sandraHaugesittliv -

Venn med det motsatte kjønn!Er det mulig å ha et vennskap med det motsatte kjønn?Når jeg steker i solen, stråler ofte tankene mer enn solen. ha ha. I dag lå jeg å tenkte for meg selv, er det egentlig mulig for en mann og en kvinne å ha et vennskap uten noen interesse for noe mer?! 

Hver gang jeg er med en venn av det motsatte kjönn og poster det på snapchat, strömmer meldingene med spörsmål om jeg har fått meg type. Mange antyder automatisk at jeg dater fyren. 


Av en eller annen grunn så er 97% av alle vennene mine gutter og menn. Jeg har ikke interesse for noen av de og jeg tror egentlig ikke noen av de har interesse for meg. Isåfall er de utrolig dårlig på å vise det eller så er jeg utrolig dårlig på å lese tegnene. he he. Jeg er mye mer avslappet når jeg er med gutter/menn, det er liksom ingen drama?! 

Jeg er faktisk veldig usikker på om man kan väre venn med det motsatte kjønn, jeg har opplevd at menn jeg har sett på som venner (i mange år)plutselig har spurt rett ut om vi skal ha sex. woops, der rök det vennskapet. 

Til helgen får jeg besök av en god kompis av meg som også bor i Spania, kanskje vi skal ha en direkte sending på facebook om dette?! 

Fölg facebooksiden min herhttps://www.facebook.com/sandrahaugesittlivblogg.no/?fref=ts

Hva tror du? Har du et vennskap til det motsatte kjønn?!

#sandrahauge #singel #livetispania #fölgmeg #blogg

 • LA BRUKET - ALL NATURAL!   
   
  Jeg har alltid trives best med det som er naturlig og ekte. Jeg er kanskje overdrevent opptatt av det naturlige, når jeg er syk så tar jeg ikke smertestillende. Jeg venter heller til smertene går over av seg selv. Til og med hårfargen min er naturlig. Når det kommer til produkter så liker jeg å vite hva det inneholder, jo renere, jo bedre!
   
  La meg presentere dere for noe som muligens er helt nytt for dere: LA BRUKET 
  Se video under:
   
   
  Produktanbefalinger:


  Leppepomade: så godt som alle kvinner bruker det, men tenker dere noen gang over hva dere tar på leppene deres? Denne lipsylen består kun av ökologiske produkter som kokos, jojoba olje, mandel olje og biovoks. Kokos er generelt en favoritt hos meg når det kommer til hudpleie, av de enkle grunnene at det trekker fort inn i huden, er naturlig og huden föles ganske soft etter påföring. Samme gjelder leppene. 

     Handsåpe med agurk/mint duft: Denne såpen er så mild at den kan brukes til hele kroppen. Den inneholder ingen tilsetningstoffer og er 85% eco-sertifisert. Med olje, mint og agurk mikset sammen, virker denne såpen både pleiende og vitaliserende på huden. Perfekt familiesåpe. Såpen inneholder 450 ml og fåes kjöpt på cahetu.no 

   

  Har du prövd desse produktene för? 

  -Sandra <3

     #sandrahauge #sponset #tips #naturlig

 • Er timeshare kontrakten din ulovlig?!  Hei duu!

  Naa er det en stund siden jeg har fylt de blanke sidene paa bloggen. Jeg synes det er kjekt aa se at noen besoker bloggen min daglig likevel. 

  Grunnen til at jeg velger aa blogge naa, er at jeg har faatt ny jobb og ny kunnskap som jeg gjerne vil dele med dere. 

   

  Fra timeshare industrien til advokatfirma!

  De fórste 4 mánedene pá óyen jobbet jeg for det fineste timeshare resortet pá Gran Canaria, Anfi Del Mar.  I dette paradiset er det lett á la seg friste til á feriere resten av livet. Jeg skulle gjerne hatt et par uker der selv. Jeg elsker plassen og synes det var en opplevelse á fá jobbe der. Det jeg ikke visste, var at vi solgte ulovlige timesharekontrakter. 

  Jeg reagerte pá et par ting nár jeg jobbet der og kom bak fasaden. Ting er ikke like ekslusive som de ser ut fra utsiden. Nár det kommer til salg, sá sier man nesten hva som helst for á tjene penger. Den siste tiden min pá Anfi, fólte jeg at jeg endret meg til det negative. Jeg lóy til folk jeg ikke kjente og det fóltes ufattelig feil. Jeg vil ikke lyge for á fá salg, dette er en av grunnene til at jeg har valgt á jobbe for Advokatfirmaet CLA (canarian legal alliance).

