å være der. I og med at jeg har 38 i feber nå, og jeg føler meg langt bedre nå enn da, vil jeg anta at jeg hadde rundt 40 i feber.

   

  Fredagens bilder:

  Karina ble med meg hjem. Var sykt digg å komme hjem å varme seg. Karina foran varmeviften.

  Har bare et bilde fra gårsdagen. Snapchat bilde. Bildet forklarer formen.

  Ble ingen julegaveshopping. Tvang meg på butikken med Inger.  Jeg har ikke sovet alene siden torsdag, synes veldig synd på de som har sovet med meg. Jeg har hatt feberfantasier, snakket i søvne, snorket sykt mye, svettet og vært døds ekkel. Nesten så jeg angrer på at jeg hadde de på overnatting, hehe. Jeg har gode venner som ikke klager og viser forståelse for at jeg er skikkelig dårlig. Dere er best. hihi.


   Idag har jeg vært på julegaveshopping, presset meg selv til å dra å kjøpe de siste gavene. Prøvde å spise litt mat før shoppingen, har ikke klart å få i meg annet en drikke siden Torsdag.Maten var kjempe dårlig, ga nesten alt til Henrik, lot resten ligge igjen på fatet. Kjener formen begynner å bli dårligere igjen. Synes det er merkelig at ingen blir smittet. Men håper at jeg er frisk til julaften.

   

  Legger meg nå. God natt.

   

  -Sandra

   

   

 • Førjulstiden  Heei Bloggen! (ha ha)

   

  Livet er ganske bra om dagen, mye som skjer. Dette er tiden hvor mange stresser, men ikke jeg. faktisk. Jeg er ferdig med alle julegavene, bortsett fra kanskje 1. Usikker på om jeg skal kjøpe gave til den personen enda. Jeg skulle jo bli såå flink til å blogge nå, hva skjedde? jo, internetten datt ut på Torsdag og fikk den igjen idag. Nextgentel hadde litt problemer i området mitt. Har brukt 3g nett på tlf min. Gruer meg til telefonregningen, he he.

   

  Jeg legger ved lit bilder fra den siste tiden min jeg. Dette blir et kjedelig oppdateringsinnlegg. Hater å skrive det, men dere synes sikkert det er gøyere å se på bilder uansett(?).

   

  Kvalitetstid med en av de beste jentene jeg noensinne har møtt, Beatrice! Kan snakke med hun om abosolutt alt! ser hun for sjelden.

  Først spiste vi på Egon Resturant i Bergen, deretter gikk vi på Kino å så filmen Carrie. Sykt spesiell film. he he.

  Julegavehandel med Lene Marie-søsteren min. Vi hadde en kjempe stress-less & koselig shopping. Vi gjorde unna sykt mange julegaver mens vi lo. Vi tok oss en lunsj på Egon Lagunen, de andre kundene(+de ansatte) må tro vi er skadet. Men det går bra, vi er jo det. Lo som om vi var 14 år. Da har man det fint*stort smilefjes*.

  Den nye bilen min: Toyota Celica. Inger er kjempe fornøyd & føler seg kul når hun kjører den, så da er jeg veldig fornøyd også. hihi.  Hun dro helt til Voss for å hente den mens jeg var på gaveshopping med Lene.  Etter julehandelen, kjørte Inger meg helt fra Lysefjorden til Loddefjord i den nye bilen. Det var frivillig til og med. Inger hater egentlig å kjøre bil, men denne kjører hun mer enn gjerne. Viktig å kjøpe en bil hun liker om jeg skal bli kjørt noen steder. haha. Anyways, på Onsdag skal jeg på kjøretime. Må få lappen selv snart. Kan ikke være avhengig av Inger resten av livet. he he

  Men nå er jeg super trøtt. Dere får ha en good natt, kjære lesere. Skal prøve å få til et innlegg imåren også.

  -Sandra

 • kjøretime +  God ettermiddag!

  Denne dagen har gått i ett kjør!

  Jeg stod opp tidlig å lekte med ungene før de skulle dra, så hadde jeg kjøretime kl halv 1. 

  Det jeg trodde var 1 enkelt time, var en dobbelt time, så mine planer ble raskt mye travelere. Kjøretimen var forresten en suksess, fikk mye skryt å klapp på skulderen så det var veldig kjekt. Ikveld så skal jeg ta noen rolige med hyggelige mennesker før jeg skal videre på Jaguar realse party,  skal du dit?