  Istedenfor á stresse med á fá folk til á elske meg i 4 timer og kjópe timeshare, jobber jeg ná med á informere folk om endringene i loven for timeshare eiere. 

  4 Tegn pá at du har en ulovlig timesharekontrakt:

  - Du har kjópt eller oppgradert (kjópt flere uker) medlemskapet etter 5.januar 1999

  - Du har livstidkontrakt (kontrakter over 50 ár er ulovlige)

  - Du har flytende uker eller poengsystem

  - Du har betalt depositum innen 14 dager

   

  Kjenner du deg igjen i noen av desse punktene? 

  Da kan jeg muligens hjelpe deg, send meg en email: sandra@cla-marketing.com  Del dette innlegget med en timeshare eiger eller en sákalt "holiday membership owner"

   

   

 • Fancy musikk til ørene  Vet dere hva? musikk er en utrolig viktig del av livet mitt, jeg hører på musikk til alle sinnsstemninger. Er jeg glad, hører jeg energiske sanger, er jeg avslappet, hører jeg på rolige sanger osv. Men det som er litt spesielt med meg, er at jeg har så lite hull i ørene at øreproppene aldri passer inni ørene. ha ha. Er det flere som sliter med det samme problemet?

   

  Jeg har løsningen til dere, sjekk HER

   

  Denne rosa saken, ble en favoritt hos meg. Jeg har virkelig fått en ting for rosa her nede. Det sier at voksne som er veldig glad i rosa, lengter tilbake til barndommen. De hodetelefonene er riktignok designet for barn, med ekstra myke puter til ørene blant annet. Jeg hadde brukt den selv, uten skamfølelse.   Med de fancy blå hodetelefonene fra expert, kan du lytte til musikk trådløst i opptil 12 timer. Perfekt alternativ for de som helst vil høre på musikk alle sine våkne timer, uten å dele den med folkene rundt.  


  Nyt musikken

  Ta deg en løpetur, et bad eller løft tunge vekter mens du lytter til trådløs musikk på det volumet du foretrekker. Lytt og nyt. 

  Du har musikken, expert har hodetelefonene som passer til ditt behov. 

     -Sandra

 • Den perfekte selskapskjolen?!  For en god stund tilbake, fikk jeg til sendt en utrolig fin ballkjole i posten. 
  Jeg håpet at jeg skulle få prøve kjolen før jeg flyttet til varmere strøk, men det gjorde jeg dessverre ikke. Derfor ble søsteren min (avbildet under) den heldige eieren av kjolen. Hun brukte kjolen på Høst Stormen og fikk overveldende mye oppmerksomhet og komplementer. 


  -XxY5vxVsM

  Modell: Inger Hauge (trykk på navnet for å sjekke ut insta'en hennes)
  Sjekk ut Sofiamoore.no for flere eksklusive kjoler som er skreddersydd etter din figur!! 

  Hva synes du om kjolen?

  *Sponset*

  -Sandra

 • Jeg har ikke kontakt med faren min lenger!  Familien min har alltid betydd mest for meg!

   

  Folk har reagert på at faren min skriver nedlatende kommentarer på bloggen min, jeg har ikke hatt lyst til å lage noe styr så jeg har ignorert det. Men helt ærlig så synes jeg ikke det er noe hyggelig, Jeg forstår godt at han er skuffet over meg. Jeg lever et veldig unikt liv, og har gjort ting folk ikke tørr å snakke om høyt.

  Det skal dere vite, når dere følger drømmene deres og tar sjanser så er det gevinster og tap i vente. Da må dere nesten vurdere om det er verdt det. For min del så har jeg mistet kontakt med faren min og ene søsteren min. Men likevel så er det faktisk verdt det, jeg er på et sted i livet hvor jeg har fokus på å bli den beste personen jeg kan bli for mine barn og meg selv. Jeg hever meg over ting og setter pris på det jeg har i livet, jeg er veldig fornøyd med den livsstilen jeg lever nå. Det merker ungene og de er veldig glade når jeg er glad. Jeg omringes daglig av folk som har det verre enn meg og det får meg virkelig til å verdsette livet. 

  Hver morgen så møter jeg en fantastisk mann, han bor i en tunnel og smiler likevel hver eneste dag! Noen ganger så handler det ikke om å ha alt, men å sette pris på det man har! Uansett hvor gale man føler at man har det, så er det alltid noen som har det verre. Jeg synes ikke synd i meg selv, jeg er takknemlig for at mamma og pappa har gitt meg livet og jeg er veldig glad i de. Jeg har ingenting negativt å si om foreldrene mine, eller søsteren min. 

  På bildet under, kan du se mannen sitt hjem (tunnel på stranden) med en grav utenfor!   Når jeg først uttaler meg om familien min, så vil jeg benytte anledningen til å takke søsteren min, Lene!  Hun lytter alltid, uten å dømme. Hun snakker ut om ting, hun kritiserer ikke. Hun prøver alltid  å forstå andre sine valg og det er en helt fantastisk egenskap. Jeg er ufattelig glad for at jeg har deg i livet mitt, har jeg en tøff dag så trenger jeg bare å utveksle 2 setninger med deg før den er bedre!  Ingen av oss er perfekte, men vi stiller alltid opp for hverandre! 

   

   -Sandra♥

   

  #personlig #blogg #drømmer #mål

 • En sosial verden  SPANIA

   

  Dette bildet er tatt i Norge, jeg har faktisk ikkje tatt en eneste selfie siden jeg kom til spania.

   

  Første blogginnlegget mitt på hele 10 dager faktisk og deilig er det. De siste dagene har jeg virkelig følt meg levende, jeg har fått et nytt og betre syn på livet. Plutselig har jeg energi og overskudd, jeg gleder meg til en ny dag og jeg nyter virkelig dagene. Jeg setter pris på livet på en helt annen måte enn jeg tidligere har gjort.

  Jeg ligger en time bak Norge, men følger likevel den norske klokken slik at jeg får mer ut av dagene. Forresten, om du føler jeg har en usedvanlig miks av nynorsk og bokmål så er det fordi datamaskinen min absolutt skal legge alt over til nynorsk og jeg kjemper imot maskinen ved å skrive bokmål. he he.  I Norge levde jeg i en anti-sosial verden! Alt skulle dokumenteres, du kunne ikkje gå ut døren utan å se folk som stirret ned i telefonen sin. I Gran Canaria er det helt annerledes, alle snakker med hverandre, om de kan samme språk eller ikke. Alle smiler og er så utrolig hjertlig mot deg! Ungene får usedvanlig mye oppmerksomhet fra flere ulike mennesker med ulik bakgrunn. De storkoser seg, rett og slett! Det varmer meg å se de så glade. 

   

  Leiligheten:

  Ligger midt på stranden, har 3 - 4 soveplasser, kjøkken, bad, badekar, tv, stor terrasse med usikt over sjøen. I leilighetskomplekset har vi 3 badebasseng, en takterrasse med bobblebad og utsikt over hele området rundt, treningssenter, lekerom, butikk, skjønnhetsalong med mer. leiligheten ligger i gåavstand til Anfi Beach og skolen til ungene. I og med at jeg ikke har leiebil så går jeg og ungene minimum 2 timer per dag. Det er en utrolig deilig følelse å være så aktiv. Jeg føler at jeg kommer til å bli fit i løpet av vinteren. he he.  Jeg glemmer ofte at teknologi eksisterer her nede, så derfor kan det ofte ta lang tid før jeg svarer eller oppdaterer på sosiale medier. Jeg vasker klær for hånd og lager alle måltid selv. Det jeg derimot ikke gjør selv, er oppvasken og vasking av leiligheten. Hver kveld når vi kommer til hotellet for å spise kvelds, er leiligheten nyvasket og oppvasken er tatt. Det er så utrolig deilig!! Temperaturen ligger på rundt 25 + grader.

  Dette var bare en liten oppdatering, skal prøve å få oppdatert dere daglig fremover!  Nå skal jeg lese HISTORE av alle ting! Adios Amigos!

   

  -Sandra♥

   #sandrahauge #blogg #livetispania

   

   

   

 • The winner!  Heei

     Jeg skulle egentlig kåre vinneren av MLS Scarf i går kl 21.00. Det gikk dessverre ikke som planlagt da internettet forsvant i hjemmet. Men nå skal jeg altså kåre den heldige vinneren av et skjerf verdi 350 kr! 