  Jaja, nå har jeg akkurat kommet inn døren å nyter et glass med pepsi max før jeg skal hoppe i dusjen. Jeg må på butikken  å handle etter jeg har stelt meg litt, ene venninnen min er allerede på vei, stresser nesten litt. 

  Tok et bilde av meg slik jeg ser ut akkurat nå, forhåpentligvis ser jeg bedre ut ikveld. he he. Got to go!  Ha en fantastisk Kveld dere!! 

 • Today without kids!  Heei

  I dag ble ungene hentet i 11 tiden. Når ungene var dratt, gikk jeg inn i stuen å trente. Treningsvideoen finner dere nederst i innlegget. I tilegg til den videoen, trente jeg også denne: http://www.youtube.com/watch?v=gM4DQ-0Vjnk. Denne videoen brukte jeg som en oppvarming, men kjente at jeg fint kunne trent bare den en dag jeg har dårlig tid. Dette er victoria secret treningsprogram som kun tar 10 minutter.

  Når jeg var ferdig trent & hadde dusjet, spilte jeg bowling med en som heter Erlend. Det var kjempe kjekt, spesielt med tanke på at jeg vant. heh e 

  Her ser dere litt av runden. 3 strikes & 1 spare. :D

  Slutt resultatet ble 716 mot 693 (til meg)..jeg er egentlig ganske fonøyd.   Yvobnne var på jobb på Solsiden å krevde at vi var litt med henne før jeg skulle på jentekveld. Hun brukte selvsagt tiden på å fortelle gamle, små pinlige historier om meg fra gamle dager. Men det er jo koselig å tenke tilbake på. Ikke det værste som kunne skjedd. 

   

  Skjønne hunden til Trine. 

  Hva er jentekveld uten en alvorsprat? 

  Koser oss.  Nydelig taco, sykt godt!

  dessert. Bær & sjokolacde..mmm, der røk treningen *småtrist*

   

  Kveldens vertinne, Trine! takk for en superkveld!   Hvordan har din kveld vært?

   

  -Sandra

 • Kino  Heii

  Happy 1.mai! Idag må friheten feires.

  Ikveld skal jeg på kino faktisk så det gleder jeg meg veldig til :)

  tenkte å se:

  Silver Linings Playbook

  sammen med lilleøsteren min =)  vi har ikke bestilt enda så er ikke sikkert at ting går etter planen.

   

  Slenger med det eneste bildet jeg fant av oss, fra 2009 faktisk. Må prøve å få tatt noen ikveld tenker jeg :))  Hva driver dere med ikveld?!

   

  -Sandra

 • Buzzadornight!  Haalloooo!

  Igår fikk jeg buzzadorpakken i posten. Denne gangen skulle jeg teste veet produkter. 

  Jeg var bestemt på å ta en rolig kveld & inviterte søsteren min på besøk. Vi lagde noe mat å snakket sammen :) 

  Senere ringte en venninne av meg å ville komme ned. Vi bestemte oss for å teste ut noen av produktene til Veet!

  Produktene vi testet var hårfjerningsspray & voksing på beina. Jeg hadde ikke nok hår til å teste voksen, men prøvde hårfjerningen. Jeg følte hårfjerningssprayen tok litt hår, men ikke alt. Itilegg synest jeg at den luktet vondt. Jeg kommer til å holde meg til Shai høvelen min tror jeg. Søsteren min prøvde både voksen & hårfjerningen, men hadde egentlig litt for korte hår til å bruke voks hun også. Hun følte det at hårfjerningen funket når man "skrubbet" beina med et håndkle. Jeg har også hørt at mye av hårene på beina forsvinner når man sover om natten så det mest ideele er vel å bruke hårfjerningen før man legger seg. 

  Bodylotion var jeg kjempe fornøyd med, følte jeg fikk skikkelig glatte ben etter å ha påført den.  I pakken fikk jeg også ansiktsvoks, men det trenger jeg ikke foreløbig. håper jeg iallefal. 


  Slik ser pakken ut: 
   

  Bena mine med hårfjerningsspray på.

  Yvonne har sitter klar til å dra av voksen på bena til Lene.


  Vil du bli en Buzzador?

  Som Buzzador får du kostnadsfritt prøve nye produkter og tjenester mot at du forteller dine venner om disse. I de fleste kampanjene får også vennene dine teste produktet. 

  Følg denne linken slik at det registreres at det er jeg som har invitert deg(mitt brukernavn hos Buzzador er sandrahaugee: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=sandrahaugee

  -Sandra

 • Saftbygda  Denne helgen har vært en perfekt kombinasjon av god stemning, drama & kos! :)

  Kos dere med bildene :)

   

  Tor Ivar & Daniel

   

  Hvem er du?? :)
  |   
  Nei, vi kysser ikke! han kyssser meg på kinnet og jeg lager trutmunn. hehe

   

   

  Vi fant ut at vi måtte inkludere resten av bofellesskapet :) 

  Søskenkjærlighet! =)

   

  Fant en å prate unger med, må til! :)  Randoms! :)  Happiness! =)

  plutselig ble jeg hvit! ;)

  meg & Arild

  "fotograf" : ut med rumpen da! hvorfor ikke bare dra det helt ut. hehe

  Big bang konsert! 

   
  Reunion med Vegard etter sånn 4-5 år! :)

  Meg & Hanne(?)

  "kan jeg holder dere på puppene når hun tar bilde?" fornøyd gjeng! :)

   
  Bofellesskap gjengen minus kjæresteparet! supergjeng! :D  --Sandra

 • barnefri & kos! :)  I går kveld hadde jeg "date" med en av mine bestevenninner, vi hadde ikke sett hverandre på år og dag så det var sinnssykt koselig. Vi hadde så masse å snakke om & det ble mye latter..det er så utrolig deilig å være med henne, jeg er så avslappet & føler jeg kan fortelle henne alt uten at det blir fortalt videre. 

  Først var vi på big horn steak house i Bergen så gikk turen videre på kino. Vi så en film som heter oz-the great and the powerful eller noe i den duren.  Det var venninnen min som valgte film, jeg var med på det hun ville. Skal ærlig innrømme at det ikke var min sjanger og at jeg ble trøtt, men for all del, den var jo litt tidig også. Jeg har vel en veldig nøytral mening om den, kommer ikke til å anbefale den eller omvendt.  Vi ble faktisk sjekket opp litt når vi var i byn sammen & det hjelper jo litt på selvbilde når man har fødet 2 unger. så det var en veldig velykket kveld!   Ikveld håper jeg blir like bra som igår, skal nemmelig ha jentekveld med min kjæresøster. Så får vi se hva kvelden bringer, har uansett en utrolig bra følelse på at den blir velykket,

   

  Hva skal dere ikveld?

  -Sandra

 • Bilder fra julebordet! :)  Bilder sier mer enn tusen ord! Enjoy! :)

     -Sandra

 • 1 desember & julebord! :)  Hallo! :))

  I dag er det 1 desember(som alle sikkert vet) & jeg skal på julebord med jobben!

  wee, gleder meg sinnsykt til å spise kålrabistapp! :D

  Skal ta med kamera og forhåpentligvis komme med noen bilder til dere senere (imåren?)

  Legger ved et gammelt julebilde fra 2009/10(?) 

   

  Meg & Synne! :)  Ha en superdag/ kveld alle sammen! :D

  -Sandra

 • Gårsdagens festligheter! :)  Bilder fra gårsdagen! :) hadde en super kveld/natt med fantastiske mennesker. Vors på Hotel, vip på byn, god stemning, masse kjenssfolk ++ velykket edrutur på byn! 

  Jeg skal på kino og se taken 2 snart så har desverre ikke tid til noe detaljer, kose dere med bildene! :D

  (Unnskyld, Jan Åge, jeg måtte bare) :D


   Stemning

  Rex på scenen på Feliz + Petter pilgaard nedenfor (til venstre på bildet) 

   

  - Sandra

 • Jeg skal hoppe i fallskjerm! :D  Jeg fikk dette gavekortet i 20 års gave av søskene mine! :D  Det inkluderer film av hoppingen! :)

  Å hoppe i fallskjerm har vært mitt værste mareritt og min største drøm siden jeg kan huske! :) det er en av de tingene jeg har på listen over ting jeg skal gjøre før jeg dør! 

  så nå skal jeg det!! :D I dag har jeg bare 6 uker igjen til termin så det begynner virkelig å nærme seg fødsel! jeg tenkte å hoppe i mars en gang, da er jeg garantert kommet i god form etter fødselen + at de ikke holder kurs i januar og februar siden det er for kaldt! Gjett om jeg grugleder meg! sykeste gaven jeg noengang har fått!

   

  Har du hoppet i fallskjerm før? 