   

  VINNEREN ER: SIGRID NESET!! Hun gjennomførte alle stegene som måtte til for å vinne sjalet! Gratulerer så masse!

  Håper du blir like fornøyd med skjerfet ditt som det jeg er!

   

  -Sandra♥

 • Støvler fra Sorel  Støvler fra Sorel

  Høsten er i gang, kulden og vinden er på plass. Det er på tide å bytte ut sandalene til skikkelig høst sko. Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men i Bergen er det som kjent, ufattelig mye regn i dag. 

  "Det finnes ikke dårlig vêr, bare dårlige klær" sies det. I Bergen lever man etter dette så støvler er noe alle bergensere eier. Ut i fra vêrmeldingen å bedømme, virker det som det er på tide for alle nordmenn å anskaffe seg støvler / støvletter. Så hva venter du på? Sjekk ut støvlene fra eshoes.no 

   

  Siden jeg har flest mannlige lesere, begynner jeg med støvletter til dere. Jeg synes de støvlettene var usedvanlig fine, hva synes dere? Likte du de så kan du kjøpe de her: Trykk her


  Ungene er hjemme fra barnahagen i dag og fikk derfor lov til å hjelpe meg å plukke ut støvlettene de likte best. De rosa støvlettene på bildet over, ble Nathalie sin favoritt. Hun er 4 år gammel. De er perfekt i barnehage og / eller på skolen da de tåler både regn og er varme. Støvlettene får du kjøpt her: Trykk her

  På lenkene over, finner du også støvletter til kvinner og gutter i alle aldre. Sjekk ut siden da vel. 

     Psst.. Er du en hunter støvler fan?! Nå har du mulighet til å vinne Hunter støvler: Trykk her

   

  Innlegget er: 

  Ha en fin dag!

   

  -Sandra<3

 • Nivea Lips  God Morgen

   

  Fun fact:  omtrent hele livet mitt har jeg blitt kalt lip gloss jenta. Grunnen er at jeg rett og slett er avhengig av å ha noe på leppene mine, gjennom hele ungdomstiden til dags dato har jeg alltid med meg en lipsyl eller lip gloss i vesken min. De fleste jenter elsker vel å ha noe på leppene? 

   


   Her er jeg og min flotte venn, Sindre Moen på den røde løperen i Oslo. Som dere kan se, så har jeg lip butter på leppene. 

  For et par uker siden fikk jeg tilbud om å få teste Nivea Lip Butter Raspberry Rosê & Vanilla & Macadamia, det takket jeg gledelig ja takk til! Jeg mottok produktene Onsdag i forrige uke og de ble med meg til Oslo på premièrefest. 
  LIP BUTTER RASPBERRY ROSÉ

   

  NIVEAs Lip Butter Raspberry Rosé er en aromatisk godbit for leppene dine. Den kommer i en designmessig nyskapende krukke, og forener langvarig fuktighet, trendige smaker og en unik pleieopplevelse for leppene. Den rike formelen smelter på leppene, gjør dem herlig myke og gir gir dem silkemyk glans. Visste du forresten at rosa farge på leppene, gjør at huden din ser renere ut? Raspberry Rosê ble min favoritt og er den jeg har på meg på bildet over.  LIP BUTTER VANILLA & MACADAMIA

  Jeg synes denne luktet helt fantastisk godt, og ga en veldig shiny effekt på leppene. Den blir mer gjennomsiktig enn raspberry Rosê og gjør ikke så veldig mye ut av seg fargemessig.Men den er utrolig deilig å ha på leppene, det som overrasket meg mest ved produktene, var hvor lenge de holdt seg på leppene. Jeg testet denne etter jeg hadde tatt solarium i 1 time, de som tar sol vet at leppene ofte blir litt tørre da. Men etter jeg tok denne på leppene, ble de mykere enn de var i utgangspunktet. Jeg har et veldig godt inntrykk av produktene og du får kjøpt de til en gunstig pris, både på Dagligvare butikker og H&M.

   

  Obs:

  Jeg har testet andre produkter også for andre selskap, men i og med at jeg fikk et negativt inntrykk av produktene, ville ikke personen at jeg skulle publisere innlegget. Jeg synes det er viktig å være ærlig mot leserne mine, og jeg kommer derfor ikke til å anbefale dere produkter jeg ikke liker selv!

   

  Ha en super dag! 

  Sandra♥

   

 • Les mer i arkivet Mai 2016 April 2016 Mars 2016
  hits