  -Sandra 

 • Jeg ble 20 år idag!  Jeg har glemt kameraet mitt hos mine foreldre så dere får desverre ikke se bilder fra dagen før evt imåren! :) Men jeg hadde en ganske fin dag, mamma hadde bakt 2 helt nydelige kaker, en iskake og 1 eplekake + pizzasnurrer! De var knallgode! ♥ Søsteren min, Inger hadde laget en skikkelig god sjokoladekake, den smakte litt som brownies! Tuusen takk til dere! :)

  Jeg så egentlig for meg at det ikke ble store feiringen siden jeg er syk og gravid, men ble koslig familiebesøk! =) Jeg fikk også kjempe mange fine hilsninger fra mine skjønne venner!


  Vil avslutte med å si at jeg har verdens beste familie! sinnsykt herlige mennesker, de varmet mitt hjerte mest på denne dagen!  

  Har du hatt en fin dag?

 • Ostekveld! :)  Ja, du leste riktig! hehe

  Igår var vi en liten gjeng med jenter som samlet oss i leiligheten min!  Hver person hadde med seg noe kjeks og forskjellig type oster :)

  Jeg smakte gammelost for første gang, og ALDRI igjen! det ble spyttet ut igjen ganske kjapt for å si det sånn. Jeg er ikke akkurat den personen som er spesielt kresen eller redd for å smake på nye ting, men den osten smakte like dårlig som den så ut! :) 

  Nathalie ville ikke sove når hun hørte masse prat og latter fra stuen, så hun fikk ta del i kvelden! :)

  Tante Inger gir Nathalie ost! (ikke gammelosten) =)) 

  Da stikker jeg på jobb! :) wee, kom innom!

 • Dåp & Egypt   

  Nå har jeg ikke blogget på lenge. Den 04.03.2012 var det barnedåp og uken etter var jeg i Egypt!   (10-17.mars) :) legger ved noen bilder.

   


  Før vi skulle inn i kirken. Var litt mørkt der kanskje. 


  Presten, morfar og Nathalie! <3


  Prest, Nathalie, Gudfar(morfar), gudmor(besto) pappa, mamma, besten, Onkel Agnar, Onkel Jan & Tante Inger (faddrene) 


  Nathalie blir døpt! :D


  Nathalie sitt lys! :)


  Hele gjengen ;)

   

  Etter dåpen: 


  Pynt i gangen.

   


  Litt av maten, var masse som ikke var kommet på bordet.


  oppdekkingen..så bedre ut i virkeligheten faktisk :P


  Gavebordet! :)

   

   

  EGYPT! :D


  Hesteridning i ørkenen! :D  Firhjuling i ørkenen! :D


  Missekonkurranse på hotellet(Miss sunrise) det var ingen skjønnhetsskonkurranse, gikk mer på talent. Kom på 2.plass og var fornøyd med det :)  BINGO! :D tok hovedpreminen (fullt hus) 


  Avsalpping på hotellet+en liten pose


  Middag på hotellet, me and the chef! ;) (all inclusive)


  Meg, heidi & Inger på kveldsshopping! ;)


  Heidi & Mido/muskelfyren jeg traff sist jeg var nede i Egypt.


  Meg & Heidi slapper av ved bassengkanten :)


  Stranden :D

   

  Alt i alt:

  Begge opplevelsene var helt superkoslige! :D 

  Vi snakkes ;)


 • Musikkvideo- jeg var statist  MasterX feat. Kaiza Sheffield - Time Of My Life part1 

   

  Her kommer noen klipp fra videoen:


  Hva syns dere? :) 

  Ha en fin dag! :)

 • Bilder fra helgen! :)  Lørdag:

  Var i Os i helgen..lå en parykk på bordet, måtte teste den ;) kledde jeg blondt hår? hehe

   


  Hilde-Karin og Silje (lillesøsteren min)
  Meg, Silje & Hilde! :)

   


  Nathalie & mormor! :D

   

   

   

  Hjemmelagde pizzaboller og Hodejegerne stod på menyen! Skikkelig koslig! Og filmen var fantastisk! beste norske filmen jeg har sett! =))

  Søndag:


  Nathalie tok en hvil før vi skulle ta turen til oldemor! :) (min farmor)

   


  Nathalie måtte kjøre litt bil før vi dro :)


   Da var hun klar! :)  Mamma er så glad i deg! <3

   

  Det var noen glimt fra helgen min!  hvordan var din?

 • Les mer i arkivet April 2016 Mars 2016 Februar 2016
  hits